pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ نخیر کدوم روز ؟ هیچ وری نمی رفتم فعلا از معلومات خودم استفاده می کنم نه خداروشکر ما رصد خونمون قوییییه قشنگ تابلو هستش که ................ yes im ok dear.تیمم برده البته حیف ارژانتین نیومد بالا ولی الان شنگولم تو خوبی؟ اره کنکور دارم :banel_smiley_4:ناپیوسته برق.پروژه هم دارم :banel_smiley_4: خوب برو بخون فردا قبول نشدی به بابات میگی اسپانیا نزاشت :banel_smiley_4: >:P >:P بزن تو یاهو شکلکش درمیاد حوصله نداشتم شکلک ها رو باز کنم >:P خدا رو شکر معتاد یاهو نیستم اصلا مسنجر تو کامپیوترم ندارم خدا رو شکر یکی شکلک ها رو ترجمه کنه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ me too تیم رو میگم thanks کارشناسی ؟ یعنی کاردانی به کارشناسی ؟ یو آر اکسپت دولتی شو بر داشتن ؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): بمیرم براتون البته تو که...................... :icon_pf (34): .............از پل گذشت لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ me too تیم رو میگم thanks کارشناسی ؟ یعنی کاردانی به کارشناسی ؟ یو آر اکسپت دولتی شو بر داشتن ؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): میدونم هدفت رروحیه دادنه ولی من تازه 2 روزه شروع کردم 7 مرداد هم کنکوره :ws44::ws44::ws44: اخه چراااااا؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ میدونم هدفت رروحیه دادنه ولی من تازه 2 روزه شروع کردم 7 مرداد هم کنکوره:ws44::ws44::ws44: اخه چراااااا؟؟؟؟؟؟؟ بمیرم پس سگ درصد قبولی:icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ما رصد خونمون قوییییه قشنگ تابلو هستش که ................ :banel_smiley_4: که ؟ حسودیت میشه ؟ خدا رو شکر معتاد یاهو نیستم اصلا مسنجر تو کامپیوترم ندارم خدا رو شکر یکی شکلک ها رو ترجمه کنه ایناهاش --> اگه گیفش میشد بهتر بود این هم معادلش :3384s: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ میدونم هدفت رروحیه دادنه ولی من تازه 2 روزه شروع کردم 7 مرداد هم کنکوره:ws44::ws44::ws44: اخه چراااااا؟؟؟؟؟؟؟ از بس بی عقلن امروز چندمه ؟ نه سمنی قبول میشی مطمئنن چون ظرفیت ها از پارسال به شدت اضافه شده ( غیرانتفاعی) خیلی خیلی بیشتر شده . لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بمیرم براتون البته تو که...................... :icon_pf (34): .............از پل گذشت من گفتم بیام یه حالی به این رشته دانشگاه آزاد داده باشم . لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ایناهاش --> اگه گیفش میشد بهتر بود این هم معادلش :3384s: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: همین کار ها رو میکنی که هیچکی سراغت نمیاد نشستی خونه و................. حسود چیه بابا مگر داری برا من میری که........................................................ :icon_pf (34): برو شاید فردا به دردمون بخوری لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ از بس بی عقلن امروز چندمه ؟ نه سمنی قبول میشی مطمئنن چون ظرفیت ها از پارسال به شدت اضافه شده ( غیرانتفاعی) خیلی خیلی بیشتر شده . قبول که میشم مطمئنم ولی میخوام همین دانشگاه خودم باشه:w16: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من گفتم بیام یه حالی به این رشته دانشگاه آزاد داده باشم . خدا پدر این دانشگاه ازاد رو بیاموزه که به شما اجازه داد بیاییید به دانشگاه و رشته حالی بدییید لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: همین کار ها رو میکنی که هیچکی سراغت نمیاد نشستی خونه و................. حسود چیه بابا مگر داری برا من میری که........................................................ :icon_pf (34): برو شاید فردا به دردمون بخوری پیشته بابااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: همین کار ها رو میکنی که هیچکی سراغت نمیاد نشستی خونه و................. حسود چیه بابا مگر داری برا من میری که........................................................ :icon_pf (34): برو شاید فردا به دردمون بخوری میگم هنوز نمیرم همینطوری حرف ها رو متوجه نمیشی بعد میگی نگفتی تو میگی تابلو هست که ............ :w00: مگر من گفتم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ قبول که میشم مطمئنم ولی میخوام همین دانشگاه خودم باشه:w16: چه حبر دانشگاتون نکنه.........................................(میترسی از خونتون دور بشی) لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ پیشته بابااااااااااااا :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ میگم هنوز نمیرم همینطوری حرف ها رو متوجه نمیشی بعد میگی نگفتی تو میگی تابلو هست که ............ :w00: مگر من گفتم هنوز هم میگم نگفتی حرف دهنمون گذاشتی تو که نگفتی ارواح نوشتن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چه حبر دانشگاتون نکنه.........................................(میترسی از خونتون دور بشی) 1-کافر همه را به کیش خود پندارد:167::w16: 2-بلد نیستی تایپ کنی همش ........... میذاری لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اگزکتلی جان....................... من که کلاس نرفتم ............ لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ قبول که میشم مطمئنم ولی میخوام همین دانشگاه خودم باشه:w16: خب همونجا حتما قبولی دیگه . من میگم یعنی دیگه تمومه مهر هم می کنم برات خدا پدر این دانشگاه ازاد رو بیاموزه که به شما اجازه داد بیاییید به دانشگاه و رشته حالی بدییید نهههههههههههه؟ اجازه داد ؟ می تونست مگه اجازه هم نده ؟ من ورودی بهمن بودم اردیبهشت اومدم ثبت نام سر این امتحان آخری هم کلی آشنا پیدا کردم ولی دیگه فینیش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ 1-کافر همه را به کیش خود پندارد:167::w16:2-بلد نیستی تایپ کنی همش ........... میذاری اره بلد نیستم...................... :ws28: نمی دونستم که شما ها دیر میگیرید بابا همه جا تا نقطه اون رو بزارم طرف تا فرح زاد میره و میاد الان MIN رو نگاه کن خودش میگیره چی میگم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده