faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ سلام بر معمارای گل کسی مقاله ،مطلبی چیزی درباره شباهت و تفاوت های معماری سنتی ایران و ژاپن داره؟ 2 لینک به دیدگاه
hadis a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ مطلب و عکس درباره یکی از مساجد شهرکرد برای پرژه معماری اسلامی، ممنون 1 لینک به دیدگاه
سهی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ عکس و نقشه و پلان و نماهای از باغ فردوسی با معماری غلامرضا پاسبان. با تشکر لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام من یه سری نقشه های ویلایی و آپارتمانی بهمراه تری دی هاشون میخواستم کسی هست کمکم کنه... ممنون 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام من یه سری نقشه های ویلایی و آپارتمانی بهمراه تری دی هاشون میخواستم کسی هست کمکم کنه... ممنون سلام منم میخوام پیدا کردین به منم بدین.... 2 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دوستان یه سوال شما تو مقدمات طراحی 2 چکار کردییییییییین؟ 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دوستان یه سوال شما تو مقدمات طراحی 2 چکار کردییییییییین؟ یه کتاب فروشی (غرفه کتاب طراحی کردیم)-مفاهیم فرم و فضا وخط و صفحه بررسی شد وماکت ساختیم 3 لینک به دیدگاه
fateme.ar 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ بله میخوامش اگه لطف کنید بزارید ممنون میشم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از بابت کمکی که کردین کمال تشکر را دارم میدونستم که این دوره زمانه دیگه کسی مفتی چیزی به کسی نمیده خواستم امتحان کرده باشم. لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ یه کتاب فروشی (غرفه کتاب طراحی کردیم)-مفاهیم فرم و فضا وخط و صفحه بررسی شد وماکت ساختیم میش واضح تر بیان کنید من این ترم دارم بعد داریم خط کروکی و خط اسکیس و اشکال به صورت یه خطه بکشیم بعد کروکی و ...... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوستان یه سوال شما تو مقدمات طراحی 2 چکار کردییییییییین؟ ما نما کار کردیم یعنی 2 تا جداره در نظر میگرفتیم و براش نما میزدیم مرحله ی بعد هم یه ساختمون توی شهر انتخاب میکردیم و بعد از ساختن ماکت اصلیش شروع به از بین بردن نقاط ضعف نمای اون میکردیم 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ میش واضح تر بیان کنیدمن این ترم دارم بعد داریم خط کروکی و خط اسکیس و اشکال به صورت یه خطه بکشیم بعد کروکی و ...... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// خط کروکی و اسکیس که برا بیانه 2 هست اون اشکال هم که اگه منظورت ترکیب اشکال باشه کمپوزوسیونه که برا مقدمات 1 هست 3 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ سلام عزیزم ببین اینا به درد بخور هست : تأثير تجارت الكترونيكی بر متغيرهای كلان اقتصادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام عزيزم واقعا لطف كردي. بووووووووووووووووووووووووووووووووووووس.:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ میش واضح تر بیان کنیدمن این ترم دارم بعد داریم خط کروکی و خط اسکیس و اشکال به صورت یه خطه بکشیم بعد کروکی و ...... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// نظرم اینه که تمرین خط و کروکی ربطی به مقدمات طراحی2 نداررررره... توی درک و بیان...بیان معماری باید یادبدن 2 لینک به دیدگاه
بهنگار 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها جان من یه پروژه معماری پایدار درباره برج چرخان دبی میخوام مطالب توی سایت هم خوب بود اما کسی بیشتر نداره کمکم کنه؟ ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
raha93 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام تحلیل سایت پلان کنم اسم یا لینک چندتا کتاب خوب بهم میدین ممنون 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ فک میکنم کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه چن نمونه تحلیل سایت گذاشته و عوامل موثر رو توضیح داده 7 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من میخوام تحلیل سایت پلان کنماسم یا لینک چندتا کتاب خوب بهم میدین ممنون کتاب که زیاده اما 2 تا نمونه من دارم!!! میتونی تو لینک های زیز ببینی!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
بهنگار 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ کسی نیست به من کمک کنه؟واخعاااا/؟:hanghead: 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها جانمن یه پروژه معماری پایدار درباره برج چرخان دبی میخوام مطالب توی سایت هم خوب بود اما کسی بیشتر نداره کمکم کنه؟ ممنون میشم سلام عزیزم من خودمم اینو تو نت پیدا کردم ... امیدوارم به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده