*pedram* 21266 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 دوستان منم مطالعات طرح 5(مجتمع مسکونی) لازم دارم ، اگر کسی داشت ممنون میشم منم یادمه که دوستام داشتن. ظرف 2-3 روز آینده خبرشو میدم. 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 منم یادمه که دوستام داشتن.ظرف 2-3 روز آینده خبرشو میدم. مرسی پدرام جان فاطمه قرار شد برام ایمیل کنه ، تا فردا قبل از ظهر لازم دارم 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون. آقا بسه دیگه مطالعاتم کافیه. خداشاهده اگه یه نمونه ایرانی یا خارجی هم با مدارک برای تحلیل بدین دیگه یعنی اصن اووووووف.... ممنون مینا.مرسی.خیلی لطف کردی.:icon_gol: 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 ممنون.آقا بسه دیگه مطالعاتم کافیه. خداشاهده اگه یه نمونه ایرانی هم با مدارک برای تحلیل بدین دیگه یعنی اصن اووووووف ممنون مینا.مرسی.خیلی لطف کردی.:icon_gol: این الان شوخی بود یا جدی گفتی خواهش میکنم کاری نکردم که ، نمونه موردی ایرانی که فکر نکنم توی نت پیدا بشه ولی خارجی به احتمال زیاد در archdaily میتونی پیدا کنی 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 این الان شوخی بود یا جدی گفتی خواهش میکنم کاری نکردم که ، نمونه موردی ایرانی که فکر نکنم توی نت پیدا بشه ولی خارجی به احتمال زیاد در archdaily میتونی پیدا کنی نه بابا جدی بود. آخه خودمم یه ذره پیدا کرده بودم. اتفاقا الان تو آرک دیلیم اما فعلا چیزی پیدا نکردم. اکثرا پروژه های اجرا نشده و فاقد پلانن.:icon_pf (34): 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 نه بابا جدی بود.آخه خودمم یه ذره پیدا کرده بودم. اتفاقا الان تو آرک دیلیم اما فعلا چیزی پیدا نکردم. اکثرا پروژه های اجرا نشده و فاقد پلانن.:icon_pf (34): این چندتا رو هم من پیدا کردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / 4
*pedram* 21266 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2013 این چندتا رو هم من پیدا کردم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام / ای باباااااااا! تو چیکار کردی باباااااا.... واقعا مرسی مینا.ممنون. دمت گررررررررم 3
katty 15 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 دوستان سلام من شدیدا و فوری احتیاج به پلان ساختمان قزاقخانه واقع در مجموعه باغ ملی تهران دارم اما هیچ کجا موجود نیست میشه کمکم کنید.... 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 سلام برهمه دوستان.طرح این ترم من هم موزه است اما انتخاب موضوع موزه به عهده خودمون هست.میشه کمکم کنین ؟کدوم موضوع کارکنم؟ ما هم طرح3 موضوعمون موزه بود موزه آب موزه خاک موزه تبعیض موزه موسیقی و رقص محلی موزه نور و... 2
nassimgoly 368 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 سلام دوستان من پلان موزه تاریخی رو میخوام اگه کسی میتونه کمکم کنه مرسسسسسیییییییییییییییییییییییییییی 2
*pedram* 21266 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 سلام دوستانمن پلان موزه تاریخی رو میخوام اگه کسی میتونه کمکم کنه مرسسسسسیییییییییییییییییییییییییییی من پلان موزه های کیمبل ، گوگنهایم ، تی جی باو ،لیورپول و ... دارم. به دردتون میخوره؟ 4
amin_architect22 443 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 بچه ها من دو ترم پیش موزه داشتم که موزه فرش رو انتخاب کردم..خودم که با طرحم حال کردم.گفتم شما هم ببینید شاید بتونه تو ایده بهتون کمک کنه. 7
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 بچه ها من دو ترم پیش موزه داشتم که موزه فرش رو انتخاب کردم..خودم که با طرحم حال کردم.گفتم شما هم ببینید شاید بتونه تو ایده بهتون کمک کنه. با چه نرم افزاری کار کردی؟ 4
amin_architect22 443 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 با چه نرم افزاری کار کردی؟ حجمش با اتوکده..رندرش با مکسه..البته وقتم کم بود نتونستم زیاد روش کار کنم ولی بد هم نشد. 4
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 حجمش با اتوکده..رندرش با مکسه..البته وقتم کم بود نتونستم زیاد روش کار کنم ولی بد هم نشد. خیلی جالب بود با اتوکد!! خیلی هم خوب شده 2
Brightness 762 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 دوستان منم مطالعات طرح 5(مجتمع مسکونی) لازم دارم ، اگر کسی داشت ممنون میشم مینا جان هنوز هم به اطلاعات طرح 5 نیاز داری؟ بگو تا برات بذارم 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 مینا جان هنوز هم به اطلاعات طرح 5 نیاز داری؟ بگو تا برات بذارم مرسی عزیزم اگر که برام بذاری ممنون میشم ، فاطمه جان هم لطف کرد یک سری مطالب برام فرستاد که مفید بود فردا ارائه دارم 5
amin_architect22 443 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 مینا جان هنوز هم به اطلاعات طرح 5 نیاز داری؟ بگو تا برات بذارم ببخشید میشه واسه منم بذاری 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 سلام، بچه ها نمونه مسکونی خارجی دارین، تو انجمن نباشه؟ یا نقشه های کامل پیدا میشه مطالعات نداره، یا مطالعات داره پلان ونما نداره......میخوام یه تحلیل کوچیکی روش انجام بدم، دسترسی ها ،نوع چیدمان فضاها و..... 5
Brightness 762 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 سلام، بچه ها نمونه مسکونی خارجی دارین، تو انجمن نباشه؟ یا نقشه های کامل پیدا میشه مطالعات نداره، یا مطالعات داره پلان ونما نداره......میخوام یه تحلیل کوچیکی روش انجام بدم، دسترسی ها ،نوع چیدمان فضاها و..... اجراشده باید باشه؟ 3
ارسالهای توصیه شده