شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ این خوبه ولی موقعیت های شغلی ایجاب میکنه اونی نباشی که میخوایالبته تو شغلهای دولتی این مسئله خیلی درشت میشه :icon_pf (34): تو شغل ما اگر خوش اخلاق و خندون نباشی شکست میخوری پس ما مجبوریم مجبور میفهمی؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ تو شغل ما اگر خوش اخلاق و خندون نباشی شکست میخوری پس ما مجبوریم مجبور میفهمی؟ میدونم منم گفتم که .. و توشغل من جدی بودن شرطه و مقرراتی وگرنه کارگرا از سرو کولم بالا میرن تو صنعت خیلی مهمه این!!! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ میدونم منم گفتم که ..و توشغل من جدی بودن شرطه و مقرراتی وگرنه کارگرا از سرو کولم بالا میرن تو صنعت خیلی مهمه این!!! من تو همچون محیطی احتمالا بشدت شکست میخورم ایول به شما ک مبتونی این مرز رو رعایت کنی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ میدونم منم گفتم که ..و توشغل من جدی بودن شرطه و مقرراتی وگرنه کارگرا از سرو کولم بالا میرن تو صنعت خیلی مهمه این!!! موافقم/ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ من تو همچون محیطی احتمالا بشدت شکست میخورم ایول به شما ک مبتونی این مرز رو رعایت کنی فكر ميكني///خيلي راحت ميتوني از پسش بربياي چون مهلبوني 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ فكر ميكني///خيلي راحت ميتوني از پسش بربياي چون مهلبوني مرسی عزیزم ولی جدی بودن در کار مهمه ک من خیلی تجربه نکردم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم ولی جدی بودن در کار مهمه ک من خیلی تجربه نکردم اون كه صدالبته.. ميدونيد وقتي تو محيط كاري باشي.. هم جدي بودن دخيله هم دوست بودن(يه محيط صميمي بدون حاشيه).. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده