رفتن به مطلب

حیف که همیشه دیر میشه.

ارسال های توصیه شده

در این تاپیک میخوام بخشی از چیز هایی رو که دیر میشه و بموقع در دسترسمون قرار داده نمیشه یا خودمون فکرشو نمیکنیم رو به مرور بنویسم. 

خیلی خوشحال میشم ، اگر شما هم کمکم کنید که مطالب کامل بشه. شاید بتونه کمکی باشه برای خوانندگان این تاپیک که بتونن علاج واقعه قبل از وقوع بنمایند. 

• Like 2
  • Thanks 1
لینک به دیدگاه

حیف که تو دانشگاهی که درس میخونیم ، نحوه تبدیل دانش به پول رو یادمون نمیدن. ( اینکار در کشور های مترقی ، جزو اولویت های تدریس و مهم تر علم آموزی و کسب مهارت و تخصص انجام میگیره) 

• Like 3
لینک به دیدگاه

قبل انتخاب همسر از آموزه های مربوط به فنون و مهارت های همسرداری هیچ یاد داده نمیشه و اکثر مشگلاتی که بین زن و شوهر اتفاق میفته ، مربوط به همین کم اطلاعی هاست. 

• Like 2
لینک به دیدگاه

قبل شروع به کسب و کار نمیریم یه مدت یه جایی کار بکنیم و فوتهای کوزه گری شو یاد بگیریم یا از متخصصان کسب و کار کمک نمیگیریم. نتیجه ش هم این میشه که همیشه ضرر میدیم و مدام شغل عوض میکنیم و یه عمر درجا میزنیم. 

• Like 2
لینک به دیدگاه

همیشه حاضر جوابی میکنیم و هر کسی از هر چیزی سئوال کرد ، تا حرفش تموم نشده ، شروع میکنیم به جواب دادن.  در حالی که حتی ممکنه کمترین تخصص رو در اون مورد نداشته باشیم. یاد نگرفته ایم که در هر موردی که کاملا بهش اشراف نداریم ، از عبارت : من هر این مورد نمیتونم جواب بدم ، استفاده کنیم. یعنی یادمون نداده اند. 

• Like 2
لینک به دیدگاه

قبل از بچه دار شدن صبر و حوصله رو تمرین کنیم ، چنتا کتاب بخونیم و آموزش لازم رو ببینیم تا بعدش و بعد ها کاسه ی چه کنم چه کنم دستمون نگیریم

• Like 2
لینک به دیدگاه

موقع انتخاب یه همکار یا حتی نماینده جائی ، بدقت تحقیق نمیکنیم ، بعد که طرف گند زد ، مدام گلایه و شکایت میکنیم که طرف اله و بله کرد و از این حرفا. 

یعنی متوجه نیستیم که خودمون مسبب این بی نظمی ها هستیم. 

• Like 2
لینک به دیدگاه
در 12 ساعت قبل، .Milaad. گفته است :

قبل از بچه دار شدن صبر و حوصله رو تمرین کنیم ، چنتا کتاب بخونیم و آموزش لازم رو ببینیم تا بعدش و بعد ها کاسه ی چه کنم چه کنم دستمون نگیریم

دقیقا همینطوره. وقتی در حضور بچه ها ، همه خلافکاری هامونو ازش جک میسازیم و میخندیم ، متوجه نیستیم که بچه ها حضور دارن و یاد میگیرن. بعدشم که بچه مون بیراهه رفت ، همه رو محکوم میکنیم الا خودمونو. 

• Like 1
لینک به دیدگاه
در 2 دقیقه قبل، فکور گفته است :

دقیقا همینطوره. وقتی در حضور بچه ها ، همه خلافکاری هامونو ازش جک میسازیم و میخندیم ، متوجه نیستیم که بچه ها حضور دارن و یاد میگیرن. بعدشم که بچه مون بیراهه رفت ، همه رو محکوم میکنیم الا خودمونو. 

بله متاسفانه،

قبلتر ها کمتر ولی تو این زمونه بچه ها بسیار بسیار باهوش هستند و به خوبی همه چیز رو متوجه میشن حتی اشارات ما بین والدین رو که این کار رو سخت تر میکنه و هوشیاری و وقت زیادی رو میطلبه

تا آینده ی بچه ای خراب نشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

موقع انتخاب رشته ی دانشگاه به اولین چیزی که فکر میکنیم پول هست و با انتخاب اشتباه و بدون علاقه یک عمر پشیمونی برای خودمون به ارمغان میاریم 

• Like 3
لینک به دیدگاه

میریم نانوایی که نون بگیریم ، میبینیم کارکنان اونجا هیچکدوم ماسک نزدن و مسائل بهداشتی رو رعایت نمیکنن.  بعد عین یه چوب خشک هیچ اعتراضی نمیکنیم ، بعدشم که کرونا گرفتیم ، میگیم دیگران رعایت نمیکنن و..... 

• Like 1
  • Thanks 1
لینک به دیدگاه

یارو صاف تو صورتمون دروغ و خرافات میگه ، یکلام ازمون در نمیاد که حالیش کنیم که ما گاگول نیستیم. تازه بله شم میرسونیم. 

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اینا رو تک به تک مینویسم که موضوعات باهم قاطی نشن که اگه احیانا دوستان خواستند در مورد هر یک ، جواب بنویسن یا نقل قول بکنن ، راحت باشن. 

• Like 2
لینک به دیدگاه

ار هر کسی که ماسک نمیزنه ، وقتی علت رو میپرسی ، میگه یادم میره ، تو جیب م گذاشتم ، و میخنده. 

بعد که رفت رو تخت بیمارستان ، اونوقت به همه میگه که حتما ماسک بزنن. 

• Like 3
لینک به دیدگاه

حد و مرزمون رو بروز نمیدیم تا نامهربون بنظر نیایم ، بعد که اذیت شدیم به آدما میگیم بیشعور . خب آدمیزاد طبیعتشه که تعدی کنه . این ماییم که باید مرزمون رو روشن کنیم 

• Like 3
لینک به دیدگاه
در 22 ساعت قبل، نفحات گفته است :

حد و مرزمون رو بروز نمیدیم تا نامهربون بنظر نیایم ، بعد که اذیت شدیم به آدما میگیم بیشعور . خب آدمیزاد طبیعتشه که تعدی کنه . این ماییم که باید مرزمون رو روشن کنیم 

جالب اینجاست که وقتی مرزمونم روشن میکنیم ، خیلی ها توجه نمیکنند. این حالت در داخل فامیل همیشه به چالش کشیده میشه و صمیمیت رو کمرنگ میکنه. 

• Like 3
لینک به دیدگاه
در 20 ساعت قبل، فکور گفته است :

قبل انتخاب همسر از آموزه های مربوط به فنون و مهارت های همسرداری هیچ یاد داده نمیشه و اکثر مشگلاتی که بین زن و شوهر اتفاق میفته ، مربوط به همین کم اطلاعی هاست. 

سلام این مورد داره تدریس میشه و می خوان بعضی ها تزریق کنند ولی اگر بعضی ها بزارند .

• Like 2
لینک به دیدگاه
در 20 ساعت قبل، فکور گفته است :

یارو صاف تو صورتمون دروغ و خرافات میگه ، یکلام ازمون در نمیاد که حالیش کنیم که ما گاگول نیستیم. تازه بله شم میرسونیم. 

بیشتر می دونی چرا ؟

این بارها برای خودم اتفاق افتاده طرف اصرار می کنه که حرف من درسته حالا براش یه کتاب مثال بزن 

طرف چیزی که میبینه باور نداره ...........

• Like 2
لینک به دیدگاه
در 16 ساعت قبل، نفحات گفته است :

سلام 

هم موافقم هم نیستم 

همه چیز از خودمون و رفتارمون شروع میشه 

ولی اونطرف هم باید طرف جنبه داشته باشه نتیجه میگیریم شعور و آگاهی خوب چیزی است . 

برای مثال وارد کلاسی میشویم یکهو معلم یا استاد میبینه خیلی استرس و ترس داری حالا به هر دلیل یه شوخی باهات میکنه یکم یخت بازشه دلیل نداره دیگه دانش آموز یا دانشجو با خاک یکسان کنه !

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...