سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 بازيكنان كره شمالی به كار در معدن تبعيد می شوند سایت پارس فوتبال: برخي مطبوعات چين از كار بازيكنان تيم ملي فوتبال كرهشمالي در معادن ذغال سنگ خبر دادند. در روزهاي گذشته چندين نشريه چاپ چين از جمله فازيري، با چاپ تصاويري مونتاژ شده، از تبعيد بازيكنان كره بخاطر كسب نتايج ضعيف در پيكارهاي جام جهانی آفريقايجنوبي خبر دادند. اين نشريات بدنبال باخت 7 بر صفر از پرتغال و بعد 3 بر صفر از ساحل عاج با اين تصاوير در گزارشهاي خود احتمال دادند بازيكنان كرهاي بخاطر اين نتايج ضعيف، توسط دستگاه دولتي كشور خود به هنگام بازگشت به وطن با تنبيههاي سختي روبرو خواهند شد. اين تيم پس از بازي روز نخست برابر برزيل كه دو بر يك باخت در دو بازي با پرتغال و ساحلعاج كيفيت نازلي ارائه كرد. اگه اینطوری باشه .................................> دیکتاتورها چقد شبیه هم عمل می کنن 9
ayhan 2309 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 بازيكنان كره شمالی به كار در معدن تبعيد می شوند اگه اینطوری باشه .................................> دیکتاتورها چقد شبیه هم عمل می کنن
pianist 31129 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 اون بيچاره ها حتي اينترنت و موبايل هم ندارن!! :jawdrop: اينا که چيزي نيست!! 1
am in 25041 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 جالبش اینه که بعد سالها یه بازی رو پخش مستقیم کردن اونم توش 7تا خوردن!!!!!! :shame: 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 جالبش اینه که بعد سالها یه بازی رو پخش مستقیم کردناونم توش 7تا خوردن!!!!!! :shame: تازه اونم کامل پخش نکردن تا گل چهارم پخش کرده بودن بعدش گفته بود بازی دیگه تموم شد و نتیجه هم همین 4 به صفره 5
am in 25041 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تازه اونم کامل پخش نکردن تا گل چهارم پخش کرده بودن بعدش گفته بود بازی دیگه تموم شد و نتیجه هم همین 4 به صفره متاسفم برا تاریخ بشریتی که اینجور داره مکتوب میشه!!!!!! 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 البته تبلیعات منفی علیه کره شمالی زیاده اما اگه بشن بد نیس بعد یه کار سخت یه فوتبال دس جمعی خیلی حال میده! 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تازشم می گفتن دوتا از بازکنانش از تو هتل غیب شدن فکر کنم از فرصت استفاده کردن و از دست دیکتاتور در رفتن:ws28: 1
pianist 31129 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تازشم می گفتن دوتا از بازکنانش از تو هتل غیب شدن فکر کنم از فرصت استفاده کردن و از دست دیکتاتور در رفتن:ws28: البت شايعات هم در موردشون زياده جدي نگيريد!! مثلا من شنيده بود يه شهروند کره شمالي به موسيقي کره جنوبي گوش داده بود گرفتن و زندانيش کردن!! 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تازشم می گفتن دوتا از بازکنانش از تو هتل غیب شدن فکر کنم از فرصت استفاده کردن و از دست دیکتاتور در رفتن:ws28: خونواده هاشون گروگان بوده ...هرجا برن مجبورن برگردن . کره از مجدود کشورای کمونیسته وضعیت کشورای کمونیستم بجز چین بهتر از این نیست . 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 البت شايعات هم در موردشون زياده جدي نگيريد!! مثلا من شنيده بود يه شهروند کره شمالي به موسيقي کره جنوبي گوش داده بود گرفتن و زندانيش کردن!! شایع نبودا خود بی بی سی خبر رو در ورکرد شایدم بی بیسی شایعه در می کنه اما خداییش تو مصاحبه با خبرنگار اعزامیش به افریقا وختی ازش پرسید تعداد و وضعیت تماشگران کره شمالی که قراره بازیهارو ببین چقدره گفت ما هیچی نمی دونیم اونا هیچی رو بروز نمی دین حتی خبرنگارا رو از دور بازکنا و تمریناتشون دور نگه داشتن 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 خونواده هاشون گروگان بوده ...هرجا برن مجبورن برگردن .کره از مجدود کشورای کمونیسته وضعیت کشورای کمونیستم بجز چین بهتر از این نیست . خب شاید اینا خونواده نداشتن یا خونواده هاشون فوت کردن 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 خب شاید اینا خونواده نداشتن یا خونواده هاشون فوت کردن شاید م.. بعد خوش بحالت که دلت اسب میخواد باز امیدی هست ... من بگو که عمرا بتونم اونی که میخوام گیر بیارم .. هیییییییییییییی .....روزگار . 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2010 شاید م.. بعد خوش بحالت که دلت اسب میخواد باز امیدی هست ... من بگو که عمرا بتونم اونی که میخوام گیر بیارم .. هیییییییییییییی .....روزگار . ببخشید شما چی می خواین می دونی داشتن اسب و نگهداری از اون تربیتش و کلاس سوار کاری و غیره چقدر هزینه داره:pichak29: 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 ببخشید شما چی می خواین می دونی داشتن اسب و نگهداری از اون تربیتش و کلاس سوار کاری و غیره چقدر هزینه داره:pichak29: من از بچگی اتاقمو با عکسای گودزیلا ..کروکودیل ..مار ....پرکردم دوستام بهم میگن گودی ....چه کار کنیم عشق کودزیلایم دیگه . نه نمی دونم ... چفد ؟
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 بالای ۴۰-۵۰ تومن! با 50 تومان میشه کلی کار کرد ... من اگه اینقدپول داشتم میرفتم زن میگرفتم اسب می خوام چکار ...
VINA 31339 ارسال شده در 27 شهریور، 2010 با 50 تومان میشه کلی کار کرد ...من اگه اینقدپول داشتم میرفتم زن میگرفتم اسب می خوام چکار ... :w00::w00::w00:
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 27 شهریور، 2010 با 50 تومان میشه کلی کار کرد ...من اگه اینقدپول داشتم میرفتم زن میگرفتم اسب می خوام چکار ... جالبه داداش من می گه من مرغ نگه می دارم اما زن نمی گیرم اون وخت شوما خداییش تو این دوره زمونه حیوونات خیلی بهتر از انسانها انیس و مونس و همدم ادما میشن تازشم اگه اسب بخری همیشه بهت وفادار می مونه طلاق نمی خواد مهریه نمی خواد :ws47: 1
ارسال های توصیه شده