danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ نه اینجا معنی خورنده میده..... مثلا هویج خار......یعنی کسی که هویج میخوره... سبزی خار .. .کهی پته خار......کسی که کدو میخوره... راستی شما کدو تنبل رو با شکر میخورین یا فلفل؟ آمل ها با فلفل مبخورن من تا حالا نخوردم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دختری یا پسر؟؟اگر پسر باشی که واقعا برایت متاسفم انسان زنده هست برای الکل. اگر این یک دونه را از من بگیرند میمیرم پسر به این خوبی هزکز ندیده ملتی حقیقتش منم از مزش بدم میاد... خوب آخه مثلا من بیام یه چیز به اون تلخی و بد مزگی رو بخورم... که آخرش تازه مغزم هم از کار بیوفته... این چه کاریه آخه ؟ البته من نمیگم شما نخور ها... من گفتم که... اگر از چیزی خوشم بیاد انجامش میدم... اصلا برام ضررش مهم نیست... ولی کلا من نمیدونم چطوری چیز به اون بد مزهگی رو میخوری... بی مزس اولا ببین چه لذتی داره که این همه ملت حاظرند این طمع را تحمل کنند.در ضمن شما که حتما نباید عرق سگی و قوطی های تقلبی بخوری. شما همین فردا برو اب جو را امتحان کن.مزه ان از مزه دلستر های ساده بهتره. مستی را یکبار امتحان کن .میفهمی چی میگم. البته دیگه نمیتونی ولش کنی.مگه اینکه زیاده روی کنی در همون حال اول کسی مشروب نمیخوره که مغزش از کار بیوفته.مشروب میخوره که لذت ببره. همین موزیکی که گوش میکنی بهت 100 برابر بیشتر حال میده. از ما گفتن به راه غلط بیوفت و اب جو را امتحان کن دیگه باهات عروسی نمیکنم:jawdrop: اینارو خوردن که اینقد بحث نداره:w00:مگه شیه؟؟؟؟؟:dancegirl2: ای چشم سفید حالا پاتو میندازی بیرون حالا خوبه پات پشمو پیلی داره بدو بینم:w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ای چشم سفید حالا پاتو میندازی بیرون حالا خوبه پات پشمو پیلی داره بدو بینم:w00: اینقد منو منحرف کردین آبجیم منو کشت لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ خوب دوستان عزیز بعد از مقداری گفتگو در مضرات سیگار و الکل وبعدش از فواید انها و گشتی در شمال زیبا زدیم و کمی بحث زبانشناسی و مقداری لهجه نیز اموختیم یه خورده سنگ و بطری پرتاب شد خدا به همه رحم کرد مث اینکه کسی زخمی نشد .l سری هم به دانمارک زدیم کمی در گیز خاطرات شدم و خلاصه بر گشتیم سر بحث اصلی این سرنوشت ریه های یک سیگاریه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ مقایسه ریه های سالم وریه های شخص سیگاری ...مشکی رنگ عشقه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ بعضی از ارگان های داخلی یک سیگاری لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ اینجا فقط چند جور پسر داریم.یا الکلی یا معتاد.یعنی از 20 نفر 2 نفر اینجوری نیستند که یکیشون قبلا ترک کرده و یکیشون 100 درصد قلیون یا سیگار را میکشه. اینجا جایی هست که اگر یک پسر هر روز با یک دختر نباشه .مسخره اش میکنند. اینجا جایی هست که هیچکدومشون عرق ملی ندارند.یعنی شمالی هستند ولی پلاک ماشین و شماره موبایلشون برای تهران هست. تا بتونند دختر ها را راحت تر سوار کنند در ضمن جریان خانواده دوست بودن شمالی ها چیه؟؟ من هنوز ندیدم به اون صورت یک شمالی خانواده دوست باشه . در ضمن بابای من شمالی نیست ولی نمیگم که کجایی هست :w00: من نمیدونم جاهای دیگه شمال چه جوریه.ولی همین الان 10 تا مرد مجردی که میشناختم را سریع تو ذهنم تصور کردم.دیدم هیچکدومشون نبودند که خیانت نکنند. یعنی از 100 تا مرد در اینجا یکیشون خیانت نمیکنه. جالب هست عادی هست.یعنی برادر زنش میدونه و جلوی چشش میبینه .ولی باهاش عادی هست. من خودم یکبار با چشمای خودم دیدم که یک مرد با برادر زنش با یک دختر رفتن بیتربیتی زیادی تند میری ها !:167: بابا منم دارم اینجا زندگی میکنم , همچین خبرایی هم نیست لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :w00: زیادی تند میری ها !:167: بابا منم دارم اینجا زندگی میکنم , همچین خبرایی هم نیست هیلاری جان لطفا تمومش کن لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ :w00: زیادی تند میری ها !:167: بابا منم دارم اینجا زندگی میکنم , همچین خبرایی هم نیست پسری یا دختر؟؟ اگر دختری که طبیعی هست خبر نداری؟؟ لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ پسری یا دختر؟؟اگر دختری که طبیعی هست خبر نداری؟؟ دوست عزیز بحث رو ببر پروفایل ..خواهش میکنم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ همه این عکس ها با فتوشاپ هست. دارید ما را گول میزنید البته شوخی کردما لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دکتر من از این بحثا دوس دارم:dancegirl2: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ این برای وقتی هست که طرف زیاده روی کرده باشه. هر چی درباره سیگار بگی قبول میکنم.ولی این مشروب را باهات مخالفم. من نمیگم ضرر نداره.ولی نه اینقدر که گفته میشه. مثلا ما گوشت قرمز میخوریم.درسته؟؟ گوشت ضرر داره ولی به خاطر لذتش و مزه اش میخوریمش. گوشت قرمز هم اگر زیاد بخوری مریض میشی 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ هیلاری جان لطفا تمومش کن چشم:w410: پسری یا دختر؟؟اگر دختری که طبیعی هست خبر نداری؟؟ به احترام دکتر ادامه نمیدم شما هم بهتر جمع نبندید و نگاهتون به همه یه جور نباشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده