* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ فاطمه جونم؛ من یه پروژه اینجوری کار کرده بودم؛ فرهنگسرا بود, فضاهایی که میخواست: نگهبانی؛ بوفه؛ محل فروش محصولات فرهنگی؛ کافی نت, نمازخونه و کتابخونه , نگارخانه سالن اجتماعات؛ لابی؛ قسمتهای اداری و مدیریت و سالن اجتماعات ؛ اتاق گریم؛ کلاس های آموزشی , لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ راستی، برای برنامه فیزیکی هم باید اقلیم رو برسی کنی؛ و فضاهایی که نیاز داری با ابعادشون و ...... لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ ممنون از راهنماییت ونوس عزیزم :aghosh: پس این فضاها رو باید بزارم : کافی نت, نمازخونه ، نگارخانه لابی، قسمتهای اداری و مدیریت و سالن اجتماعات ،اتاق گریم،نگهبانی، بوفه:w72: واااای خدا اقلیم هم بهش اضافه شد:icon_pf (34): ولی باز خداروشکر راجع به اقلیم اطلاعات دارم .... لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام به دوستای گلم! من باید یه اتاق خواب برای یک دانشجوی معماری طراحی کنم.شما هم که همگی دانشجوی معماری هستید! پس دیگه هر چی به ذهنتون می رسه بگید وکمک کنید تا انشا... طرح خیلی خوبی در بیاد. بسیاربسیار متشکر می شم. هم اکنون نیازمند یاری سبز شما عزیزان می باشیم. 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام به دوستای گلم!من باید یه اتاق خواب برای یک دانشجوی معماری طراحی کنم.شما هم که همگی دانشجوی معماری هستید! پس دیگه هر چی به ذهنتون می رسه بگید وکمک کنید تا انشا... طرح خیلی خوبی در بیاد. بسیاربسیار متشکر می شم. هم اکنون نیازمند یاری سبز شما عزیزان می باشیم. یه سوال...این اتاق علاوه بر خواب و استراحت باید برای انجام کارهای درسی و پروژه هاین این دانشجو هم مورد استفاده قرار بگیره دیگه؟ اگه اینطوره پیشنهاد من اینه که فضا رو به دو یا 3 عرصه تقسیم کنی خواب و استراحت+کارهای عملی و مطالعه یا خواب و استراحت+کارهای عملی+مطالعه تو هر عرصه هم تجهیزات و مبلمان مربوط به خودشو قرار بدی،این عرصه هارو طوری تعریف کنی که در عین محدودیت و یکپارچگی فضای کلی دارای استقلال باشن با این فرض که کارای نیمه تموم و وسایل و لوازم و شیتهایی که تو عرصه کارهای عملی وقت انجام پروژه های ریخته! موقع خواب بدون ایجاد مزاحمت و همینطور نیاز به جمع و جور کردن تو همون عرصه قرار داشته باشن حالا این عرصه بندی میتونه با پاروان؛قفسه تخت؛یا نحوه چیدمان مبلمان ایجاد بشه اینا عمده توقعات من از اتاق ایده آلم بعنوان یه دانشجوی معماریه این نمونه هارو گذاشتم تا منظورمو از عرصه بندی فضای اتاق رسونده باشم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من برای درس مرمت دنبال کتاب 12 درس مرمت نوشته "اصغرمحمد مرادی" هستم. ولی این کتاب رو نتوستم پیدا کنم،هیچ کدوم از کتاب فروشی های شهرمون این کتاب رو ندارن انگار که نایاب شده.... تا اینکه امروز تونستم تو اینترنت دانلودش کنم ولی از صفحه ی 106 تا صفحه ی 114 رو نداره کسی این کتاب رو داره این صفحاتش رو برام بزاره. لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ 1 برای درس درک و بیان محیط و بیان معماری 1 کتاب خوب می خواستم اگه میشه معرفی کنید 2 اگه میشه چندتا طرح پرسپکتیو بدید برای طرح جلد می خوام:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ 1 برای درس درک و بیان محیط و بیان معماری 1 کتاب خوب می خواستم اگه میشه معرفی کنید2 اگه میشه چندتا طرح پرسپکتیو بدید برای طرح جلد می خوام:icon_razz: معماری: فرم، فضا و نظم فرانک چینگ، زهره قراگوزلو :yes: 2 لینک به دیدگاه
Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام فونداسیون زیر رو نگاه کنید ! این چرا اینجوریه ؟ یعنی چرا فقط اون 6 تا ستون وسطی پی تکی داره ؟ مخصوصا اون 4 تا قسمت گوشه ای که دورش خط قهوه ای کشیدم اگه پی تکی نداشته باشه مشکلی به وجود نمیاد ؟ لینک به دیدگاه
Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام فونداسیون زیر رو نگاه کنید ! این چرا اینجوریه ؟ یعنی چرا فقط اون 6 تا ستون وسطی پی تکی داره ؟ مخصوصا اون 4 تا قسمت گوشه ای که دورش خط قهوه ای کشیدم اگه پی تکی نداشته باشه مشکلی به وجود نمیاد ؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب اونا که وسط هستن؛ چون بار بیشتری رو باید منتقل کنن ؛ بزرگتر اندازش، اما اونا که گوشه هستند, اندازش کوچیکتره؛ و به همین دلیل اون گوشه ها از نظر ظاهر فرق داره اما کلا یک مدل پی هستش لینک به دیدگاه
Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خیلی ممنون . این نقشه ساختمون یک طبقه هست من قبلا یه نقشه دیگه دیده بودم واسه یک طبقه که همه ستون هاش کوچیک بود و به این صورت نبود میشه بگید اندازه دقیق ستون های بزرگ و کوچیکش چقدر میشه ؟ ( با اسکلت بتنی ) یه سوال دیگه اینکه الان به نظر من دوتا ستون تو این نقشه اضافه هستش! اگه این ستون رو حذف کنم مهندس ناظر گیر میده ؟ چون واقعا این دوتا ستون واسه یه ساختمون یک طبقه دیگه زیادی واقعا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من الان دقیق یادم نیست؛ اما بستگی به ساختمون داره؛, من پلان فنداسیون یک ساختمون 1 طبقه رو دیدم که عرض پی اون 80 بود, اما برای 4 طبقه از 100 *100 شروع میشه ..... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ کدوم ستون به نظرتون اضافه هستش؟ حتما واسه اینه که مجبورن بالاش ستون بذارن و دلیلش نوع طرحیه که دارن دیگه.... لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ کلا که باید محاسبه بشه تا دقیق بشه گفت. تو این مورد بچه های عمرانی بهتر میتونن کمک کنن. ولی همینطوری بنظر منم ستون اضافه داره!! یعنی من که تا حالا چنین ستون گذاری ای ندیدم!! اگه پلان طبقات رو بذارید بهتر میشه نظر داد. چون باید با پلان طبقات مطابقت داد شاید دلیل خاصی داشته. 1 لینک به دیدگاه
Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ این دوتایی که دایره قرمز کشیدم اون دایره قرمز پایینی طرف 3 تا ستون گذاشته واسه دیوار به این کوچیکی ! خوب اونجایی خودش قراره چهارچوب در قرار بگیره که خودش یه جور ستون به حساب میاد اون دایره قرمز بالایی هم اگه اون ستونی که مربع سبز کشیدم رو یکم بکشه عقب تر دیگه نیازی به 4 تا ستون نیست البته من معمار نیستم اما واسه یه ساختمون یک طبقه اون دوتا زیادیه دیگه لینک به دیدگاه
Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ کلا که باید محاسبه بشه تا دقیق بشه گفت. تو این مورد بچه های عمرانی بهتر میتونن کمک کنن. ولی همینطوری بنظر منم ستون اضافه داره!! یعنی من که تا حالا چنین ستون گذاری ای ندیدم!! اگه پلان طبقات رو بذارید بهتر میشه نظر داد. چون باید با پلان طبقات مطابقت داد شاید دلیل خاصی داشته. این پلانشه اون مربع سبزه رو برعکس کشیدم باید جای اون یکی میومد جلوتر البته این نقشه رو از اینترنت دانلود کردم صد در صد نمیشه مطمئن بود که بدون ایراده لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ این دوتایی که دایره قرمز کشیدم اون دایره قرمز پایینی طرف 3 تا ستون گذاشته واسه دیوار به این کوچیکی ! خوب اونجایی خودش قراره چهارچوب در قرار بگیره که خودش یه جور ستون به حساب میاد اون دایره قرمز بالایی هم اگه اون ستونی که مربع سبز کشیدم رو یکم بکشه عقب تر دیگه نیازی به 4 تا ستون نیست البته من معمار نیستم اما واسه یه ساختمون یک طبقه اون دوتا زیادیه دیگه چهارچوب در اصلا باری رو تحمل نمیکنه. فکر نکنید مثل ستونه! تمامی بارها تو ساختمانهای اسکلت بندی شده با ستونهای فلزی و بتنی تحمل میشن حتی دیوار هم باری تحمل نمیکنه. اما درکل من نمیدونم چه دلیلی داشته حتما این شناژهارو عمومی افقی درنظر بگیره. اگه همینهارو مایل میذاشت از تعداد ستونها کم میشد. مثلا اون وسط هم این همه ستون نباید لازم داشته باشه! یعنی حتما میشه کمترش کرد! (البته بازم باید با پلان مطابقت داد) ولی درکل بنظر ستون گذاری عجیب غریبیه! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلاااام سلااااااااااااام بچه ها یه سوال؛ تو تاپیک مشاعره با واژه های انگلیسی؛ همش میاین و لغت ممعماری میگین، اینو از کجا میگین؟ دیکشنری معماریتون چیه ؟ منم میخوام خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ طبق این پلان که یه طبقه هم هست و محدودیتی مثل پارکینگ و ... هم نداره بنظرم میتونه اینطوری هم باشه: هرچند اون قسمتی که مشخص کردم خیلی فاصله داره ولی خب اون قسمت طبق همون ستونگذاری خودشه. که بر این اساس: فکر میکنم کسی که تونسته اون فاصله ابی رو تیرریزی کنه حتما میتونه فاصله های کناریشو هم که به همون اندازست با همین فاصله درنظر بگیره و دیگه نیازی به ستون وسطش نباید باشه! بنابراین اگه اونطوری هم درنظر بگیری حتی کمتر هم میشه ستون بذاره. یعنی با فواصل بیشتر! یه چیزی مثل این شکل: (اگه اشتباه میکنم بگید لطفا) (اون مربع سمت چپ رو درنظر نگیرید جا موند!) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده