*pedram* 21266 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . اینجا کسی نیست که یه کمکی به من بکنه :(؟؟؟؟ من نمونه برای معلولین ندارم اما برای افراد عادی رو دارم اگه میخواین بدم. فکر میکنم تو کلیت تفاوتی با هم ندارن و فقط محل تردد برای معلولین و نحوه بازشو ها و بعضی فضاها مثل سرویس یه مقدار متفاوته. 3
افروز ن 44 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 یعنی کس دیگه نیست کمکم کنه در مورد معماری پرندگان خواهش میکنم 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . انگلیسی سرچ کنید پیدا می شه. این یه نمونشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 سلام در مورد تاثیر معماری پرندگان بر انسان مقاله میخوام خواهش میکنم کمکم کنید ممنون از کمکتون اما در این مورد چیزی نبود یعنی کس دیگه نیست کمکم کنه در مورد معماری پرندگان خواهش میکنم خودتون چیزی سرچ کردید اصن؟ لطفاً تو 2 صفحه چند بار نگید درخواسستون رو..... اینم چند تا مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
یمین 26 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. 1
Aysan.sh 72 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 سلام دوستان عزيز خسته نباشد به چند تا عكس از عايق كارى سرويس ها،اشپزخانه،بام و كروم بندى بام احتياج دارم،ضروريه… فقط نبايد از اينترنت باشه… اگه ميتونيد كمك كنيد با تشكر 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 2 اسفند، 2012 سلام دوستان عزيزخسته نباشد به چند تا عكس از عايق كارى سرويس ها،اشپزخانه،بام و كروم بندى بام احتياج دارم،ضروريه… فقط نبايد از اينترنت باشه… اگه ميتونيد كمك كنيد با تشكر اینا رو ببینید داره ؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread18550-2.html 2
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. خی شما به کتابخونه ی دانشگاهتون مراجعه کردید؟ 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 آره عزیزی هیچی نبود. جون من کمکم کنید.:icon_pf (34): منم سرچ کردم همش خریدنی بود 3
یمین 26 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 میشه آدرس سایتهایی که سرچ کردین واسم بذارید.همون خریدنی ها رو میگم. خیلی ممنونم ازت. 3
memmar 6829 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. من سرچ کردم..مطلب زیاد هست که خودتون جمع کنید ولی پایان نامه نه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 اسفند، 2012 سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . http://www.archdaily.com/search/?q=Building%20Learning%20Disabilities سلام دوستان عزيزخسته نباشد به چند تا عكس از عايق كارى سرويس ها،اشپزخانه،بام و كروم بندى بام احتياج دارم،ضروريه… فقط نبايد از اينترنت باشه… اگه ميتونيد كمك كنيد با تشكر سلام؛ یه چند تا تصویر داشتم؛پیوست کردم براتون ayegh.rar
mahe man 750 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 [h=2][/h] سلام من مقاله اي با عنوان (تجارت الكترونيك و تاثير پيشرفت فناوري بر اقتصاد) نياز دارم ميشه كمكم كنيد كه مطالبي در اين مورد پيدا كنم.(فرقي نميكنه فارسي باشه يا انگليسي يا فرانسه) اگه بهم سايت معرفي كنيد ممنون ميشم. 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 سلام من مقاله اي با عنوان (تجارت الكترونيك و تاثير پيشرفت فناوري بر اقتصاد) نياز دارم ميشه كمكم كنيد كه مطالبي در اين مورد پيدا كنم.(فرقي نميكنه فارسي باشه يا انگليسي يا فرانسه) اگه بهم سايت معرفي كنيد ممنون ميشم. سلام عزیزم ببین اینا به درد بخور هست : [h=1]تأثير تجارت الكترونيكی بر متغيرهای كلان اقتصادی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
256reza 135 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 با سلام نمیدونم سوالمو تو جای درستی مطرح کردم یا نه از کلیه دوستانی که در ضمینه نماهای سیمانی و شیمیایی اطلاعاتی دارند درخواست کمک دارم پروژه ای در قالب 20 یا 30 صفحه در مورد موضوع فوق اگر در اختیار دارن در داخل این پست بگذارند. با تشکر
ارسالهای توصیه شده