Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ حالا من اگه بوی گند نامردی ندم مرد نیستم؟ خصوصيت اصلي مردا نامردي الان :smiley (18): کی در حقت نامردی کرده؟:167: بگو تا ریش ریشش کنم............ با رنده ريش ريش ميكني يا با ژيلت ؟ لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خصوصيت اصلي مردا نامردي الان :smiley (18): با رنده ريش ريش ميكني يا با ژيلت ؟ با همین دندونام... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ ای ول......:w00:گل گفتی........ مرد باید بوی گند سیگار بده.......... پیف.........پیف پیف 2 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ با همین دندونام... واي تو قهرمانيييييي نه مرسي ميدم سنجابم ريش ريش كنه ، اونم بلده آخه لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ واي تو قهرمانيييييي نه مرسي ميدم سنجابم ريش ريش كنه ، اونم بلده آخه :ubhuekdv133q83a7yy7:w13: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرگ بر ضد ولایت نیکوتین:ws3: تو هم پیف پیف بیچاره اون سگ کوچولوت چی می کشه از دست تو 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تو هم پیف پیفبیچاره اون سگ کوچولوت چی می کشه از دست تو مرد نیستی بدونی که ما چی میگیم. لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرد نیستی بدونی که ما چی میگیم. مگه مردی به بوی گندیده داشتنه لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مگه مردی به بوی گندیده داشتنه مرد باس روزی بار زنشو با سیگار داغ کنه........... 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تنها کار خوبی که کردن همین بود تو کل قرون ایشالا تو خود خونه ها هم ممنوع کنن اصلا هرکی سیگار کشید دارش بزنن تا دیگه هیشکی جرات دود کردن نداشته باشه:167: کاملا موافقم 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مرد باس روزی بار زنشو با سیگار داغ کنه........... چه رمانتیک :banel_smiley_52: میخای یه چند دست بیل . کلنگ بدم تا وقتی از شدت سوزش جیغ و داد کرد صداشو ته بندازی 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ وای دیگه نمیتونیم با استادا سیگار بکشیم:icon_pf (34): بعد کی مبخاد مخشونو بزنه ازشون نمره بگیره 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ مگه مردی به بوی گندیده داشتنه خوشبختانه علم خیلی پیشرفت کرده و هم ادکلنهایی اومده که بو را از بین میبره و هم سیگارهایی اومده که دیگران از بویش لذت میبرند. شما کاپتین بلک بکش.همه به خاطر بویش میان طرفت. گذشت دوره بهمن و تیر سیگار هم بیخیال بشیم.از قلیون نمیشه گذشت. انواع طعم ها پرتغال هلو سیب{عاشقشم} و غیره مرگ بر ضد ولایت نیکوتین لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ خوشبختانه علم خیلی پیشرفت کرده و هم ادکلنهایی اومده که بو را از بین میبره و هم سیگارهایی اومده که دیگران از بویش لذت میبرند.شما کاپتین بلک بکش.همه به خاطر بویش میان طرفت. گذشت دوره بهمن و تیر سیگار هم بیخیال بشیم.از قلیون نمیشه گذشت. انواع طعم ها پرتغال هلو سیب{عاشقشم} و غیره مرگ بر ضد ولایت نیکوتین من کلا با سیغار و الکل و قلیون و اینا اصلا حال نمی کنم :viannen_38: چون من نمی خوام پس هیشکی هم حق نداره بره طرف اونا والا :167: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ کاملا موافقم از داداش گلم یاد بگیرن مرد سالم یعنی داداش میلاد:shad: اون مردی که رفت سراغ سیغار و الکل و ........ بایدش انداخت تو سطل اشغال :viannen_38::viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من کلا با سیغار و الکل و قلیون و اینا اصلا حال نمی کنم :viannen_38:چون من نمی خوام پس هیشکی هم حق نداره بره طرف اونا والا :167: سیگار که نمیکشی مشروب که نمیخوری قلیون هم که نمیکشی تو ایران که زندگی میکنی. چطوری زنده هستی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :167::w00: :167: :smiley (18)::ws18::icon_pf (95)::guntootsmiley2:چیه دعواداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من سیگار نمی کشم... آفرین.... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آفرین.... مرسی... من کلا پسر خوبیم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده