Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 دوست دارین سال 2012 دنیا طبق محاسبات درمده از انجیل و پیش بینی های نستراداموس و پیش بیی های خیلی های دیگه و ... دنیا تموم شه؟:JC_thinking: اگه بشه بهتره یا اگه نشه؟ دروغ چرا؟؟ من حاضر نیستم الان دارم کیف میکنم چرا الکی بگم تموم بشه والاااااااااااااااااااااااااا 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 دروغ چرا؟؟من حاضر نیستم الان دارم کیف میکنم چرا الکی بگم تموم بشه والاااااااااااااااااااااااااا خود خواه:icon_razz: به نظرت اینا هم دارن کیف میکنن؟:pichak29: 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 من دوست دارم دنیا از این فساد و بدی پاک بشهاگه این اتفاق می افته آره من می خوام همین فردا تمام بشه نه 2012 نخیرشم:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 درسته الان سخته اما بازم میخام زندگی کنم برم مسافرت :girlhi: بعدش از اون لباس سفیداا بخرم:girl_angel: بعدش با غضنفر بریم صفا سوتی:aghosh: 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 دوست دارین سال 2012 دنیا طبق محاسبات درمده از انجیل و پیش بینی های نستراداموس و پیش بیی های خیلی های دیگه و ... دنیا تموم شه؟:jc_thinking: اگه بشه بهتره یا اگه نشه؟ آره دوست دارم آخیییشششش 1
pasargadparisa 221 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 منم دخترم بخدا چرا هیچکی باور نمی کنه سندمعتبر؟؟؟؟؟؟؟؟
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خود خواه:icon_razz: به نظرت اینا هم دارن کیف میکنن؟:pichak29: یعنی میگی منم مثل اینام؟؟؟ من دوست ندارم همچین صحنه هایی ببینم ولی اینم بگم من با توجه به شرایطم گفتم میخوام زندگی کنم چون حقمه حق همست اصلا" خودت نظرت چیه؟؟ دوست داری دنیا تموم بشه؟؟ چرا؟؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 یعنی میگی منم مثل اینام؟؟؟من دوست ندارم همچین صحنه هایی ببینم ولی اینم بگم من با توجه به شرایطم گفتم میخوام زندگی کنم چون حقمه حق همست اصلا" خودت نظرت چیه؟؟ دوست داری دنیا تموم بشه؟؟ چرا؟؟ به نظرم از اونا هم بپرسی میخان زندگی کنن زندگی یه چیزیه که هیچکی نمیخاد از دستش بده 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 یعنی میگی منم مثل اینام؟؟؟من دوست ندارم همچین صحنه هایی ببینم ولی اینم بگم من با توجه به شرایطم گفتم میخوام زندگی کنم چون حقمه حق همست اصلا" خودت نظرت چیه؟؟ دوست داری دنیا تموم بشه؟؟ چرا؟؟ بلی من دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست 3
سمندون 19437 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست چه ناراحت:icon_pf (34): 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 سندمعتبر؟؟؟؟؟؟؟؟ سند معتبری ندارم جز دوستایی که صدای منو شنیدن و عکس منو دیدن
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست نمی دونم چرا نمی تونم حرفت رو باور کنم!!!!!!! آخه از اون حرفا بود!!! همه از مرگ میترسن 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 سند معتبری ندارم جز دوستایی که صدای منو شنیدن و عکس منو دیدن پس کلا" سند معتبری نداری 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 به نظرم از اونا هم بپرسی میخان زندگی کنن زندگی یه چیزیه که هیچکی نمیخاد از دستش بده :wubpink::wubpink::wubpink: آره زندگی یه حقه همین میلاد اینو میگه ولی ته دلش یه چیز دیگست من بزرگش کردم میشناسمش
VINA 31339 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست چون تو کشورای دیگه دختر پسرا میرن تفریح اینجا ما نداریم دپسرده میشیم پس کلا" سند معتبری نداری 2
VINA 31339 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 :wubpink::wubpink::wubpink:آره زندگی یه حقه همین میلاد اینو میگه ولی ته دلش یه چیز دیگست من بزرگش کردم میشناسمش این بچم زن بگیره خوب میشه(:jawdrop:) 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 هاااااااااااااااااااااااااا؟؟ آهان پس سند معتبر داره:banel_smiley_52:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 این بچم زن بگیره خوب میشه(:jawdrop:) براش بگیر یکی هم قد و قامت خودش یکی اندازه یوکوزونا(اواتارش) البته مرحوم یوکوزونا
zzahra 4750 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 بلیمن دوست دارم همین الان تموم شه چون... دلیل زیاد داره کلا خسته شدم چیز جذابی نداره زیاد زندگی اگه خودکشی نمیکنم به خاطر اینه که جراتشو ندارم و نگران خانوادمم که غصه میخورن اگه همه با هم تو یه زمان بریم مشکلی نیست من فک میکنم همه ی ما تو یه دوره زمانی به همچین نقطه ای میرسیم.منم یه زمانی تو این مرحله ای بودم که تو هستی.مطمین باش درست می شه همه چیز... 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2010 چون تو کشورای دیگه دختر پسرا میرن تفریح اینجا ما نداریم دپسرده میشیم اون تفریحا هم دیگه جذابیتی نداره من فک میکنم همه ی ما تو یه دوره زمانی به همچین نقطه ای میرسیم.منم یه زمانی تو این مرحله ای بودم که تو هستی.مطمین باش درست می شه همه چیز... کلی گفتم 2 سال پیش هم همینا رو میگفتم....مرحله خاصی نیست الانم خیلی شادم...دپرس نیسیتم :dancegirl2: 1
ارسال های توصیه شده