faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ پس چرا من روش کلیک میکنم1 صفحه باز میشه اصلا معلوم نیس چی به چیه با گوگل کروم امتحان کن باید دانلود بشه! 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ با گوگل کروم امتحان کن باید دانلود بشه! آره با کروم شد مرسی گلم دست گلت درد نکنه 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ آره با کروم شدمرسی گلم دست گلت درد نکنه خواهش عزیزم امیدوارم به دردت بخوره 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام نرگس جونمخانومی من یه چیزایی درباره تاثیر فرهنگ بومی دارم اما مطالب خامیه که برای تحقیقم میخواستم اگر کمکت میکنه بگو تا برات بفرستمش سلام عزیزم ... میخوام فرهنگ در معماری رو تو ایران و چین با هم مقایسه کنم شنبه ارائه دارم ... اگه به نظرت مطالب به این موضوع میخورن ممنون میشم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ من تازگیا چقد گذرم به اینجا میخوره کسی drywall و پانل گچی و دیوار سفال دتایل داره؟ 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام.. بچه ها من تاساعت 4 باید 5تاپلان مسکونی حالا ویلایی یا آپارتمان تهیه کنم...از معمارا معروف...میتونید راهنمایی کنید؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام..بچه ها من تاساعت 4 باید 5تاپلان مسکونی حالا ویلایی یا آپارتمان تهیه کنم...از معمارا معروف...میتونید راهنمایی کنید؟ سلام نمیدونم دیر شده یا نه ! در لینک زیر میتونید چند تا فایل کد از ویلاهای معروف دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان کسی مطالعاتی در مورد فرودگاه داره؟ برای طرح نهایی؟ 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام نمیدونم دیر شده یا نه ! در لینک زیر میتونید چند تا فایل کد از ویلاهای معروف دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درهر صورت ممنون.. کتاب مجموعه عملکردهای معماری(خانه) ترجمه:نیماطالبیان-مهدی آتشی-سیمانبی زاده... آثارمسکونی معماران معروف هست 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ درهر صورت ممنون.. کتاب مجموعه عملکردهای معماری(خانه) ترجمه:نیماطالبیان-مهدی آتشی-سیمانبی زاده... آثارمسکونی معماران معروف هست کتاب که زیاد هست یکی دیگه که به نظرم کتاب خیلی - شاهکارهای معماری مسکونی جهان در قرن بیستم - امین لوافا هست که میتونید به این هم سر بزنی 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام میشه بچه ها کسی فیلم [h=3]SPRING, SUMMER, AUTUMN, WINTER, AND SPRING AGAIN[/h] رو داره؟ یا کسی دیدتش؟ استادمون معرفی کرد و گفت دانلودش کنین اما حالا که سرچ میکنم فقط یه فیلم کره ای با این عنوان پیدا میشه! یعنی منظورش همون بوده!؟ 4 لینک به دیدگاه
raha93 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان سازه های ماکارونی تو کدوم واحد درسیه؟ برای مهندسی معماری ؟ 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان سازه های ماکارونی تو کدوم واحد درسیه؟برای مهندسی معماری ؟ توی معماری چنین درسی که نداریم و حتی به این موضوع نمیپردازن ! بیشتر مربوط به عمران هست نه معماری . حالا اگر که کسی هم بخواد بپردازه در معماری شاید در سازه های فولادی بپردازن که اون هم بعید میدونم. 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام میشهبچه ها کسی فیلم SPRING, SUMMER, AUTUMN, WINTER, AND SPRING AGAIN رو داره؟ یا کسی دیدتش؟ استادمون معرفی کرد و گفت دانلودش کنین اما حالا که سرچ میکنم فقط یه فیلم کره ای با این عنوان پیدا میشه! یعنی منظورش همون بوده!؟ سلام فائزه جان من الان سرچ کردم ، یه فیلم کوتاه سه دقیقه ای پیدا کردم ؛ نمیدونم منظور استادتون همین بوده یا نه ؛ میخوای برات بزارم ؟ 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام فائزه جانمن الان سرچ کردم ، یه فیلم کوتاه سه دقیقه ای پیدا کردم ؛ نمیدونم منظور استادتون همین بوده یا نه ؛ میخوای برات بزارم ؟ والا منم درست نمیدونم منظورش چی بود خیلی سریع کتاب و فیلم معرفی میکرد و رد میشد! خیلی ممنونت میشم برام بذاریش گلم 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ والا منم درست نمیدونم منظورش چی بود خیلی سریع کتاب و فیلم معرفی میکرد و رد میشد! خیلی ممنونت میشم برام بذاریش گلم خواهش میکنم عزیزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ خواهش میکنم عزیزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه دنیا ممنون عشقم :boos: 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان کسی مطالعاتی در مورد فرودگاه داره؟ برای طرح نهایی؟ من همینا رو داشتم . امیدوارم به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه دنیا ممنون عشقم :boos: خواهش میکنم خوشکلم :boos::boos: 5 لینک به دیدگاه
67fari 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عزیزان. برنامه فیزیکی و استاندارها مورد نیاز برای موزه کودک کسی داره در اختیار من بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ من همینا رو داشتم . امیدوارم به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیزم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده