Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلام . من شرط ميبندم ، اما اگه واقعا كسي هست كه شرط ببنده ! من ببازم شرطو ميدم ، ببرم هم اگه طرف نده ديگه باش حرف نميزنم:banel_smiley_52: شرط هم يه چيزي باشه كه مقدور باشه ، يه كارت شارژ 2 تومني من شرط ميبندم روي اين 2 تا بازي ، هر كدوم يه كارت شارژ 2 تومني . برد آلمان از انگليس برد آرژانتين با مكزيك هركسي ميخواد سر هر كدومش بياد و شرط ببنده ! يالا يالا :دي 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلام . من شرط ميبندم ، اما اگه واقعا كسي هست كه شرط ببنده ! من ببازم شرطو ميدم ، ببرم هم اگه طرف نده ديگه باش حرف نميزنم:banel_smiley_52: شرط هم يه چيزي باشه كه مقدور باشه ، يه كارت شارژ 2 تومني من شرط ميبندم روي اين 2 تا بازي ، هر كدوم يه كارت شارژ 2 تومني . برد آلمان از انگليس برد آرژانتين با مكزيك هركسي ميخواد سر هر كدومش بياد و شرط ببنده ! يالا يالا :دي هوم ؟ یعنی ..؟ انگلیس می بره . شرط رو هم ... من یه جور دیگه شرط می بندم اینجووووووورییی نهههه نمیشه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من هستم انگلیس میبره شارژ 2 تومنی شرط می بندم اگه باخت به 2 نفر میدم اگه برد دو نفر با ید بهم شارژ بدن خو؟:gnugghender: یکی همین مسافر قطار 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین.... انگلیس..... :ws44: آخه این دوتا به هم میخورن؟؟؟>:eyepopping: این دوتا رو ول کنی پدر همو درمیارن 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آخه این دوتا به هم میخورن؟؟؟>:eyepopping:این دوتا رو ول کنی پدر همو درمیارن من این دوتا بازی رو گفتم.... اما کلا من میگفتم ایتالیا قهرمانه...نشد آرژانتین...اگه اونم نشا انگلیس...اگه هم نشدن اینا که جام جهانی خیلی مسخره است...:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من این دوتا بازی رو گفتم....اما کلا من میگفتم ایتالیا قهرمانه...نشد آرژانتین...اگه اونم نشا انگلیس...اگه هم نشدن اینا که جام جهانی خیلی مسخره است...:w00: این پرچم تو چه رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: خو اگه اینام نشدن بگو ایران دیگه 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ منم میگم انگلسمان میبره! معجون بابارحیم! رو آماده کنید:jawdrop: ----------------------------------------------------------------------------- پ.ن: میگم این معجون بابارحیم چیه؟ مجازه؟ اسلامیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ این پرچم تو چه رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:خو اگه اینام نشدن بگو ایران دیگه اگه نشدند باید در جام جهانی رو گل گرفت!!!!!!!!!:w00: ایران کیلویی چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ منم میگم انگلسمان میبره! معجون بابارحیم! رو آماده کنید:jawdrop: ----------------------------------------------------------------------------- پ.ن: میگم این معجون بابارحیم چیه؟ مجازه؟ اسلامیه؟ امیل هسکی حتما گل میزنه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ امیل هسکی حتما گل میزنه:ws28: میگم رونی هم خیلی بدشکلتر شده نسبت به قبل! ولی نمیدونم چرا تقریبا مطمئنم گل میزنه به آلمان 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ میگم رونی هم خیلی بدشکلتر شده نسبت به قبل! ولی نمیدونم چرا تقریبا مطمئنم گل میزنه به آلمان ظاهر بین!!!!!!!:w00: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ میگم رونی هم خیلی بدشکلتر شده نسبت به قبل! ولی نمیدونم چرا تقریبا مطمئنم گل میزنه به آلمان من به قیافش نمیخندم به سنش میخندم:ws28: میگم به این رونی هم باس استُپ کردنم یاد بدینا 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ من به قیافش نمیخندم به سنش میخندم:ws28:میگم به این رونی هم باس استُپ کردنم یاد بدینا حالا وقتی انگلیس لوله کرد آلمانو بهت میگم!!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ حالا وقتی انگلیس لوله کرد آلمانو بهت میگم!!!:w00: بابا جون تو هنوز این فاشیستارو نشناختی:w00: اینا جنازشونم میاد بالا حالا هر تیمی باشه جلوشون لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ خوب...حالا بازی آرژانتین مکزیک...من سر مکزیک می بندم...کی میاد جلوی من :ws28: جک نگو تو رو خدا...منم سر ارژاتین شرط میبدم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ شرط بندی که حرومه ولی اگر ارژانتین قهرمان بشه به همتون یک بوس میدم دی 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ شرط بندی که حرومه ولی اگر ارژانتین قهرمان بشه به همتون یک بوس میدمدی به به داداش گلم ....................... دارمتتتتتتتتتتتتتتتت آرژانتینه:w155: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده