هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند . یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی .. اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه . مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه . یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه.. رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه .. نمونش خود من ... 20 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند .یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی .. اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه . مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه . یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه.. رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه میگه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه .. نمونش خود من ... ینی میخوای بگی تو دنیای اونترنتی هم عین همینی . . .!!!؟ راستی اگه بخوایم به لحاظ ترمودینامیکی بررسی کنیم . . هرچی اون دو نقطه به هم نزدیک تر میشن . . .حالت به Critical Point نزدیک تر میشه . . تا حدی که دیگه خواص اینترنتی و اونترنتی قابل تشخیص نمیشه و این یعنی دوروویی که زیادم خوب نیست . . .!!! 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند .یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی .. اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه . مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه . یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه.. رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه میگه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه .. نمونش خود من ... کلاس اموزشی راه انداختی آرش جان؟ تابستون شده و کلاسها تعطیله. بیا بریم تاب بازی. لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ینی میخوای بگی تو دنیای اونترنتی هم عین همینی . . .!!!؟ نه بابا خیلی بهتر ازاینم ..دلت بشوزه ... 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ایشالا امشب برق خون تون بره ... تا صب کابوس ببینی .. دختره بد ... 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ایشالا امشب برق خون تون بره ...تا صب کابوس ببینی .. دختره بد ... ای جااااااااااااااان نفرین کردنشو نیگا!! مثه این اقدس خانومیناس!! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ای جااااااااااااااان نفرین کردنشو نیگا!!مثه این اقدس خانومیناس!! دختر چش سفید منو مسخره میکنی ! اگه راس میگی همون جا وایس تا بیام فقط گیرت نیارم اونقد گیساتو میکشم تا کچل شی . . 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دختر چش سفید منو مسخره میکنی !اگه راس میگی وهون جا وایس تا بیام فقط گیرت نیارم اونقد گیساتو میکشم تا کچل شی . . بیاااااااااااا من تا فردا صب اینجام تا ببینم چیکارم می کنی؟؟!!:pichak: یالااااااااااااا!! کامان!!! لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بیاااااااااااا من تا فردا صب اینجام تا ببینم چیکارم می کنی؟؟!!:pichak:یالااااااااااااا!! کامان!!! او ...یه چه فک کردی فقط تکون نحوریا همو ن جا وایس .. گیرت میارم .... یک کامانی نشونت بدم .. 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ او ...یه چه فک کردی فقط تکون نحوریا همو ن جا وایس .. گیرت میارم .... یک کامانی نشونت بدم .. نکنه خوده بروسلییی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ نکنه خوده بروسلییی تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ افرین ..ای ول ...خوشم امد از امدنت و خوب نزدیک شدی .. نه خود خودش نیستم ..لی بچه مجلمون بود خدا بیامرز اینقده از دسم کتک خود .. اما تو به این چیزا کار نداشته باش همون جا وایس تکونم نخور ... 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ افرین ..ای ول ...خوشم امد از امدنت وخوب نزدیک شدی .. نه خود خودش نیستم ..لی بچه مجلمون بود خدا بیامرز اینقده از دسم کتک خود .. اما تو به این چیزا کار نداشته باش همون جا وایس تکونم نخور ... ای بابا تو که داری هوارو میزنی بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا تو که داری هوارو میزنی بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من بچه نیستم اما بچه ها رو دوس دارم .. تو رو هم همینطور . جالا بسه دیگه ..برو عمویی میخواد بره شام بخوره . بای بای ... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ من تو دنیای نت به خود واقعی م بیشتر شبیه م اما تو دنیای غیر نت تو بعضی موارد ادم باید خود واقعی ش نباشه....مثلا شاید اینجا جواب بعضی دوستان رو بدم که اگه رو در رو باشیم ترجیح بدم سکوت کنم....:JC_thinking: درکل به قول امضا یکی از بچه ها همینی ام که هستم...نه کمتر نه بیشتر!!!! 3 لینک به دیدگاه
TIRED 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ شخصیت اینترنیتی همونی که بیشتر بچه های اینجا دارند .یعنی بعضی صفتها مث شادی ، غم ، غرور ، بی تفاوتی ، احساسی و حساس یا زود رنج ، درون گرا، پررویی و بی ادبی، مهربونی ...وغیرو حالا اونترنتی چیه ؟ همون صفتای بالایی بی هیچ تفاوتی .. اما نکته اینجاست که احتمال زیاد داره که این دوتا یعنی شخصیت اینترنتی با اونترنی فرق کنه . مثلا ممکنه یه کاربری اینجا خیلی بی ادب باشه اما بیرون نت به نظر خیلی با دب بیاد ..چون اینجا راحت تر میتونه اون خود واقعیشو رو کنه . یا یکی پیدا شه که خیلی به نظر حراف و اکتیو بیاد اما تو دنیای واقعی لکنت زبون داشته باشه روش نشه حرف بزنه.. رو این حساب میگم تفاوت بین اینترنتی و اونترنتی زیاده اما طبق قانون دوم ارش سه نقطه :هرچه این دوشخصیت به هم نزدیکتر باشه ادم بهتر ، تو دل بروتر ، موفق تر، نه فقط اینجا بلکه همهجا چون خود خودشه .. نمونش خود من ... اصولا تو اینترنت صفتای بدشون رو نشون نمیدن!به جر مواردی که قضیه دیگه خیلی حاده! 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آدما بعد یه مدت چه تو نت چه تو دنیای واقعی اگر در حال فیلم بازی کردن باشن خسته میشن و خود حقیقیشون رو بعد چند ماه نشون میدن. مگر اینکه اون شخص واقعا یک مریض روانی باشه ... که در نحوۀ جواب دادنهای متناقضش در خلال زمان میشه پی به شخصیتش برد. میدونی قبلا که مردم بیشتر از طریق مسنجر با هم ارتباط داشتن و اونم یک ساعات خاصی از روز بود خیلی بیشتر میشد شخصیت حقیقی رو پنهون کرد. ولی الان ما هم دوستانمون و فک و فامیلمون در ارتباطیم و ناخواسته نمیتونیم خیلی هم فیلم بازی کنیم. هم بخاطر کار و درس و موارد دیگه رد پاهایی که در اینترنت به جا میذاریم تقریبا اون پنهانکاری رو محدود میکنه. یه جورایی نصف زندگی ما الان در نت میگذره . 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ نمونش خود من ... منم هویجور..... ولی در مورد تاپیک...من اون چند نفری رو که دیدم حدود 30-40% با شخصیت مجازیشون فرق داشتن یکی دو نفر هم 100 % :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ یه چیز دیگه..... نمیدونم چرا.........ولی اکثرا" شخصیت اینترنتی شون از اونترنتی شون دوست داشتنی تره! شاید چون به خود واقعیشون نزدیک تره... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آدما بعد یه مدت چه تو نت چه تو دنیای واقعی اگر در حال فیلم بازی کردن باشن خسته میشن و خود حقیقیشون رو بعد چند ماه نشون میدن.مگر اینکه اون شخص واقعا یک مریض روانی باشه ... که در نحوۀ جواب دادنهای متناقضش در خلال زمان میشه پی به شخصیتش برد. میدونی قبلا که مردم بیشتر از طریق مسنجر با هم ارتباط داشتن و اونم یک ساعات خاصی از روز بود خیلی بیشتر میشد شخصیت حقیقی رو پنهون کرد. ولی الان ما هم دوستانمون و فک و فامیلمون در ارتباطیم و ناخواسته نمیتونیم خیلی هم فیلم بازی کنیم. هم بخاطر کار و درس و موارد دیگه رد پاهایی که در اینترنت به جا میذاریم تقریبا اون پنهانکاری رو محدود میکنه. یه جورایی نصف زندگی ما الان در نت میگذره . اون قسمت اول حرفتون خیلی منو تکون داد یه نفر هست تو یه فرومی که 3 ساله بچه هارو در مورد همه چیزش گذاشته سر کار. انقدر مساله اش پیچیده است که نمیتونم تو 2 خط توضیح بدم. به این نتیجه رسیدم که واقعا باید از نظر روان مشکل داشته باشه. چون واقعا وحشتناکه. وقتی بهش فکر میکنم موهای تنم سیخ میشه. هستن کسانی که میتونن مثل این آدم که ما الان حتی نمیدونیم دختره یا پسر تظاهر به خیلی چیزا بکنن و کسی هم شک نکنه و خودشونم خسته نشن. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده