Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارین سال 2012 دنیا طبق محاسبات درمده از انجیل و پیش بینی های نستراداموس و پیش بیی های خیلی های دیگه و ... دنیا تموم شه؟:JC_thinking: اگه بشه بهتره یا اگه نشه؟ دروغ چرا؟؟ من حاضر نیستم الان دارم کیف میکنم چرا الکی بگم تموم بشه والاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دروغ چرا؟؟من حاضر نیستم الان دارم کیف میکنم چرا الکی بگم تموم بشه والاااااااااااااااااااااااااا خود خواه:icon_razz: به نظرت اینا هم دارن کیف میکنن؟:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم دنیا از این فساد و بدی پاک بشهاگه این اتفاق می افته آره من می خوام همین فردا تمام بشه نه 2012 نخیرشم:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 درسته الان سخته اما بازم میخام زندگی کنم برم مسافرت :girlhi: بعدش از اون لباس سفیداا بخرم:girl_angel: بعدش با غضنفر بریم صفا سوتی:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارین سال 2012 دنیا طبق محاسبات درمده از انجیل و پیش بینی های نستراداموس و پیش بیی های خیلی های دیگه و ... دنیا تموم شه؟:jc_thinking: اگه بشه بهتره یا اگه نشه؟ آره دوست دارم آخیییشششش 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ منم دخترم بخدا چرا هیچکی باور نمی کنه سندمعتبر؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سندمعتبر؟؟؟؟؟؟؟؟ دختره.. مطمئن باش لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خود خواه:icon_razz: به نظرت اینا هم دارن کیف میکنن؟:pichak29: یعنی میگی منم مثل اینام؟؟؟ من دوست ندارم همچین صحنه هایی ببینم ولی اینم بگم من با توجه به شرایطم گفتم میخوام زندگی کنم چون حقمه حق همست اصلا" خودت نظرت چیه؟؟ دوست داری دنیا تموم بشه؟؟ چرا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یعنی میگی منم مثل اینام؟؟؟من دوست ندارم همچین صحنه هایی ببینم ولی اینم بگم من با توجه به شرایطم گفتم میخوام زندگی کنم چون حقمه حق همست اصلا" خودت نظرت چیه؟؟ دوست داری دنیا تموم بشه؟؟ چرا؟؟ به نظرم از اونا هم بپرسی میخان زندگی کنن زندگی یه چیزیه که هیچکی نمیخاد از دستش بده 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یعنی میگی منم مثل اینام؟؟؟من دوست ندارم همچین صحنه هایی ببینم ولی اینم بگم من با توجه به شرایطم گفتم میخوام زندگی کنم چون حقمه حق همست اصلا" خودت نظرت چیه؟؟ دوست داری دنیا تموم بشه؟؟ چرا؟؟ بلی من دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست چه ناراحت:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سندمعتبر؟؟؟؟؟؟؟؟ سند معتبری ندارم جز دوستایی که صدای منو شنیدن و عکس منو دیدن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست نمی دونم چرا نمی تونم حرفت رو باور کنم!!!!!!! آخه از اون حرفا بود!!! همه از مرگ میترسن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سند معتبری ندارم جز دوستایی که صدای منو شنیدن و عکس منو دیدن پس کلا" سند معتبری نداری 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ به نظرم از اونا هم بپرسی میخان زندگی کنن زندگی یه چیزیه که هیچکی نمیخاد از دستش بده :wubpink::wubpink::wubpink: آره زندگی یه حقه همین میلاد اینو میگه ولی ته دلش یه چیز دیگست من بزرگش کردم میشناسمش لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست چون تو کشورای دیگه دختر پسرا میرن تفریح اینجا ما نداریم دپسرده میشیم پس کلا" سند معتبری نداری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :wubpink::wubpink::wubpink:آره زندگی یه حقه همین میلاد اینو میگه ولی ته دلش یه چیز دیگست من بزرگش کردم میشناسمش این بچم زن بگیره خوب میشه(:jawdrop:) 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ هاااااااااااااااااااااااااا؟؟ آهان پس سند معتبر داره:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ این بچم زن بگیره خوب میشه(:jawdrop:) براش بگیر یکی هم قد و قامت خودش یکی اندازه یوکوزونا(اواتارش) البته مرحوم یوکوزونا لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست من فک میکنم همه ی ما تو یه دوره زمانی به همچین نقطه ای میرسیم.منم یه زمانی تو این مرحله ای بودم که تو هستی.مطمین باش درست می شه همه چیز... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چون تو کشورای دیگه دختر پسرا میرن تفریح اینجا ما نداریم دپسرده میشیم اون تفریحا هم دیگه جذابیتی نداره من فک میکنم همه ی ما تو یه دوره زمانی به همچین نقطه ای میرسیم.منم یه زمانی تو این مرحله ای بودم که تو هستی.مطمین باش درست می شه همه چیز... کلی گفتم 2 سال پیش هم همینا رو میگفتم....مرحله خاصی نیست الانم خیلی شادم...دپرس نیسیتم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده