pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ اهای min کجایی که شرط بندی دارییییییم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ سر مون چیزی که اسپانیا قهرمان نشد میدی تو بگو........................ پاییییه ام اگر بازی امشب رو باخت اسپانیا دبه در نیاری.............................. باید شرطت رو ادا کنی......... :jawdrop: من ؟ فعلا که شوما ... یادگرفتی شرط و درست بنویسی با ت ننویسی حالا ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟:167: اهای min کجایی که شرط بندی دارییییییم می بینم که رفتی ازی رو دیدی اومدی الان از حست بگو بچه ها همه مشتاقن بفرما ادا کن :167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: من ؟ فعلا که شوما ... یادگرفتی شرط و درست بنویسی با ت ننویسی حالا ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟:167: می بینم که رفتی ازی رو دیدی اومدی الان از حست بگو بچه ها همه مشتاقن بفرما ادا کن :167: چرا حرف رو عوض میکنی خودت هم فکر نمی کردیییییی که اسپانیا بیاد فینال نگفتی سر چی ببنیییییییییم هلند قهرمانه............... لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ چرا حرف رو عوض میکنی خودت هم فکر نمی کردیییییی که اسپانیا بیاد فینال نگفتی سر چی ببنیییییییییم هلند قهرمانه............... به قول میتی اون 11 تا نارنجیتونو بریزین تو آبمیوه گیری آب هویج شه . من دو صفحه قبل سر برد اسپانیا شرط بستم و اینجور که پیداست بردم هم . بعد داری میگی فکر نمی کردم ؟؟ :jawdrop: مگه عقلم کم بوده بی خودی سرش شرط ببندم . مردی اینی که من بردم و پرداخت کن اول تا برسیم به بقیش . لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ به قول میتی اون 11 تا نارنجیتونو بریزین تو آبمیوه گیری آب هویج شه . من دو صفحه قبل سر برد اسپانیا شرط بستم و اینجور که پیداست بردم هم . بعد داری میگی فکر نمی کردم ؟؟ :jawdrop: مگه عقلم کم بوده بی خودی سرش شرط ببندم . مردی اینی که من بردم و پرداخت کن اول تا برسیم به بقیش . مگر با من بسته بودی که از من می خوای بیا سر هلند با من ببند از وقتی که من اومدم تو این تاپیک فقط سر هلند حاظر شدم ببندم نه تیم دیگه.......................... ماتادور..................................... بیا سر هلند اسپانیا ببنیدم اون وقت ببببین کی ................. 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ به قول میتی اون 11 تا نارنجیتونو بریزین تو آبمیوه گیری آب هویج شه . من دو صفحه قبل سر برد اسپانیا شرط بستم و اینجور که پیداست بردم هم . بعد داری میگی فکر نمی کردم ؟؟ :jawdrop: مگه عقلم کم بوده بی خودی سرش شرط ببندم . مردی اینی که من بردم و پرداخت کن اول تا برسیم به بقیش . یه بار دیگه به هلند بی احترامی کردی نکردیا:w00: ببینیم اون ماتادورها می خوان چی کار کنن... we are the champions لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ دیدید اسپانیا برد...............:w16: من شارژمو میخوام.............:167: من حاضرم سر قهرمانیه اسپانیا ببندم ............ ببینم یه مرد پیدا میشه بیاد جلو........ لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ دیدید اسپانیا برد...............:w16:من شارژمو میخوام.............:167: من حاضرم سر قهرمانیه اسپانیا ببندم ............ ببینم یه مرد پیدا میشه بیاد جلو........ شرمنده مهندس...من میخوام سر فینال با میلاد ببندم...شارژ شما هم فردا توی پیام خصوصیاته...من سرم بره شرطم نمیره...می تونی از آرمین بپرسی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۸۹ شرمنده مهندس...من میخوام سر فینال با میلاد ببندم...شارژ شما هم فردا توی پیام خصوصیاته...من سرم بره شرطم نمیره...می تونی از آرمین بپرسی میلاد کیه......؟:jawdrop: اخه منم میلادم........... ولی کلا شما خوب شرط میبازیا...........:ws2: بیاین نترسین . سر قهرمانیه اسپانیا میبندم............ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ پس این شارژ ما چی شد...............:167: ما هنوز منتظریم........ این انتونی هم معلوم نیست کجا رفته........... راستی یه شجاع دل پیدا نشد بیاد با ما شرط ببنده.......... لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ پس این شارژ ما چی شد...............:167:ما هنوز منتظریم........ این انتونی هم معلوم نیست کجا رفته........... راستی یه شجاع دل پیدا نشد بیاد با ما شرط ببنده.......... بابا یکم صبر کن دیگه...امروز روی پروژه ام چمبره زده بودم از خونه بیرون نرفتم ولی تا قبل از فینال شارژ تو حسابته 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ بابا یکم صبر کن دیگه...امروز روی پروژه ام چمبره زده بودم از خونه بیرون نرفتم ولی تا قبل از فینال شارژ تو حسابته داداش ما صبرمون زیاده................ ولی یه وقت خلف وعده نکنی............:167: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مگر با من بسته بودی که از من می خوای بیا سر هلند با من ببند از وقتی که من اومدم تو این تاپیک فقط سر هلند حاظر شدم ببندم نه تیم دیگه.......................... ماتادور..................................... بیا سر هلند اسپانیا ببنیدم اون وقت ببببین کی ................. اسپاااانیاااااا . اکی ؟ سر چی ؟؟؟؟؟ یه بار دیگه به هلند بی احترامی کردی نکردیا:w00: ببینیم اون ماتادورها می خوان چی کار کنن... :banel_smiley_4: خب ؟ مثلا چی میشه ؟ :167: دوس دارم . هر کاری هم که بخوام می کنم همینه که هست من یه شرط و برده بووووودم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ مگر با من بسته بودی که از من می خوای بیا سر هلند با من ببند از وقتی که من اومدم تو این تاپیک فقط سر هلند حاظر شدم ببندم نه تیم دیگه.......................... ماتادور..................................... بیا سر هلند اسپانیا ببنیدم اون وقت ببببین کی ................. این پست پایینی مگه واسه تو نیس ؟ :w00: اگر بازی امشب رو باخت اسپانیا دبه در نیاری.............................. باید شرطت رو ادا کنی......... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اسپاااانیاااااا . اکی ؟ سر چی ؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: خب ؟ مثلا چی میشه ؟ :167: دوس دارم . هر کاری هم که بخوام می کنم همینه که هست من یه شرط و برده بووووودم تو بگو قبلا هم گفته بودم که........... این پست پایینی مگه واسه تو نیس ؟ :w00: این پست برا منه :jawdrop: بابا من به غیر از هلند به گور بابای اون 8 پا بخندم که بخوام روی تیمی شرط بببنم هلند رو پایییییه ام هلند اسپانیا امییید هلند مین(نارنجک) اسپانیا ماتادور............................... سر............................ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ یه شجاع دل پیدا نشد بیاد با ما شر ط ببنده. عجب تاپیک بی بخاری......:icon_pf (34): البته طبیعیه اسپانیا قهرمانه . هلندیا هم ریسک نمیکنن اخه بیان شرط ببندن بعد ببازن............:ws2: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ جام تموم شد .:icon_pf (44): این شارژ ما چی شد پس.................:w00: درود بر اسپانیا............... هلندیا ناراحت نباشید ، وقت دارید چهار سال تا جبران کنید................:ws28: 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تبریک می گم به طرفدارای اسپانیا...حقش بود بازی رو توی 90 دقیقه می بردن نه 120 دقیقه...خوب بازی کردن ولایق قهرمانی بودن...هلند بد بازی کرد و بعد از تمام شدن بازی مثل بچه ها به سمت داور هجوم بردن و نتونستن شکست رو قبول کننن...32 سال برای فینال منتظر موندیم ... 4 سال که دیگه چیزی نیست حتی 32 سال دیگه هم صبر می کنم تا هلند من به جایگاه واقعی خودش برسه...زنده باد نارنجی پوشان 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تبریک می گم به طرفدارای اسپانیا...حقش بود بازی رو توی 90 دقیقه می بردن نه 120 دقیقه...خوب بازی کردن ولایق قهرمانی بودن...هلند بد بازی کرد و بعد از تمام شدن بازی مثل بچه ها به سمت داور هجوم بردن و نتونستن شکست رو قبول کننن...32 سال برای فینال منتظر موندیم ... 4 سال که دیگه چیزی نیست حتی 32 سال دیگه هم صبر می کنم تا هلند من به جایگاه واقعی خودش برسه...زنده باد نارنجی پوشان وواااوووو فکر کنم به این میگن فیر پلیر و حق بینی . :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده