tasha 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برای یخچال و آب انبار کسی میتونه کتاب معرفی کنه برام ممنون میشم:d:w410::ws21: لینک به دیدگاه
*Star* 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من ابجکت شومینه برای مکس احتیاج دارم شدیدا! هرچی سرچ میکنم چیزی دستمو نمیگیره چه فارسی چه انگلیسی... لطفا اگه کسی داره اپلود کنه ممنونش میشم... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برای یخچال و آب انبار کسی میتونه کتاب معرفی برام ممنون میشم:d:w410::ws21: این لینک برای آب انبار شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ههه سلام منم یه سایت پلان واسه یه ویلا میخوام 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ههه سلاممنم یه سایت پلان واسه یه ویلا میخوام اینجوری منظورته؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجوری منظورته؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نهببین مثلا تو این سایت استخر باشه باغ باشه پارکینگ باشه اینجوری لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها اینو ببینید چیزی به نظرتون می رسه؟ من يه پروژه دارم طراحي موزه برا استاد شهريار يه بناي يادبود .يادواره يه موزه اي كه بايد تو روستاي محل تولدش طراحيش كنيم استاد گير داره كه بايد يه كانسپت داشته باشيم منم موندم كه چي انتخاب كنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در مورد نظرات معماران و ... در مورد نمایشگاه اکسپو شانگهای چیزی ندارین؟؟؟ خسته شدم اینقدر گشتم، متنی، چیزِی؟؟؟ ترجمه شده:pichak29: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در مورد نظرات معماران و ... در مورد نمایشگاه اکسپو شانگهای چیزی ندارین؟؟؟ خسته شدم اینقدر گشتم، متنی، چیزِی؟؟؟ ترجمه شده:pichak29: ترجمه شده که نه قربونت انگلیسی هست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ترجمه شده که نه قربونت انگلیسی هست ترجمه شده واسه این نمایشگاه خیلی کمه؛:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام گرگ بی طمع نیست:jawdrop: همین الان کسی هست که اسکچاپ بلد باشه و بتونه کمکم کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام گرگ کوچک. اگه بلد بودم یادت میدادم. mahnaz.d باید بلد باشه. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام گرگ بی طمع نیست:jawdrop:همین الان کسی هست که اسکچاپ بلد باشه و بتونه کمکم کنه؟ سلام گرگ کوچک. اگه بلد بودم یادت میدادم. mahnaz.d باید بلد باشه. من بلتم اما چیزی رو که میخواد بلت نیستم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بلتم اما چیزی رو که میخواد بلت نیستم نه مهنازی نمی تونم در و پنجره هارو درارم:icon_pf (34):فردا صبم تحویل دارم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ mohamad_rs این بابایی من بلده.... البته بهش بگو اینقده مهربونه ........... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب سوالتو اینجا میذاشتی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه مهنازی نمی تونم در و پنجره هارو درارم:icon_pf (34):فردا صبم تحویل دارم:banel_smiley_52: وا یعنی چی نمی شه در بیاری؟ شکلتو بکش بعد رنگ شیشه بزن دیگه! 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وا یعنی چی نمی شه در بیاری؟شکلتو بکش بعد رنگ شیشه بزن دیگه! چه انتظارایی دارن از من محمد گفت بده برات درست کنم:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه انتظارایی دارن از من محمد گفت بده برات درست کنم:jawdrop: از خود سایتش اینپورت کن..فیکس کن تو دیوارات 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از خود سایتش اینپورت کن..فیکس کن تو دیوارات لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده