نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۸ من زاده شدم ساقه ی گندم بشمارم ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۸ گفتم که : مهم نیست ، ولی سوز همین حرف در قافیه ی غم زده ی نوحه گران نیست ... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۸ تا برسه خونه از سرکار بهش میگم. همراه با ذوق:) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۸ ای دل چه اندیشیده ای در عذر آن تقصیرها... این آهنگ کت جادویی توی نت هست برای دانلود ینی ؟ ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۸ مادرت کیست که زیباییِ تو رفته به ماه ... لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ یه زن هم نداریم که بهش خیانت کنیم ? 3 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ کسی به خوبیِ من مشق عشق را ننوشت ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ من آن نگین سلیمان به هیچ ! نستانم که گاه گاه بر آن دست اهرمن باشد ... 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۸ پیونگ یانگ منتظر ماست بیا تا برویم برادر اون خیلی تنهاست بیا تا برویم لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۸ بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر بار دگر روزگار چون شکر آید 1 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۸ من دلخوشم به خواب که تنها مجال ماست ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۸ هنوزم یه تار موتو به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم ... لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۸ و نگاهت که جهانت است و جهان در نگهت... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۸ در در 30 دی 1398 در 10:02، نفحات گفته است : من آن نگین سلیمان به هیچ ! نستانم که گاه گاه بر آن دست اهرمن باشد ... همین : ) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۸ یرالما یومورتا :)))) @سین.دخت 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۸ با اینکه هوای جهان خوب نیست به عشق تو دارم نفس می کشم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۸ چرا آرون افشار و رضا بهرام رو قاطی میکنم ؟ پریای مصقره :)) لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۸ عاشق شو ار نه روزی کار جهان سرآید... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده