Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها کسی اینجا مجموعه ورزشی کار نکرده واسه طرح یکم کمکم کنه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها کسی اینجا مجموعه ورزشی کار نکرده واسه طرح یکم کمکم کنه؟؟؟ سلام ،من طرح 1کاردانیم مجموعه فرهنگی ورزشی داشتم... تعداد فضاها زیادنبود ، یه زمین ورزشی داشت ، قسمت بدن سازی،زمین پینگ پنگ،قسمت انبار،مدیریت،ثبت نام،رختکن ،قسمت ورودی ،همین......... 2 لینک به دیدگاه
s_s 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من موضوع پروژم در مورد مرکز تحقیقات نجومه.هیچی در مورد فضاها ، ریز فضاها،ارتباطشون ، قرارگیری....هیچی نمیدونم هیچیم پیدا نکردم.دنبال یه چندتا پلان از این مرکز میگردم که بهم کمک کنه اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان معمار یک سوال، کار با sketchup از 3dsmax آسونتره ؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان معماریک سوال، کار با sketchup از 3dsmax آسونتره ؟ کار با اسکچاپ خیلی خیلی آسون تر از مکسه... 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام ،من طرح 1کاردانیم مجموعه فرهنگی ورزشی داشتم... تعداد فضاها زیادنبود ، یه زمین ورزشی داشت ، قسمت بدن سازی،زمین پینگ پنگ،قسمت انبار،مدیریت،ثبت نام،رختکن ،قسمت ورودی ،همین......... نه یه مجموعه ورزشی توپول ما همه چی باید طراحی کنیم...استخر( 2 عدد )...بسکتبال...والیبال...ژیمیناستیک...هاکی....:icon_pf (34): بیشتر واسه مطالعاتش کمک میخواستم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها واسه درس معماری معاصرمون باید یه مقاله از یه معمار معروف رو ترجمه کنیم، میخواستم ببینم می تونین کمکم کنین یه مقاله بهم بدین از یه معمار معروف؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها واسه درس معماری معاصرمون باید یه مقاله از یه معمار معروف رو ترجمه کنیم، میخواستم ببینم می تونین کمکم کنین یه مقاله بهم بدین از یه معمار معروف؟؟ مقاله ی چند صفحه ای؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها واسه درس معماری معاصرمون باید یه مقاله از یه معمار معروف رو ترجمه کنیم، میخواستم ببینم می تونین کمکم کنین یه مقاله بهم بدین از یه معمار معروف؟؟ منم همین که سارا گفت میخوام خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3لطفا دو تا مقاله :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ منم همین که سارا گفت میخوام خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3لطفا دو تا مقاله :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم همون که به سارا گفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 چند صفحه ای ؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ مقاله ی چند صفحه ای؟ :JC_thinking: تعداد صفحشو نگفته استاد فقط گفته یه مقاله از یه معمار...به عنوان پروژس پس نباید یکی دوصفحه ای باشه.بیشتر تر باید باشه حتما لینک به دیدگاه
majid.. 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سلام عزیزان من اتفاقی با این سایت آشنا شدم این اولین پستمه. میخواسنم ببینم کسی دتایل وال سکشن داره واسه طراحی فنی میخوام. :icon_pf (44)::icon_pf (44): کمکم کنین مرسی دوستان. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ منم همون که به سارا گفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8چند صفحه ای ؟ تعداد صفحشو نگفته استاد فقط گفته یه مقاله از یه معمار...به عنوان پروژه هستش پس نباید یکی دوصفحه ای باشه.بیشتر تر باید باشه :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سلام عزیزان من اتفاقی با این سایت آشنا شدم این اولین پستمه. میخواسنم ببینم کسی دتایل وال سکشن داره واسه طراحی فنی میخوام. :icon_pf (44)::icon_pf (44):کمکم کنین مرسی دوستان. دیتایل وال سکشن زیاده...نوع دیوار رو نگفته استاد بهتون؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تعداد صفحشو نگفته استاد فقط گفته یه مقاله از یه معمار...به عنوان پروژس پس نباید یکی دوصفحه ای باشه.بیشتر تر باید باشه حتما :icon_pf (34): تعداد صفحشو نگفته استاد فقط گفته یه مقاله از یه معمار...به عنوان پروژه هستش پس نباید یکی دوصفحه ای باشه.بیشتر تر باید باشه :girl_blush2: تو این شرایط google scholar رو باید زیرو رو کنید....اونجا مفاله های آکادمیک زیاده. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سلام عزیزان من اتفاقی با این سایت آشنا شدم این اولین پستمه. میخواسنم ببینم کسی دتایل وال سکشن داره واسه طراحی فنی میخوام. :icon_pf (44)::icon_pf (44):کمکم کنین مرسی دوستان. چند تا وال سکشن از پله و... داشتم؛ ببین شاید خوب باشن http://ven0o0s.persiangig.com/other/New%20folder.rar لینک به دیدگاه
s_s 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سلام عزیزان من اتفاقی با این سایت آشنا شدم این اولین پستمه. میخواسنم ببینم کسی دتایل وال سکشن داره واسه طراحی فنی میخوام. :icon_pf (44)::icon_pf (44):کمکم کنین مرسی دوستان. یه چندتا قبلا دانلود کردم نمیدونم چه جوری در اختیارت بذارم؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ رصد خانه با مرکز نجوم فرق داره :JC_thinking: این یه پایان نامه در مورد رصد خانه هستش, شاید بتونه مفید باشه براتون http://memary.org/projects/payan/rasadkhane.pdf پسورد : www.memary.org لینک به دیدگاه
s_s 160 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ رصد خانه با مرکز نجوم فرق داره :JC_thinking: این یه پایان نامه در مورد رصد خانه هستش, شاید بتونه مفید باشه براتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده