anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ سلام رضا جونم :dancegirl2: سلام آرمین جونم...چه خبرا...خوش می گذره؟ قانون 2 شرط بندي :عزيزم روي جملات آگاهانه ي اشخاص ديگر عيب نذار عجبا ما شرطمون سر قهرماني اسپانياست با مينا بعد بازي آلمان اسپانيا هم سر قهرماني هلند باهات ميبندم . من با كساي ديگه هم شرط ميبندما سر بازي اسپانيا آلمان ، نبود ؟ قانون 1 شرط بندی: سر هر بازی می تونی فقط با یه نفر شرط ببندی...پس فردا می بازی شرطتتو نمی دی میان می زنن در تاپیک منو تخته می کنن بعدشم...چی شد...تو که می گفتی 11 نارنجی پوشتو بنداز تو دستگاه آبمیوه گیری آب هویجشو بخور...الان می گی قهرمان میشن؟هاهاها؟:167: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نوکرم داداش رضا چه خبرا؟خوبی تو؟میبینم شرط پرت بستی دادا اینجا میشه اسپم کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ قانون 1 شرط بندی: سر هر بازی می تونی فقط با یه نفر شرط ببندی...پس فردا می بازی شرطتتو نمی دی میان می زنن در تاپیک منو تخته می کنن بعدشم...چی شد...تو که می گفتی 11 نارنجی پوشتو بنداز تو دستگاه آبمیوه گیری آب هویجشو بخور...الان می گی قهرمان میشن؟هاهاها؟:167: نه داداش ما شرط ببنديم ، سرمون بره حرفمون نميره ! الانم ميگم ! منتظرم ببينم كي ميرسه فينال 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ نوکرم داداش رضاچه خبرا؟خوبی تو؟میبینم شرط پرت بستی دادا اینجا میشه اسپم کرد؟ اسپمات رو تخم چشام داداش ما که اینجا کاره ای نیستیم اجازه ما هم دست داش امین و داش سهیله(مخلص شما آقای رئیس)...بازار شرط بندی داغه ها یه نفرو پیدا کن باهاش ببند:ws2: لینک به دیدگاه
Abolfazl_gh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ آقا من ميگم آلمان قهرمانه .... خودمم روش واقعي شرط بستم ... كي مياد با من ؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خوب پس شرط بندی مشخص شد MITRA vs MINA شرط سر شارژ 2 تومنی MONTANA vs mohandes khoshfekr شرط سر چی می بندی مهندس؟:167: من سر شارژ دو تومنی همراه اول ........ پیشنهاد میکنم از الان امادش کنی................:167: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ باشه . پس من با مينا شرط ميبندم كه اسپانيا قهرمان نميشه هركي باخت ، شارژ رو ميخره حالا واسه هر اوپراتوري كه بود فرخ نميكنه . بزن قدش میشه آقاجان میشه ، میشه خواهر من میشه :w00: چیزای دیگه هم بود ها بزن قدششششش وقتی هلند هست معلومه که اسپانیا قهرمان نمی شه...جای آرژانتین خالیه یه ذره سر باختنش شرط ببندیم بخندیم یه چیز دیگه...مرد می خوام بیاد رو اروگوئه سر بازی امشب شرط ببنده...خودم رو هلند می بندم چون طرفدارشم...کسی نبود؟:167: بشین بینیم اخوی . اسپانیا قهرمان بی چون و چرا و برهان و علت و معلول هست . لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من سر شارژ دو تومنی همراه اول ........ پیشنهاد میکنم از الان امادش کنی................:167: قبوووووول...خواهیم دید کی کارت شارژ می خره...پس شرط شد سر کارت شارژ 2 تومنی همراه اول بشین بینیم اخوی . اسپانیا قهرمان بی چون و چرا و برهان و علت و معلول هست . خواهر شما طرفدار یه تیم دیگه بودیا...نکنه یادت رفته:167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ رو هلند شرت میبندم کی پاییییه اس................ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ خواهر شما طرفدار یه تیم دیگه بودیا...نکنه یادت رفته:167: وا اینجوری که نمیشه آدم طرف یه تیم فقط باشه که اگه حذف بشه نمیشه که اون وخت :دی در ضمن اگه یادت باشه اخوی من گفتم بین پرتقال و اسپانیا نمی تونم فرقی بزارم که بخوام یکیشون حذف شه یکی بیاد بالا . اکی ؟ :w00: فقط اسپانیا اکی؟ :w00: رو هلند شرت میبندم کی پاییییه اس................ :icon_pf (34)::jawdrop: چی می بندی ؟ لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من هم سر آرژانتین شرط می بندم.آرژانتین اروگوئه رو قورت میده.مطمئنم لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ (من خودم آرژانتینیم)ولی تو این بازی میگم فاشیستا میبرن:eyepopping:اینگیلیسو میترکونن.آخه اینام تیمه با اون امیل هسکیه پیر پاتال:icon_pf (10): بچه کجا آرژانتینی؟ من تاحالا شما رو ندیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ فقط شموشک شما ها که از فوتبال چیزی نمیدونین خواهشن از این تیم های در پیت مثل آرژانتین آلمان اسپانیا صحبت نکنین ببینین من چقدر از فوتبال سرم میشه بچه های محل به من میگن چالز غلام حسین قهرمان ولی نمیدونم چرا بعدش همشون میخندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ وا اینجوری که نمیشه آدم طرف یه تیم فقط باشه که اگه حذف بشه نمیشه که اون وخت :دی در ضمن اگه یادت باشه اخوی من گفتم بین پرتقال و اسپانیا نمی تونم فرقی بزارم که بخوام یکیشون حذف شه یکی بیاد بالا . اکی ؟ :w00: فقط اسپانیا اکی؟ :w00: :icon_pf (34)::jawdrop: چی می بندی ؟ من که چار پایم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::jawdrop: چی می بندی ؟ :banel_smiley_4: هلند قهرمان شد مهمون من قبول........................ لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من که چار پایم هوم ؟ خو باشه . :banel_smiley_4: هلند قهرمان شد مهمون من قبول........................ چی مهمون تو ؟ دقیق بگو چرا نصفه ؟ هان ؟ :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ هوم ؟ خو باشه . چی مهمون تو ؟ دقیق بگو چرا نصفه ؟ هان ؟ :w00: سر مون چیزی که اسپانیا قهرمان نشد میدی تو بگو........................ پاییییه ام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ اگر بازی امشب رو باخت اسپانیا دبه در نیاری.............................. باید شرطت رو ادا کنی......... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده