افروز ن 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ ممنون از کمکتون اما در این مورد چیزی نبود 1 لینک به دیدگاه
fateme.ar 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ اینجا کسی نیست که یه کمکی به من بکنه :(؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . اینجا کسی نیست که یه کمکی به من بکنه :(؟؟؟؟ من نمونه برای معلولین ندارم اما برای افراد عادی رو دارم اگه میخواین بدم. فکر میکنم تو کلیت تفاوتی با هم ندارن و فقط محل تردد برای معلولین و نحوه بازشو ها و بعضی فضاها مثل سرویس یه مقدار متفاوته. 3 لینک به دیدگاه
افروز ن 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ یعنی کس دیگه نیست کمکم کنه در مورد معماری پرندگان خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . انگلیسی سرچ کنید پیدا می شه. این یه نمونشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام در مورد تاثیر معماری پرندگان بر انسان مقاله میخوام خواهش میکنم کمکم کنید ممنون از کمکتون اما در این مورد چیزی نبود یعنی کس دیگه نیست کمکم کنه در مورد معماری پرندگان خواهش میکنم خودتون چیزی سرچ کردید اصن؟ لطفاً تو 2 صفحه چند بار نگید درخواسستون رو..... اینم چند تا مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
یمین 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
Aysan.sh 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزيز خسته نباشد به چند تا عكس از عايق كارى سرويس ها،اشپزخانه،بام و كروم بندى بام احتياج دارم،ضروريه… فقط نبايد از اينترنت باشه… اگه ميتونيد كمك كنيد با تشكر 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزيزخسته نباشد به چند تا عكس از عايق كارى سرويس ها،اشپزخانه،بام و كروم بندى بام احتياج دارم،ضروريه… فقط نبايد از اينترنت باشه… اگه ميتونيد كمك كنيد با تشكر اینا رو ببینید داره ؟؟؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread18550-2.html 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. خی شما به کتابخونه ی دانشگاهتون مراجعه کردید؟ 1 لینک به دیدگاه
یمین 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ آره عزیزی هیچی نبود. جون من کمکم کنید.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ آره عزیزی هیچی نبود. جون من کمکم کنید.:icon_pf (34): منم سرچ کردم همش خریدنی بود 3 لینک به دیدگاه
یمین 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ میشه آدرس سایتهایی که سرچ کردین واسم بذارید.همون خریدنی ها رو میگم. خیلی ممنونم ازت. 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. من سرچ کردم..مطلب زیاد هست که خودتون جمع کنید ولی پایان نامه نه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . http://www.archdaily.com/search/?q=Building%20Learning%20Disabilities سلام دوستان عزيزخسته نباشد به چند تا عكس از عايق كارى سرويس ها،اشپزخانه،بام و كروم بندى بام احتياج دارم،ضروريه… فقط نبايد از اينترنت باشه… اگه ميتونيد كمك كنيد با تشكر سلام؛ یه چند تا تصویر داشتم؛پیوست کردم براتون ayegh.rar لینک به دیدگاه
fateme.ar 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ مهناز و ونوس جان ممنونم لطف کردین 4 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ [h=2][/h] سلام من مقاله اي با عنوان (تجارت الكترونيك و تاثير پيشرفت فناوري بر اقتصاد) نياز دارم ميشه كمكم كنيد كه مطالبي در اين مورد پيدا كنم.(فرقي نميكنه فارسي باشه يا انگليسي يا فرانسه) اگه بهم سايت معرفي كنيد ممنون ميشم. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ سلام من مقاله اي با عنوان (تجارت الكترونيك و تاثير پيشرفت فناوري بر اقتصاد) نياز دارم ميشه كمكم كنيد كه مطالبي در اين مورد پيدا كنم.(فرقي نميكنه فارسي باشه يا انگليسي يا فرانسه) اگه بهم سايت معرفي كنيد ممنون ميشم. سلام عزیزم ببین اینا به درد بخور هست : [h=1]تأثير تجارت الكترونيكی بر متغيرهای كلان اقتصادی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
256reza 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ با سلام نمیدونم سوالمو تو جای درستی مطرح کردم یا نه از کلیه دوستانی که در ضمینه نماهای سیمانی و شیمیایی اطلاعاتی دارند درخواست کمک دارم پروژه ای در قالب 20 یا 30 صفحه در مورد موضوع فوق اگر در اختیار دارن در داخل این پست بگذارند. با تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده