میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارین سال 2012 دنیا طبق محاسبات درمده از انجیل و پیش بینی های نستراداموس و پیش بیی های خیلی های دیگه و ... دنیا تموم شه؟ :JC_thinking: اگه بشه بهتره یا اگه نشه؟ 5 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم دنیا از این فساد و بدی پاک بشه اگه این اتفاق می افته آره من می خوام همین فردا تمام بشه نه 2012 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ اگر بعد از مرگ خبری نباشه یعنی چشممو که ببندم نبودن مطلق باشه حاضرم همین الان تموم بشه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بریم که از این جهنم راحت شیم وقتی دیگه نیستی چه لذتی داره خو؟:confused: بمون تو همین جهنم لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ دوست دارین سال 2012 دنیا طبق محاسبات درمده از انجیل و پیش بینی های نستراداموس و پیش بیی های خیلی های دیگه و ... دنیا تموم شه؟:JC_thinking: اگه بشه بهتره یا اگه نشه؟ نه هههههههههه من دوست ندارم:w00: 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ آره موافقم نه.؟چرا شكل دخمل ميزاري؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نه هههههههههه من دوست ندارم:w00: چرا خو؟:viannen_38: لینک به دیدگاه
شقایق21. 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من که باور نمیکنم حرفا و پیشگویی اینا رو مگر اینکه ا.ن بخواد بگه چون اون نه دروغ میگه وتازشم پیشگوییهاش درسته 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نه.؟چرا شكل دخمل ميزاري؟ پس عکس چی بذارم؟ لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ چرا خو؟:viannen_38: آخه من جوونم كلي آرزو دارم.:w70::w42: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ پس عکس چی بذارم؟ :gol cheshmak::w139:يه چيزي شبيه اينا. اون شكلك مال ما دختلاست. ????????? ok لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من که باور نمیکنم حرفا و پیشگویی اینا رو مگر اینکه ا.ن بخواد بگه چون اون نه دروغ میگه وتازشم پیشگوییهاش درسته :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ من که باور نمیکنم حرفا و پیشگویی اینا رو مگر اینکه ا.ن بخواد بگه چون اون نه دروغ میگه وتازشم پیشگوییهاش درسته نگفتم باور کن که:w00: گفتم دوس داری اینا درست باشه یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :gol cheshmak::w139:يه چيزي شبيه اينا. اون شكلك مال ما دختلاست. ????????? ok منم دخترم بخدا چرا هیچکی باور نمی کنه 1 لینک به دیدگاه
شقایق21. 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ نگفتم باور کن که:w00: گفتم دوس داری اینا درست باشه یا نه؟ نه دوست دارم زندگی کنم حتی هرچقدر سخت باشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق21. 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ منم دخترم بخدا چرا هیچکی باور نمی کنه من میدونستم خب آواتارت و دخترونه کن 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ بدم نیست ولی خوبم نیست در کل هر چی بشه شده دست ما هم نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده