رفتن به مطلب

مادر شوهر... (خانوما لطفا شرکت کنيد!!)

حاضريد با مادر شوهرتون زير يه سقف زندگي کنيد؟؟  

48 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. حاضريد با مادر شوهرتون زير يه سقف زندگي کنيد؟؟

• 8
    • 40

ارسال های توصیه شده

خوب من فکر ميکنم بايد ديدمون رو نسبت به اين قضيه عوض کنيم و.... :ws52:

جالبه منتظر يه هميچين چيزي بودم فکر نميکردم آبجي شقايق خودم باشه :icon_redface:

مرسی:flowerysmile:

شاید باورتون نشه وقتی زنده بود چقدر هممون خوش بودیم همیشه همه با هم بودیم

اون خدا بیامرز اگه من و وحید باهاشون مسافرت نمیرفتیم خودش هم نمیرفت میگفت بدون شقی خوش نمیگذره ولی با دخترش سفرنمیرفت:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زندگی پیچیده و دیپلوماتیکی دارید شما... بهتون تبریک میگم... من هیچوقت نمیتونم تحمل کنم همچین چیزی رو... :shame:

نه دوست من واقعیت اینه که اصلا سخت نیست فقط کافیه احترام بذاری

هر چند تفاوت نسل و فرهنگ غیر قابل انکاره اما چیزی که ما رو مجاب می کنه به برداشت مثبت از رفتار دیگران میل به آرامشه...

و این ممکن نیست جز با مثبت نگری و گذشت و اصلاح دید

• Like 3
لینک به دیدگاه

بستگی به مادر شوهرم داره

اما با وجود شرایط فرهنگی که تو ایران هست من قبول نمی کنم

همیشه از جنگ بین مادر شوهر و خواهر شوهر برادر زن و داماد و ... بدم میاد و مخالفشم اما اگه طرفین مخالف من موافق این دعواها باشن من چاره ای جز اینکه در این جنگ شرکت کنم ندارم پس مجبورم که ببینم در آینده مادر همسرم ( خدا کنه ایرانی و کلا آسیایی و آفریقایی نباشه:ws3:) چجور آدمیه

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب من فکر ميکنم بايد ديدمون رو نسبت به اين قضيه عوض کنيم و.... :ws52:

مسئله دید نیست... وقتی دو نفر نمیتونند کنار هم قرار بگیرند و همیشه از هم دلخور هستند و با هم مشکل دارند و شما خسته و کوفته میای خونه و تازه باید مشکلات اینا رو حل بکنی و ببینی چی شده و باز سر یه مسئله ی مسخره ی دیگه از هم دلخورند اونقت این مشکل ساز میشه... مسئله دید شما نسبت به مسئله نیست اصلا... دید شما هر چیزی که باشه باز هم این مشکل برای بعضی ها وجود داره...

• Like 1
لینک به دیدگاه

هر چند تفاوت نسل و فرهنگ غیر قابل انکاره اما چیزی که ما رو مجاب می کنه به برداشت مثبت از رفتار دیگران میل به آرامشه...

حرفتون درست

اما به شرطی که این احترام دو طرفه باشه

اما متاسفانه من تو زندگی اطرافیانم چیرایی دیدم که فکر کنم اگه از هم دور بودن کار به اینجا نمیکشید

لینک به دیدگاه
مرسی:flowerysmile:

شاید باورتون نشه وقتی زنده بود چقدر هممون خوش بودیم همیشه همه با هم بودیم

اون خدا بیامرز اگه من و وحید باهاشون مسافرت نمیرفتیم خودش هم نمیرفت میگفت بدون شقی خوش نمیگذره ولی با دخترش سفرنمیرفت:hanghead:

مرسي آبجي خدا رحمتش کنه :icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خدا صبرت بده عزیزم

زندگی با فامیل چه خودی و چه همسر خیلی سخت همیشه باید یه سری اصول اخلاقی و رفتاری رعایت کنی که همشون هم مسخره و تشریفاتی هستن خدا نکنه این اصول یه وقت یادت بره چه حرفا که پشتت نیست:icon_pf (34):

به همین دلیل من مدت هاست که با فامیل معاشرت ندارم

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب

نمی گم ترجیح میدم اول اون خانوم رو از نزدیک ببینم باهاش صحبت کنم سطح فکری و فرهنگی و دیدشو نسبت به خودم بسنجم بعد تصمیم بگیرم

اما یه چیزی رو بگم واسه هیچ کدوم از ما دخترا از مادر نزدیکتر بهمون نیس که حتی با مادر خودمون هم ممکنه اختلاف عقیده و نظر داشته باشیم حتی باهاش قهر کنیم

چیزی که خودم تجربه کردم این بود که یه زمونی من اصلا با مامانم راه نمی اومدم (دوران بلوغ و جاهلی ) اما کم کم هم مامانم هم خودم سعی کردیم با حرف زدن بهم نزدیک بشیم کم کم فهمیدم مامانم اصلا بد منو نمی خواد الانم بهترین دوست - خواهر و محرم اسرارم مامانمه

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب

نمی گم ترجیح میدم اول اون خانوم رو از نزدیک ببینم باهاش صحبت کنم سطح فکری و فرهنگی و دیدشو نسبت به خودم بسنجم بعد تصمیم بگیرم

اما یه چیزی رو بگم واسه هیچ کدوم از ما دخترا از مادر نزدیکتر بهمون نیس که حتی با مادر خودمون هم ممکنه اختلاف عقیده و نظر داشته باشیم حتی باهاش قهر کنیم

چیزی که خودم تجربه کردم این بود که یه زمونی من اصلا با مامانم راه نمی اومدم (دوران بلوغ و جاهلی ) اما کم کم هم مامانم هم خودم سعی کردیم با حرف زدن بهم نزدیک بشیم کم کم فهمیدم مامانم اصلا بد منو نمی خواد الانم بهترین دوست - خواهر و محرم اسرارم مامانمه

پس فکر ميکني اگه با طرفت صحبت بکني و افکارش رو ببيني و بسنجي اونوقت حاضري... :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خدا صبرت بده عزیزم

زندگی با فامیل چه خودی و چه همسر خیلی سخت همیشه باید یه سری اصول اخلاقی و رفتاری رعایت کنی که همشون هم مسخره و تشریفاتی هستن خدا نکنه این اصول یه وقت یادت بره چه حرفا که پشتت نیست:icon_pf (34):

به همین دلیل من مدت هاست که با فامیل معاشرت ندارم

:imoksmiley:

یه روز متوجه میشی که چقدر اشتباه کردی

کلا نظر شخصی من اینه هر انسانی میتونه هزاران دوست داشته باشه ولی فقط و فقط یک پدر و یک مادر داره نه بیشتر پس چرا نباید مورد احترام باشن و خواسته هاشون براورده نشه؟آیا خودمون دوست داریم بچه هامون با ما رفتار سرد و زننده داشته باشن ؟طبیعی که هرگز دوست نداریم فقط اگر هرکس روزی دقیقه با خودش خلوت کنه به این نتیجه میرسه:w127:

لطفا بشینید:ws53:

• Like 7
لینک به دیدگاه

کلا نظر شخصی من اینه هر انسانی میتونه هزاران دوست داشته باشه ولی فقط و فقط یک پدر و یک مادر داره نه بیشتر پس چرا نباید مورد احترام باشن و خواسته هاشون براورده نشه؟آیا خودمون دوست داریم بچه هامون با ما رفتار سرد و زننده داشته باشن ؟طبیعی که هرگز دوست نداریم فقط اگر هرکس روزی دقیقه با خودش خلوت کنه به این نتیجه میرسه:w127:

بنظرم خوبه با همه روابط نزديک و گرمي داشته باشيم در صورتي که يک سري حد و مرزها رعايت بشه!! :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من با خونوادم که مشکل ندارم با مادر و پدرم مخصوصا مادرم هم سر نیستم

اما از این تشریفاتی که باید جلوی فامیل داشته باشم بدم میاد و با فامیل تا حد زیادی قطع رابطه کردم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

خب حرف شقایق درسته اما همیشه تو روابط خونوادگی اون دوطرفی که می خوان بهم نزدیک بشن نقش خیلی مهمی رو بازی می کنن اگه اون دو نفر واقعا بخوان بهم نزدیک بشن نمیزران دیگرون تو روابطشون خدشه ای وارد کنه یا دخالت بی مورد کنه

در مورد عروس و مادرشوهر هم اینجوریه خیلی وختا ممکنه یکی از دوطرف بخواد نزدیکی ایجاد کنه اما چون طرف مقابل زیاد دوس نداره این باعث اسیب پذیر شدن روابط میشه مثلا ممکنه عروس دیگر خونواده یا حتی خاله دایی عمو حتی زن همسایه باعث تیره تر شدن روابط بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
مادر شوهر رو یه خونه:banel_smiley_52:اصلا ...................عمرا ........................:w16:حال و حوصله دعوا مرافه ندارم :167:مگر بیکارم :ws46:

ایشا ا .... یه روز خودتم مادر شو ور میشی ببینم بازم اینو میگی یا میگی عروس پسرمو دزدید:icon_redface::icon_redface::icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...