soheiiil 24251 ارسال شده در 1 مهر، 2010 سلام علیکم میبینم که همگیتون تموم کردید این ترم رو دارید واسه خودتون اسپم وول میدید:w00: ما جز آخرین قافله تموم میکنیم امروز 10تیرماه .....روز کنکور :banel_smiley_52: یادش نخیر ..... الان که فیلمای امروزو دیدم چهار ستون بدنم رقص بندری رفت..... کنکور .....15 ساعت تمام روزانه درس بخون ....بخون ....هی بخون ....آخرشم ..... 8 صبح ..... داوطلبان شروع کنند..... سوالات رو از پایین صندلی ها بردارند ساندیس (ندادند).....کیک یا کلوچه + 4ساعت .....4 ساعت استرس ....4 ساعت تعیین کننده ....4 ساعتی که نقطه عطفه تو زندگی جوان ایرانی..... منصفانست؟......کل آینده در برابر 4 ساعت؟ تازه میدونی بعضیا 40 درصدشون تامینه ......البته دارم برا 15 درصد ارشد تلاش میکنم آیا واقعا تو این 4 ساعت دانش خالص هر فرد شناخته میشه؟ کلاس کنکور .....گاج ....قلم چی ....مبتکران ....اندیشه سازان .....تبلیغات ....تبلیغات ....تبلیغات ... استرس کنکور بلای خانمان سوزه .....آبشار نیاگارا شده بود بدنم ..... هرچند صد تا از این حرفا یه غاز نمیارزه ....ولی اینه دیگه ....گاهی با تموم تلاشی که میکنیم بازم تلاشمون کمه ..... هیچی دیگه همین بود خاطره های شوما رو خریداریم .... 11
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 روز کنکور بعد از اینکه تموم شد سالن مارو بردن تو دستشویی. همه رو گشتن. گفتن یکی تقلب کرده حالا کل سالنو میگردیم. این تنها خاطره ایه که دارم از اون روز 3
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 روز کنکور بعد از اینکه تموم شد سالن مارو بردن تو دستشویی. همه رو گشتن. گفتن یکی تقلب کرده حالا کل سالنو میگردیم. این تنها خاطره ایه که دارم از اون روز حالا چرا دستشویی:jawdrop:
zzahra 4750 ارسال شده در 1 مهر، 2010 من اصلا استرس نداشتم،مثل خیلی چیزای دیگه،حتی کنکور رو هم شوخی گرفته بودم... 3
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 من اصلا استرس نداشتم،مثل خیلی چیزای دیگه،حتی کنکور رو هم شوخی گرفته بودم... آفرین دو امتیاز 1
spow 44198 ارسال شده در 1 مهر، 2010 روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان ما با دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم اونخد استرس داشتم که نگو دی: 5
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 حالا چرا دستشویی:jawdrop: چون کلی مرد اونجا بود. تازه پنجره هاشم بزرگ بود و دید داشت یه وضعی بود.. 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 چقد گناه دارن پدر .. مادرا .. چقد اون چهار ساعت سخته براشون ... 1
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان مابا دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم اونخد استرس داشتم که نگو دی: واقعا مایه افتخار منی 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 روز کنکور بود فک کنم یه مناسبت مذهبی تعطیل هم خورده بود به روز امتحان مابا دوستم که کلوپ پلی استیشن داشت بیخیال کنکور شدیم رفتیم نشستیم 4 ساعت تمام فیفا 99 بازی کردیم اونخد استرس داشتم که نگو دی: بعدش چی شد؟؟
spow 44198 ارسال شده در 1 مهر، 2010 بعدش چی شد؟؟ بعدش هیچی دیگه شدم مایه افتخار سهیل بردن کچلمون کردن فرستادن عجب شیر رسیدیم دیدیم پایین تابلوی خوش امد پادگان یه خروس کشیدن دوتا تخم مرغ زیرش به عاریت گذاشتن ما هم دوسال شستشوی مغزی شدیم کنکوراتونو جدی بگیرید دی: 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 بعدش هیچی دیگهشدم مایه افتخار سهیل بردن کچلمون کردن فرستادن عجب شیر رسیدیم دیدیم پایین تابلوی خوش امد پادگان یه خروس کشیدن دوتا تخم مرغ زیرش به عاریت گذاشتن ما هم دوسال شستشوی مغزی شدیم کنکوراتونو جدی بگیرید دی: جدی رفتی عجب شیر؟؟ بعدش چی شد؟؟
*--T--* 1699 ارسال شده در 1 مهر، 2010 من از روز کنکورم خاطره ی خاصی ندارم فقط یادمه فیزیکش خیلی سخت بود و من از دو صفحه ی اولش فقط 3 تا سوالو زدم . . .! خلاصه رتبم آنچنان بد نشد : دوروبر 5400 - 500 فک کنم شدم ولی نتونستم عمران قبول شم . . .! :w00:
spow 44198 ارسال شده در 1 مهر، 2010 جدی رفتی عجب شیر؟؟بعدش چی شد؟؟ بقیشو حوصله تایپ ندارم بیا پیش خودم برات تعریف میکنم
maryam_alien 9904 ارسال شده در 1 مهر، 2010 بقیشو حوصله تایپ ندارم بیا پیش خودم برات تعریف میکنم :jawdrop: :jawdrop: :icon_pf (34): :167: 1
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 من از روز کنکورم خاطره ی خاصی ندارم فقط یادمه فیزیکش خیلی سخت بود و من از دو صفحه ی اولش فقط 3 تا سوالو زدم . . .! خلاصه رتبم آنچنان بد نشد : دوروبر 5400 - 500 فک کنم شدم ولی نتونستم عمران قبول شم . . .! :w00: این رتبه ای که گفتی تو آمل نبوده احتمالا 1
*--T--* 1699 ارسال شده در 1 مهر، 2010 این رتبه ای که گفتی تو آمل نبوده احتمالا رتبه ی منطقه ی 2م بود . . . .! :w00::w00::w00::w00: اصلا من با کسی که استاتیک پاس نکرده حرفی ندارم . . .!!! 1
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 1 مهر، 2010 رتبه ی منطقه ی 2م بود . . . .! :w00::w00::w00::w00: اصلا من با کسی که استاتیک پاس نکرده حرفی ندارم . . .!!! تا چشت درآد:w00: قبولم
spow 44198 ارسال شده در 1 مهر، 2010 رتبه ی منطقه ی 2م بود . . . .! :w00::w00::w00::w00: اصلا من با کسی که استاتیک پاس نکرده حرفی ندارم . . .!!! 2
ارسال های توصیه شده