faezeh mzk 19231 ارسال شده در 5 اسفند، 2012 سلام بر معمارای گل کسی مقاله ،مطلبی چیزی درباره شباهت و تفاوت های معماری سنتی ایران و ژاپن داره؟ 2
hadis a 59 ارسال شده در 6 اسفند، 2012 مطلب و عکس درباره یکی از مساجد شهرکرد برای پرژه معماری اسلامی، ممنون 1
سهی 11 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 عکس و نقشه و پلان و نماهای از باغ فردوسی با معماری غلامرضا پاسبان. با تشکر
mohsen memar 514 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 سلام من یه سری نقشه های ویلایی و آپارتمانی بهمراه تری دی هاشون میخواستم کسی هست کمکم کنه... ممنون 2
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 سلام من یه سری نقشه های ویلایی و آپارتمانی بهمراه تری دی هاشون میخواستم کسی هست کمکم کنه... ممنون سلام منم میخوام پیدا کردین به منم بدین.... 2
memmar 6829 ارسال شده در 8 اسفند، 2012 دوستان یه سوال شما تو مقدمات طراحی 2 چکار کردییییییییین؟ یه کتاب فروشی (غرفه کتاب طراحی کردیم)-مفاهیم فرم و فضا وخط و صفحه بررسی شد وماکت ساختیم 3
256reza 135 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 از بابت کمکی که کردین کمال تشکر را دارم میدونستم که این دوره زمانه دیگه کسی مفتی چیزی به کسی نمیده خواستم امتحان کرده باشم.
simsim9372 292 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 یه کتاب فروشی (غرفه کتاب طراحی کردیم)-مفاهیم فرم و فضا وخط و صفحه بررسی شد وماکت ساختیم میش واضح تر بیان کنید من این ترم دارم بعد داریم خط کروکی و خط اسکیس و اشکال به صورت یه خطه بکشیم بعد کروکی و ...... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// 1
*lotus* 20275 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 دوستان یه سوال شما تو مقدمات طراحی 2 چکار کردییییییییین؟ ما نما کار کردیم یعنی 2 تا جداره در نظر میگرفتیم و براش نما میزدیم مرحله ی بعد هم یه ساختمون توی شهر انتخاب میکردیم و بعد از ساختن ماکت اصلیش شروع به از بین بردن نقاط ضعف نمای اون میکردیم 1
*lotus* 20275 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 میش واضح تر بیان کنیدمن این ترم دارم بعد داریم خط کروکی و خط اسکیس و اشکال به صورت یه خطه بکشیم بعد کروکی و ...... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// خط کروکی و اسکیس که برا بیانه 2 هست اون اشکال هم که اگه منظورت ترکیب اشکال باشه کمپوزوسیونه که برا مقدمات 1 هست 3
mahe man 750 ارسال شده در 9 اسفند، 2012 سلام عزیزم ببین اینا به درد بخور هست : تأثير تجارت الكترونيكی بر متغيرهای كلان اقتصادی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام عزيزم واقعا لطف كردي. بووووووووووووووووووووووووووووووووووووس.:icon_pf (17): 2
memmar 6829 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 میش واضح تر بیان کنیدمن این ترم دارم بعد داریم خط کروکی و خط اسکیس و اشکال به صورت یه خطه بکشیم بعد کروکی و ...... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// نظرم اینه که تمرین خط و کروکی ربطی به مقدمات طراحی2 نداررررره... توی درک و بیان...بیان معماری باید یادبدن 2
بهنگار 61 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 سلام بچه ها جان من یه پروژه معماری پایدار درباره برج چرخان دبی میخوام مطالب توی سایت هم خوب بود اما کسی بیشتر نداره کمکم کنه؟ ممنون میشم 3
raha93 117 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 سلام دوستان من میخوام تحلیل سایت پلان کنم اسم یا لینک چندتا کتاب خوب بهم میدین ممنون 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 10 اسفند، 2012 فک میکنم کتاب چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه چن نمونه تحلیل سایت گذاشته و عوامل موثر رو توضیح داده 7
+پویا 2049 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 سلام دوستان من میخوام تحلیل سایت پلان کنماسم یا لینک چندتا کتاب خوب بهم میدین ممنون کتاب که زیاده اما 2 تا نمونه من دارم!!! میتونی تو لینک های زیز ببینی!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
judyabott 8886 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 سلام بچه ها جانمن یه پروژه معماری پایدار درباره برج چرخان دبی میخوام مطالب توی سایت هم خوب بود اما کسی بیشتر نداره کمکم کنه؟ ممنون میشم سلام عزیزم من خودمم اینو تو نت پیدا کردم ... امیدوارم به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
ارسالهای توصیه شده