سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ لینک ها اکثرا (یعنی همشون!!) کار نمیکردن اگر شد بد نیست همه رو یه بار توی مثلا پرشین گیگ آپ کنید:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ لینک ها اکثرا (یعنی همشون!!) کار نمیکردناگر شد بد نیست همه رو یه بار توی مثلا پرشین گیگ آپ کنید:flowerysmile: خوب اين تاپيك خيلي وقت هست كه آپديت نشده سعي مي كنم كار هاي جديد ضبط كنم و بذارم و دوستان هم لطف كنند روند پيشرفت رو بررسي كنند و بهم بگن 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ درود يك كار جديد ضبط كردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يك آهنگ از بانو مرضيه هست اين هم شعرش: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=align: justify]مرضیه[/TD] [/TR] [TR] [TD]شاعر:[/TD] [TD=align: justify]بیژن ترقی[/TD] [/TR] [TR] [TD]آهنگساز:[/TD] [TD=align: justify]پرویز یاحقی[/TD] [/TR] [TR] [TD]دستگاه:[/TD] [TD=align: justify]ماهور [/TD] [/TR] [TR] [TD]متن ترانه:[/TD] [TD=align: justify] میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم .................... میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم .................... شبها سرکوی تو آشفته چو موی تو میآیم تا جویم خانه به خانه ، مگر از تو نشانه ...... میخانه به میخانه پیمانه به پیمانه راه تو میپویم این می و مستی ، بود بیتو بهانه ...... میسوزم شبها بر ، شمع رخ تو با سوز نهان .................... میسازم با این آتش دل خود با خواهش جان .................... تشنهای به راه سرابم به لب رسیده جان چو حبابم مستم و خرابم ...... فارغ از غمم چه بنشستی چرا دل مرا بشکستی همچو من تو مستی .................... مست از بادهام ، یا از آن نگه برتو عاشقم ، یا بر روی مه .................... من برتوعاشقم ، برتوعاشقم قلب من نشد شاد از عشق تو ، دادازعشق تو .................... میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم اميدوارم لذت ببريد.نظر فراموش نشه [/TD] [/TR] [/TABLE] 16 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ بسیار عالی فقط حس میکنم در ابتدا یک مقداری برای خواندن عجله داشتید و لرزش در صدا احساس می شود ولی از دقیقه دوم به بعد کاملا به آرامش میرسید. موفق باشید:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ درود بسیار خوب به نظر من صدای خیلی گرم و بازی داری و بالا رو خوب اجرا میکنی (البته بالای این آهنگ رو میگم) لرزشی هم که اول صدات بود فکر میکنم به خاطر گرم نبودن صدات در اول قطعه هست (احتمال خیلی زیاد میدم که قبلش تمرین کافی نداشتی) یک قسمت هم صدات در صدای پس زمینه گم شد! یکی دو جا هم جا موندی از ترانه که با تمرین و گوش دادن زیاد رفع میشه. اما یه پیشنهاد در مورد نحوه ضبط کارات برات دارم میدونم امکاناتت برای ضبط خیلی محدود و مبتدی بود ولی حداقل می تونی آهنگ ترانه رو در هدفون گوش کنی و همزمان با میکروفون صدای خامت رو ضبط کنی و با نرم افزاهایی مثل Ulead media یا Adobe Audition آهنگ رو روی صدای ضبط شدت ترکیب کنی. اینجوری هم میتونی نویز های صدات و آهنگ رو که به خاطر ابزار ضبط پیش میاد کم کنی و کنترل کنی و هم میتونی صدای آهنگ رو در حدی قرار بدی که صدات تو آهنگ گم نشه.. در کل کارت خوب بود _________________________ یه تبریک هم به خاطر انتخاب آهنگ میگم روحش شاد 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ به به ...با اینکه اهل سنتی نیستم ولی خیلی حال داد دوبار پشت هم گوش کردم دمت گرم فقط آخراش اون تیکه که اوج گرفتی "مـــــــــــــــن" بر تو عاشقم زیاد خوب در نیومد انگار امیر جون کاش یه ذره کیفیت رکوردت بهتر بود هم صدای خودت تمیزتر شنیده میشد هم صدای سازها 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ آقا این آخری رو تونستم دانلود کنم خیلی حال کردم .. دو بار تا حالا گوش کردم ایشالا که تا رده های خیلی بالا بتونی بری جلو جدا موسیقی سنتی یه جاهایی آدمو به وجد میاره 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ درود بسیار خوب به نظر من صدای خیلی گرم و بازی داری و بالا رو خوب اجرا میکنی (البته بالای این آهنگ رو میگم) لرزشی هم که اول صدات بود فکر میکنم به خاطر گرم نبودن صدات در اول قطعه هست (احتمال خیلی زیاد میدم که قبلش تمرین کافی نداشتی) یک قسمت هم صدات در صدای پس زمینه گم شد! یکی دو جا هم جا موندی از ترانه که با تمرین و گوش دادن زیاد رفع میشه. اما یه پیشنهاد در مورد نحوه ضبط کارات برات دارم میدونم امکاناتت برای ضبط خیلی محدود و مبتدی بود ولی حداقل می تونی آهنگ ترانه رو در هدفون گوش کنی و همزمان با میکروفون صدای خامت رو ضبط کنی و با نرم افزاهایی مثل Ulead media یا Adobe Audition آهنگ رو روی صدای ضبط شدت ترکیب کنی. اینجوری هم میتونی نویز های صدات و آهنگ رو که به خاطر ابزار ضبط پیش میاد کم کنی و کنترل کنی و هم میتونی صدای آهنگ رو در حدی قرار بدی که صدات تو آهنگ گم نشه.. در کل کارت خوب بود _________________________ یه تبریک هم به خاطر انتخاب آهنگ میگم روحش شاد درود ممنونم كه گوش كردي اين لرزش در ابتداي كار خود خواسته هست.علتش هم ايجاد نوعي تحرير خيلي ريز هست كه معمولا در موسيقي محلي ايران اجرا ميشه ولي در موسيقي رسمي بنا به دلايلي كنار گذاشته شده . من اين تحرير رو دوست دارم و دارم سعي مي كنم كه در صداي خودم به مرور ايجاد كنم و گسترش و قدرت بدم. ولي خوب ظاهرا فعلا خوب نيست و بايد خيلي بيشتر تلاش كنم براش در مورد جا موندن از آهنگ كاملا حق با شماست .مخصوصا در قسمت"من بر تو عاشقم" واژه ي من سر ضرب شروع نميشه و به ميزان لازم هم ادامه داده نميشه.ولي بنا به تنبلي دوباره ضبط نكردم از راهنمايي هات براي نحوه ي ضبط ممنونم سعي مي كنم اجرا كنم باز هم ممنونم كه وقت گذاشتي به به ...با اینکه اهل سنتی نیستم ولی خیلی حال داد دوبار پشت هم گوش کردم دمت گرم فقط آخراش اون تیکه که اوج گرفتی "مـــــــــــــــن" بر تو عاشقم زیاد خوب در نیومد انگار امیر جون کاش یه ذره کیفیت رکوردت بهتر بود هم صدای خودت تمیزتر شنیده میشد هم صدای سازها در مورد من توضيح دادم. اين واژه بايد در اوج بيان بشه و امتدادش اگر اشتباه نكنم در حدود 4 ثانيه باشه.ولي من دير شروع مي كنم و زود تمومش مي كنم كه خوب خيلي به گوش نا خوشايند مياد. در مورد ضبط هم من با يك گوشي ضبط مي كنم .در حد همون گوشي از كار انتظار داشته باش مهند جان يك قطعه آوازي هم هست كه شايد فردا بذارم.چون بدون ساز هست و تو يك اتاق خالي اجرا شده فكر مي كنم كيفيتش بهتر از اين باشه. حالا گوش كن بهم بگو 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ آقا این آخری رو تونستم دانلود کنم خیلی حال کردم .. دو بار تا حالا گوش کردم ایشالا که تا رده های خیلی بالا بتونی بری جلو جدا موسیقی سنتی یه جاهایی آدمو به وجد میاره فقط آخري قابل دانلود بود.بقيه لينكشون حذف شده. ممنونم كه گوش كردي 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خوبه البته من تو این چیزا سررشته ندارم ولی سنتی و این فرمی رو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ من كه دارم كلا رد ميشم ولي چون گفتي اينجا ميذارم در كل صدات به دل ميشينه. بعضي جاهاش صدات يه خورده گم شده بود. (نميدونم چي ميگن بهش) يه جا هم "اي فتنه گرم" رو دير گفتي. يه جاهايي هم كلمات يه جور خاصي تمام شدن. "بود" ( تو بود بي تو بهانه) و "ميسوزم" و "من" (من بر تو عاشقم) انگار قورتش دادي بقيشو. در كل دستت مرسي خيلي خوب بود. فقط همينا به نظرم اومد. بازم ممنون. اميدوارم هر روز موفقتر باشي 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ واضحه که صدای خیلی خوبی دارین و خوبم بلدین بخونین....فقط حیف صداتون واضح شنیده نمیشه 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ واضحه که صدای خیلی خوبی دارین و خوبم بلدین بخونین....فقط حیف صداتون واضح شنیده نمیشه ممنونم امكانات ضبطم يك گوشي هست بهتر از اين نميشه كار هاي بدون آهنگ كه ضبط مي كنم بهتر هست.سعي مي كنم همين روزا يك آواز در درآمد دستگاه شور بذارم. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ ممنونمامكانات ضبطم يك گوشي هست بهتر از اين نميشه كار هاي بدون آهنگ كه ضبط مي كنم بهتر هست.سعي مي كنم همين روزا يك آواز در درآمد دستگاه شور بذارم. مشتاق شنیدنیـم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ عالی بود ...یه حس خاصی داشت همش.... یه حس خیلی قدیمی..... منتظر آوازهای بعدی هستیم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها برای من کار نکرد 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها برای من کار نکرد لينك هاي قديمي كار نمي كنه ولي كاري كه تو پست 103 گذاشتم جديد هست و لينكش فعال هست 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ جالب انگیزناک بود آدم یاد کاستای قدیمی میفته البته با ضبط حرفه ای تر بهتر در میاد 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ جالب انگیزناک بود آدم یاد کاستای قدیمی میفته البته با ضبط حرفه ای تر بهتر در میاد :ws3: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ دروديك كار جديد ضبط كردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يك آهنگ از بانو مرضيه هست اين هم شعرش: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]مرضیه[/TD] [/TR] [TR] [TD]شاعر:[/TD] [TD]بیژن ترقی[/TD] [/TR] [TR] [TD]آهنگساز:[/TD] [TD]پرویز یاحقی[/TD] [/TR] [TR] [TD]دستگاه:[/TD] [TD]ماهور[/TD] [/TR] [TR] [TD]متن ترانه:[/TD] [TD] میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم .................... میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم .................... شبها سرکوی تو آشفته چو موی تو میآیم تا جویم خانه به خانه ، مگر از تو نشانه ...... میخانه به میخانه پیمانه به پیمانه راه تو میپویم این می و مستی ، بود بیتو بهانه ...... میسوزم شبها بر ، شمع رخ تو با سوز نهان .................... میسازم با این آتش دل خود با خواهش جان .................... تشنهای به راه سرابم به لب رسیده جان چو حبابم مستم و خرابم ...... فارغ از غمم چه بنشستی چرا دل مرا بشکستی همچو من تو مستی .................... مست از بادهام ، یا از آن نگه برتو عاشقم ، یا بر روی مه .................... من برتوعاشقم ، برتوعاشقم قلب من نشد شاد از عشق تو ، دادازعشق تو .................... میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم اميدوارم لذت ببريد.نظر فراموش نشه[/TD] [/TR] [/TABLE] ممنون... بسیار زیبا بود... شعر بسیار زیبایی رو هم برا اجرا انتخاب کرده بودین... منتظر کارهای بسیار زیبای بعدیتون هستیم...موفق باشید... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده