*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ در راه پله دو طرفه منظور از دو طرفه بودن راه پله چیه؟ یعنی در دوجهت پله دارد یا دارای دوبازو است. 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ اینم پاور پوینت رنزو پیانو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست شما درد نکنه لطف کردین 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام!!الان من چرخیدم ولی لینکی در این مورد پیدا نکردم!!میشه لطفا لینک اصلی رو بدین؟ کجاچرخیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! رو دانلود بزنید من با دانلود منیجر دانلود کردم.!!!!!!!!!!!!! اگه هم نشد تو انجمن نقش نگار توقسمت سرچش بزنید کتاب فضا زمان معماری بعد توی تاپیک جزوه هاوکتب کنکور میاد صفحه ی 2 یا3 لینکش هست!!!!! 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ دوستای عزیز یکی لطف میکنه یه 10تایی کروکی از رو کتابا برا من اسکن کنه ...............فقط کیفیت عالی باشه برا روکشی میخوام تا فردا ظهرلطفا................ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ وحالا سوال مههههههههههههم:دی لطفا دقیق و بامنبع باشد. 1.کسی میدونه معنی دقیق شوادان چیه؟ واین اسم رو چرا گذاشتن؟ 2.درساخت بناهای قدیمی دزفول ازچه مصالحی استفاده میشده وپی از چه نوی بوده و مصالحش و... 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ کجاچرخیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! رو دانلود بزنید من با دانلود منیجر دانلود کردم.!!!!!!!!!!!!! اگه هم نشد تو انجمن نقش نگار توقسمت سرچش بزنید کتاب فضا زمان معماری بعد توی تاپیک جزوه هاوکتب کنکور میاد صفحه ی 2 یا3 لینکش هست!!!!! منم پیدا نکردم. البته ما تو انجمن خلاصه از ص 25 تا 176 رو داریم: [h=1]خلاصه ی کتاب فضا زمان معماری[/h] 4 لینک به دیدگاه
zipaton 231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ یعنی در دوجهت پله دارد یا دارای دوبازو است. راه پله زیر چند طرفه است؟ 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ راه پله زیر چند طرفه است؟ پله دوطرفه با سه بازو. 4 لینک به دیدگاه
zipaton 231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ پله دوطرفه با سه بازو. ببخشید دو طرفه یعنی چه؟ 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ ببخشید دو طرفه یعنی چه؟ یعنی در دو جهت پله داره. ببینید ردیف وسط یه جهت خاص داره و 2 تا کناریا که یه جهت. 3 لینک به دیدگاه
zipaton 231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ ساختمان زیر: ساختمان 5 طبقه است یا ساختمان 4 طبقه روی پیلوت 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ کجاچرخیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! رو دانلود بزنید من با دانلود منیجر دانلود کردم.!!!!!!!!!!!!! اگه هم نشد تو انجمن نقش نگار توقسمت سرچش بزنید کتاب فضا زمان معماری بعد توی تاپیک جزوه هاوکتب کنکور میاد صفحه ی 2 یا3 لینکش هست!!!!! میشه دانلود کنید و لینک دانلود بدین به ما!!!!بخدا همه نقش و نگار رو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم!!!!!ممنونمیشم لینک دانلود بدین !!!(لینک صفحه نباشه) 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ میشه دانلود کنید و لینک دانلود بدین به ما!!!!بخدا همه نقش و نگار رو زیر و رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم!!!!!ممنونمیشم لینک دانلود بدین !!!(لینک صفحه نباشه) http://www.noandishaan.com/forums/thread57877.html همینه:دی 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ وحالا سوال مههههههههههههم:دی لطفا دقیق و بامنبع باشد. 1.کسی میدونه معنی دقیق شوادان چیه؟ واین اسم رو چرا گذاشتن؟ 2.درساخت بناهای قدیمی دزفول ازچه مصالحی استفاده میشده وپی از چه نوی بوده و مصالحش و... دوستان بشتابید 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ وحالا سوال مههههههههههههم:دی لطفا دقیق و بامنبع باشد. 1.کسی میدونه معنی دقیق شوادان چیه؟ واین اسم رو چرا گذاشتن؟ 2.درساخت بناهای قدیمی دزفول ازچه مصالحی استفاده میشده وپی از چه نوی بوده و مصالحش و... شوادان : نشریه: فرهنگ و هنر » اثر » تابستان و پاییز و زمستان 1359 - شماره 2 و 3 و 4 پژوهشی درباره شهر قدیمی دزفول: نشریه: تاریخ » بررسی های تاریخی » مرداد و شهریور 1354 - شماره 58 مطالب دیگه ای در مورد مصالح قدیمی خوزستان دارم ولی یکم حجم شون زیاده؛ سرعتم خیلی پایینه ؛خلاصه شون میکنم برات میزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread57877.html همینه:دی واقعا خسته نباشید!!!! 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ واقعا خسته نباشید!!!! حالا شما اونو بخون شاید کافی باشه خو... الان چندتادیگه هم دانلود کردم همونه.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجابه صورت wordهست:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
افروز ن 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام در مورد تاثیر معماری پرندگان بر انسان مقاله میخوام خواهش میکنم کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام در مورد تاثیر معماری پرندگان بر انسان مقاله میخوام خواهش میکنم کمکم کنید اینجایه پروژه انسان طبیعت هست... البته لانه ی پرنده اس...نمیدونم شاید چیزایی داخلش باشه .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
fateme.ar 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان;اگه میشه کمک کنید من این ترم طرح 2 باید مرکز آموزشی برای معلولین طراحی کنم کله زمینم500 متره و برای 100 معلول باید طراحی بشه اگه کسی این موضوع رو کار کرده کارشو و اگه نمونه ای ایرانی یا خارجی داره بزاره که مورد استفاده قرار بگیره "فقط سریع" ممنونم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده