maryam_alien 9904 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 آره... اونجا رو ول کن... بیا پیش خودمون باش همینجا... خوش میگذره دور همیم... آره والله منم دلم برای شما خیلی تنگ شده بود خدایی... 2
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 آره واللهمنم دلم برای شما خیلی تنگ شده بود خدایی... مرسی مریم خانوم... منم همینطور... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v هجرت اجباری خیلی دردناکه... اینجا دیگه از اون مسائل نیست... تابستون دور همی خوش میگذره... :4chsmu1: 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 مرسی مریم خانوم... منم همینطور... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vهجرت اجباری خیلی دردناکه... اینجا دیگه از اون مسائل نیست... تابستون دور همی خوش میگذره... :4chsmu1: خدا از دهنتون بشنوه من که خیلی حالم گرفته است...امیدوارم خوش بگذره بهمون.. 2
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 خدا از دهنتون بشنوه من که خیلی حالم گرفته است...امیدوارم خوش بگذره بهمون.. حقیقتش مدیریت اینجا با اونجا خیلی متفاوته... هم عادلانه با همه برخورد میشه... امیدوارم هیمنطوری هم بمونه... منم واقعا از اونجا بدم اومد دیگه... گلا زده شدم اصلا... خوش میگذره... قول میدم... 4
hami_sani 6076 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سلام بچه ها چطورین ایول اینجا که همه بچه های خودمونن والا این اخریا که هر چی مینوشتی اونجا بعدش میومدی میدیدی همه چیز پاک شده دیگه شورشو در اورده بودن بعدشم نمیدونم چرا سوت وکور بود یه پست میدی بعد یه روز میای میبینی هیشکی جواب نداده منم دیگه فقط میرفتم نگاه میکردم تا اینکه با اینجا اشنا شدم امیدوارم خوش بگذره 4
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سلام بچه ها چطورینایول اینجا که همه بچه های خودمونن والا این اخریا که هر چی مینوشتی اونجا بعدش میومدی میدیدی همه چیز پاک شده دیگه شورشو در اورده بودن بعدشم نمیدونم چرا سوت وکور بود یه پست میدی بعد یه روز میای میبینی هیشکی جواب نداده منم دیگه فقط میرفتم نگاه میکردم تا اینکه با اینجا اشنا شدم امیدوارم خوش بگذره با مدیریتی که اونجا داشت و اون طریقه ی برخورد و اون کارها من در تعجبم که چطور تا همین الان پابرجا مونده. به هر حال عمر اونجا به پایان رسیده... شاید نیاز به خون تمیز داره. به هر حال... خوش اومدی دوست عزیز... امیدوارم برخی مشکلاتی که اونجا وجود داشت اینجا به وجود نیاد... 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 با مدیریتی که اونجا داشت و اون طریقه ی برخورد و اون کارها من در تعجبم که چطور تا همین الان پابرجا مونده. به هر حال عمر اونجا به پایان رسیده... شاید نیاز به خون تمیز داره. به هر حال... خوش اومدی دوست عزیز... امیدوارم برخی مشکلاتی که اونجا وجود داشت اینجا به وجود نیاد... وای جیگر من کباب شد چرا بعضی ادمینا اینجوری هستن؟ یه فرومی هست من خیلی دوستش دارم ولی ادمینش آدم نیست بلا نسبت شما همه رو پرونده...خیلی غصه میخورم 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 با مدیریتی که اونجا داشت و اون طریقه ی برخورد و اون کارها من در تعجبم که چطور تا همین الان پابرجا مونده. به هر حال عمر اونجا به پایان رسیده... شاید نیاز به خون تمیز داره. به هر حال... خوش اومدی دوست عزیز... امیدوارم برخی مشکلاتی که اونجا وجود داشت اینجا به وجود نیاد... امیدوارم:w73::w73::w73: 2
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 وای جیگر من کباب شدچرا بعضی ادمینا اینجوری هستن؟ یه فرومی هست من خیلی دوستش دارم ولی ادمینش آدم نیست بلا نسبت شما همه رو پرونده...خیلی غصه میخورم برخی افراد کلا مشکل شخصیتی دارند... تصور بکنید کسی که مدیریت یک فروم باعث بشه که به دیگران از بالا نگاه کنه و به هیچ کس احترام نزاره و هرکاری دلش خواست انجام بده... اگر این فرد واقعا روزی به مقامی برسه چه بلایی به سر دیگران میاره. اون فروم ها به درد من و شما نمیخورن... اونایی که دوست دارند در مورد "مخ زدن" و طرز تهیه ی شراب و برخی چیزهای دیگه بدونند و سطح فکرشون در اون حد هست برند تو برخی فروم ها و خوش باشند. 5
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 همگي دوستان باشگاهي به انجمن خوش اومديد . اميدوارم غير از بخش هاي آزاد شاهد فعاليت خوبتون در ساير تالارها هم باشيم . وافن ممنون از دلگرمي هات بابت انجمن 6
VINA 31339 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 همگي دوستان باشگاهي به انجمن خوش اومديد . اميدوارم غير از بخش هاي آزاد شاهد فعاليت خوبتون در ساير تالارها هم باشيم . وافن ممنون از دلگرمي هات بابت انجمن :ws28:الهی قربونت بشم:ws28: 1
Waffen 15118 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 :ws28:الهی قربونت بشم:ws28: چرا اینقدر میخندی به این بیچاره ؟ خوب راست گفت دیگه... 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سلام پری خوشگله .....تو منو نمیشناسی ولی من تعریف تورو خیلی از بچه ها شنیدم بخصوص پسرا شیطون چیکار کردی این همه طرفدار پیدا کردی به مام یاد بده:shad: 3
سمندون 19437 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 سلام پری خوشگله .....تو منو نمیشناسی ولی من تعریف تورو خیلی از بچه ها شنیدم بخصوص پسراشیطون چیکار کردی این همه طرفدار پیدا کردی به مام یاد بده:shad: تعریف منو از کیا شنیده بودی؟:4chsmu1::persiana__hat: 3
am in 25041 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تعریف منو از کیا شنیده بودی؟:4chsmu1::persiana__hat: از عزرائیل!!!!!!!! 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 تعریف منو از کیا شنیده بودی؟:4chsmu1::persiana__hat: از هیشکی .....چشای خوشگل آواتارت گویای همه چی هس عزیزم 2
سمندون 19437 ارسال شده در 26 شهریور، 2010 از هیشکی .....چشای خوشگل آواتارت گویای همه چی هس عزیزم امین فدات شهههههههههه:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1
ارسال های توصیه شده