memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ سلام اگه با من بودی که کروکی میخوام....جاش مهم نیست.باید رو کشی کنم.هر چندتا که بشه....ممنون باdp_poone بودم... شماچی میخواید؟ 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ کسی در مورد ایده و کانسپت طراحی بیمارستان میتونه کمکم کنهنمیدونم چرا هیچی به ذهنم نمیرسه سلام.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معمولاچون عملکردیه فرم خاصی نداره.ولی بیشتردیدم ازحروف استفاده میکنن. وبیشتررونماکار میشه 3 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ باdp_pooneبودم... شماچی میخواید؟ من کروکی میخوام از رو کتاب یا مال استاد صدیق یا هرکس دیگه...............:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها هیچکس سایتی ، منبعی ، مجله ای چیزی نمی شناسه که بتونم مصادیق خارجی یا داخلی خوب ( حداقل با پلان ) برای خانه هنر پیدا کنم؟؟ توروخدا 4 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها هیچکس سایتی ، منبعی ، مجله ای چیزی نمی شناسه که بتونم مصادیق خارجی یا داخلی خوب ( حداقل با پلان ) برای خانه هنر پیدا کنم؟؟ توروخدا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ من کروکی میخوام از رو کتاب یا مال استاد صدیق یا هرکس دیگه...............:banel_smiley_4: اینجوریا یعنی؟ من زیاددارم.ولی حجمشون بالاست و سرعت نت داغون http://www.noandishaan.com/upload/images/t6o8y2uozenj4bkyhz6.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/j7qfgotn6n1skdxwi2hw.jpg 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/upload/images/8q4ca5mhma7ymyamv71n.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/w3f785g4v8k5mnt2bzrj.jpg http://www.noandishaan.com/upload/images/53vveit6h6272mrw48b.jpg 8 لینک به دیدگاه
Aysan.sh 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ اول فكر كن كه بيمارستانت قراره تو چه اقليمى باشه، چون ويژگى هايى كه تو طراحى اقليمى بايدرعايت كنى ،خودش بهت چند تا ايده خوب ميده… بعدشم چند تا پلان و حجم ببين… اينترنت،كتاب نويفرت… اينم در نظر بگير كه تو فضايى مثل بيمارستان كاربرى فضا نسبت به فرم اهميت بيشترى داره… موفق باشى دوست عزيز 8 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان!!!! کسی پروزه ای در مورد فضا ,زمان و معماری داره؟هفتهی دیگه ارائه دارم ولی هنوز چیزی تو نت پیدا نکردم!!!لطفا کمک کنید!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان!!!!کسی پروزه ای در مورد فضا ,زمان و معماری داره؟هفتهی دیگه ارائه دارم ولی هنوز چیزی تو نت پیدا نکردم!!!لطفا کمک کنید!!!!!!!! والا من کتابشو هفته پیش خریدم از شهر کتاب فضا ،زمان ،معماری اثر زیگفرید گیدیون ترجمه منوچهر مزینی اگه جای خاصیو میخوای بگو برات اسکن کنم 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ والا من کتابشو هفته پیش خریدم از شهر کتابفضا ،زمان ،معماری اثر زیگفرید گیدیون ترجمه منوچهر مزینی اگه جای خاصیو میخوای بگو برات اسکن کنم مرسی دوست خوبم!!!من باید یه پاور پوینت بسازم باهاش!!!اگه میشه یه قسمت هایی که مهمه رو برام اسکن کنید!!!مرسی!البته اگه امکان داره!!!1تشکر فراوان از شما!!!! 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ مرسی دوست خوبم!!!من باید یه پاور پوینت بسازم باهاش!!!اگه میشه یه قسمت هایی که مهمه رو برام اسکن کنید!!!مرسی!البته اگه امکان داره!!!1تشکر فراوان از شما!!!! والا من خودم هنوز کتابو نخوندم شما برا چه روزی میخوای؟ تا من یه مرور سطحی کنم و جاهایی که از نظرم مهم میاد اسکن کنم 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ من میتونم استادمو چون کارش پیشم گیره تا 2 هفته منتظر بزارم!!اگه لطف کنید تا هفته دیگه شنبه به دسم برسه ممنون میشم!!!!!! لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ من میتونم استادمو چون کارش پیشم گیره تا 2 هفته منتظر بزارم!!اگه لطف کنید تا هفته دیگه شنبه به دسم برسه ممنون میشم!!!!!! باشه 3 لینک به دیدگاه
nice-arch 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ من میتونم استادمو چون کارش پیشم گیره تا 2 هفته منتظر بزارم!!اگه لطف کنید تا هفته دیگه شنبه به دسم برسه ممنون میشم!!!!!! خلاصه ش که تو اینترنت هست خود خلاصه نزدیک 200 صفحه شده!!اونو هم دانلود کنی به دردت میخوره 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان!!!!کسی پروزه ای در مورد فضا ,زمان و معماری داره؟هفتهی دیگه ارائه دارم ولی هنوز چیزی تو نت پیدا نکردم!!!لطفا کمک کنید!!!!!!!! دانلودخلاصه توسایت های مختلف هست. کتاب سنگینیه باید خیلی بادقت وعمیق مطالعه بشه تااصل مطلب رو متوجه شد! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام مرسی ولی اینا که هیچ کدوم کار نمیکنه یا دانلود نمیشه!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام مرسی ولی اینا که هیچ کدوم کار نمیکنه یا دانلود نمیشه!!!!!! بادانلودمنیجرمیشه... لینک اول به مدیربخش پیام بدید براتون میفرسته 4 لینک به دیدگاه
یمین 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام. یک مدل پایان نامه ارشد در مورد رابطه اقلیم ومعماری مناطق خشک مثل یزد-کرمان-سمنان و... میخاستم. ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
Aysan.sh 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان اطلاعات كامل و دقيقى راجع به خانه روبى، اثر رايت لازم دارم پلان و مقطع و توضيحاتى راجع به پلان اين خونه سايت پلانش مصالح استفاده شده و هر چيزى كه واسه يه كنفرانس خوب به درد بخوره… 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده