Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ کسی کرک یا سریال نامبر v-ray 1.49 رو داره ؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ کسی کرک یا سریال نامبر v-ray 1.49 رو داره ؟ سریال نامبرش رو گشتم نبود.... اینجا کرک 1.48.93 رو داریم تو بخش نرم افزار-> اسکچاپ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سریال نامبرش رو گشتم نبود....اینجا کرک 1.48.93 رو داریم تو بخش نرم افزار-> اسکچاپ 1.48 رو 1.49 جواب میده ؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ 1.48 رو 1.49 جواب میده ؟ فکر نکنم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکنم شاید 1.49 گرد شده 1.48.93 باشه لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان جزوات ایستایی سروش نیا رو کسی داره برا من بزاره؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ سلام، خوبی؟ خوبم کسی متریال نمای ساختمونی کامپوزیت رو داره؟ (برای اسکچاپ ) 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ سلام، خوبی؟ خوبم کسی متریال نمای ساختمونی کامپوزیت رو داره؟ (برای اسکچاپ ) تو گوگل سرچ کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ تو گوگل سرچ کردی؟ آره گشتم نبود ، نگرد نیست لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ آره گشتم نبود ، نگرد نیست انگلیسی سرچ کن..اگر نبود خب نیست دیگه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ انگلیسی سرچ کن..اگر نبود خب نیست دیگه انگلیسیش چی میشه ؟ composit elevation ? پس این همه نما کامپوزیت درست میکنن از کجا میارن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ انگلیسیش چی میشه ؟ composit elevation ? پس این همه نما کامپوزیت درست میکنن از کجا میارن composite material for sketchup یه آموزش سرچ تو گوگل هم باید بذاریم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ composite material for sketchup یه آموزش سرچ تو گوگل هم باید بذاریم آخه شما که دیگه باس بهتر از ما بدونی composit تو انگلیش به چه معناست فک کنم اصطلاح خاصی داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ آخه شما که دیگه باس بهتر از ما بدونی composit تو انگلیش به چه معناست فک کنم اصطلاح خاصی داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
asef-a 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ سلام به یه کالکشن از عکس های " فرانك لويد رايت" نیاز دارم برای پروژه آخر ترم... کسی آرشیو داره ؟ یا سایتی سراغ داره؟ (البته به غیر از گوگل!) پیشاپیش ممنون... لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ دوستان سلام واسه شیت بندی کارم یه چندتا نمونه شیت دستی میخوام...از این شیتا کشیده افقی مثلا 80*40 کسی نمونه داره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ آره گشتم نبود ، نگرد نیست متریال های vizmat دانلود کن بعد با وی ری اسکتچ آپ ایمپورت کن می تونی کامپوزیت درست کنی 2 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام...به پلان و مدارک مساجد قدیمی ایرانی احتیاج دارم . لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ سلام بچه ها ... یه طرح از نمای بالای یه خونه دارید؟ که محل اتاق و حمام و ... مشخص باشه ... یادمه یه تاپیک تو این مایه ها داشتید ... اگر ممکنه راهنماییم کنید ... با تشکر ... همسایه بقلی ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده