*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 دوستان من نقشه شهرک اکباتان یا آپادانارو میخوام..باید سایتشو تحلیل کنم.لطفا کممممممممممک تو سایت اختصاصی شهرک آپادانا میتونید ، نقشه شو پیدا کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mohsen memar 514 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 سلام دوستان من به یه پروژه روستا همراه با پلانهای ساختمانیش در استان مازندران احتیاج دارم کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟ 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 کتاب هنر رنگ ایتن می خوام کسی لینک دانلود کامل داره فقط خلاصه نباشه خواهشاو مقاله کتاب پایان نامه کلا هر چیزی در مورد طراحی کتابخونه اگه دارید ممنون میشم 2
mmrns 12 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 اگه کسی بخواد از بچه ها مقاله بگیره کجای سایت باید درخو استشو بنویسه؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 خرداد، 2013 اگه سوالی درخواستی .... داری؛ باید تو لینک زیر درخواستشو بدین : http://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html به زودی هم تاپیکتون با تاپیک درخواست ها ادغام میشه مقالات معماری هم تو بخش زیر هست : http://www.noandishaan.com/forums/forum80.html
ShaMoh 3003 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران و مدیران درس این ترمم روش های طراحی و تولید صنعتی هست . اگه مطالبی درخصوص 2 مورد زیر دارید کمکم کنید : 1 - مطلبی در مورد انواع ماشین آلات ( تخریب ، خاکبرداری ، تسطیح ) و ( انواع جرثقیل ، نقاله ، انواع بتن ساز ، حمل بتن ، پمپ ها و ... ) = هر ماشین آلاتی که در کارهای ساختمانی به کار برده میشه . 2 - مشخصات عمومی کارخانه ها ی تولید قطعات پیش ساخته - ( تولید - حمل - منتاژ و جزئیات اتصالات و اجراء ) = هر کارخونه در هر جای دنیا که قطعات پیش ساخته رو چه فلزی و چه بتنی تولید میکنند . 2
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران و مدیران درس این ترمم روش های طراحی و تولید صنعتی هست . اگه مطالبی درخصوص 2 مورد زیر دارید کمکم کنید : 1 - مطلبی در مورد انواع ماشین آلات ( تخریب ، خاکبرداری ، تسطیح ) و ( انواع جرثقیل ، نقاله ، انواع بتن ساز ، حمل بتن ، پمپ ها و ... ) = هر ماشین آلاتی که در کارهای ساختمانی به کار برده میشه . 2 - مشخصات عمومی کارخانه ها ی تولید قطعات پیش ساخته - ( تولید - حمل - منتاژ و جزئیات اتصالات و اجراء ) = هر کارخونه در هر جای دنیا که قطعات پیش ساخته رو چه فلزی و چه بتنی تولید میکنند . سلام. فکر کنم این تاپیک ها بهتون کمک کنه انواع ماشین آلات صنعتی ساختمانی کتاب فن آوری های نوین ساختمانی 6
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران و مدیران درس این ترمم روش های طراحی و تولید صنعتی هست . اگه مطالبی درخصوص 2 مورد زیر دارید کمکم کنید : 1 - مطلبی در مورد انواع ماشین آلات ( تخریب ، خاکبرداری ، تسطیح ) و ( انواع جرثقیل ، نقاله ، انواع بتن ساز ، حمل بتن ، پمپ ها و ... ) = هر ماشین آلاتی که در کارهای ساختمانی به کار برده میشه . 2 - مشخصات عمومی کارخانه ها ی تولید قطعات پیش ساخته - ( تولید - حمل - منتاژ و جزئیات اتصالات و اجراء ) = هر کارخونه در هر جای دنیا که قطعات پیش ساخته رو چه فلزی و چه بتنی تولید میکنند . فکر کنم مورد دوم توی این تحقیق من هست http://www.noandishaan.com/forums/thread107055.html 6
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 کتاب هنر رنگ ایتن می خوام کسی لینک دانلود کامل داره فقط خلاصه نباشه خواهشاو مقاله کتاب پایان نامه کلا هر چیزی در مورد طراحی کتابخونه اگه دارید ممنون میشم در مورد کتاب هنر رنگ ، من این کتابو دارم ؛ اگه صفحه ی خاصی از این کتاب مد نظرتون هست ؛ بگید براتون اسکن کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پلان کتابخانه دانلود پلان کتابخانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Mahdis_13 121 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 خانومی کدوم بنا رو میخوای؟ من پلان چند تایی از بناهای معروف جهانو دارم کلیسای لویی کان 3
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 کلیسای لویی کان متاسفانه فایل اتوکدشو ندارم اما پلان و برش و عکسهاش اینجا هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
nader22 221 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با سلام دوستان من سخت احتیاج به اطلاعات درمورد معماری رنسانس دارم و همچنین مهم نیست که این محتویات چی باشن/عکس/مطلب/معمارها و یا بناهاشون در اون دوره و در کل همه چی!! اگرم کسی فایل پاورپوینتشو بزاره اون وقت عالی میشه. البته من خودم جست و خیز در اینباره زیاد داشتم و یه چیزایی بدست اوردم و تبدیل به پاورپوینت کردم که بعد تکمیل کردنش و ارائه،میارم میزارم واسه دوستان 5
Mahdis_13 121 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 متاسفانه فایل اتوکدشو ندارم اما پلان و برش و عکسهاش اینجا هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ولی اینارو دارم فایل کدشو میخوام 4
memmar 6829 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با سلامدوستان من سخت احتیاج به اطلاعات درمورد معماری رنسانس دارم و همچنین مهم نیست که این محتویات چی باشن/عکس/مطلب/معمارها و یا بناهاشون در اون دوره و در کل همه چی!! اگرم کسی فایل پاورپوینتشو بزاره اون وقت عالی میشه. البته من خودم جست و خیز در اینباره زیاد داشتم و یه چیزایی بدست اوردم و تبدیل به پاورپوینت کردم که بعد تکمیل کردنش و ارائه،میارم میزارم واسه دوستان این مطالب تونت بود...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 با سلامدوستان من سخت احتیاج به اطلاعات درمورد معماری رنسانس دارم و همچنین مهم نیست که این محتویات چی باشن/عکس/مطلب/معمارها و یا بناهاشون در اون دوره و در کل همه چی!! اگرم کسی فایل پاورپوینتشو بزاره اون وقت عالی میشه. البته من خودم جست و خیز در اینباره زیاد داشتم و یه چیزایی بدست اوردم و تبدیل به پاورپوینت کردم که بعد تکمیل کردنش و ارائه،میارم میزارم واسه دوستان نادر جان این پوستری هست که برای معماری معاصر طراحی کردم ، فایل فتوشاپش رو نتونستم پیدا کنم ولی از عکسا و متنش میتونی استفاده کنی ، دوتا پوستر دیگه هم دارم که الان فایل فتوشاپش رو برات آپلود میکنم پوستر دوره های مختلف رو هم توی این تاپیک گذاشتم : پوستر معماری معاصر 5
nader22 221 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام خیلی زیبا کار کردی،واقعا ممنون برای من هر چیزی که بتونم بیشتر از دوره رنسانس بدونم و ارائه بدم کافیه من تقریبا اینارو از نت پیدا کرده بودم.اما بعضا با نقص اطلاعاتی و متناقض با تصاویر و یه جورایی به هم ریخته که از مطمئناش استفاده کردم ،ولی پوستر شما تقریبا چیزیه که ازمن خواسته بودن (یک صفحه با اطلاعات خوب نسبت به تناسبش ) تشکر دوباره :icon_gol::icon_gol: 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلامخیلی زیبا کار کردی،واقعا ممنون برای من هر چیزی که بتونم بیشتر از دوره رنسانس بدونم و ارائه بدم کافیه من تقریبا اینارو از نت پیدا کرده بودم.اما بعضا با نقص اطلاعاتی و متناقض با تصاویر و یه جورایی به هم ریخته که از مطمئناش استفاده کردم ،ولی پوستر شما تقریبا چیزیه که ازمن خواسته بودن (یک صفحه با اطلاعات خوب نسبت به تناسبش ) تشکر دوباره :icon_gol::icon_gol: اینم ار فایل فتوشاپ دوتا پوستر دیگه از رنسانس ولی اطلاعاتشون یکی هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
ShaMoh 3003 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 سلام.فکر کنم این تاپیک ها بهتون کمک کنه انواع ماشین آلات صنعتی ساختمانی کتاب فن آوری های نوین ساختمانی فکر کنم مورد دوم توی این تحقیق من هستhttp://www.noandishaan.com/forums/thread107055.html هیچ کدوم باز نشد - نتونستم دانلود کنم !!!! 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 هیچ کدوم باز نشد - نتونستم دانلود کنم !!!! اره متاسفانه پرشین گیگ بسته است الان دوباره برات آپ میکنم اما ممکنه یکم طول بکشه 3
ارسالهای توصیه شده