Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلااااام سلاااام؛:62izy85: یه سوال داشتم؛ این ترم راجع به نمایشگاه شانگهای 2010 ؛باید سمینار بدیم , در مورد غرفه ها کلی مطلب گیر آوردم, اما راجع به تاریخچه برگزاری اینجور نمایشگا ها و نظرات معمارای دیگه راجع به این نمایشگا ها چیزی پیدا نمیکنم؛ :icon_gol:اگه میشه کمکم کنید ؛ مثلا چه کلماتی رو تو سرچ بزنم؟؟؟ ؛ هرچی میزنم فقط غرفه ها رو میده:icon_gol: اینو بسرچ: history of shanghai 2010 architecture fair برای نظرات معماری دیگه هم این: comment about shanghai 2010 architecture fair 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان.من یک مقاله ی علمی خیلی معتبر در مورد معماری پایدار می خوام .باید حتما توی یه مجله ی معتبر به چاپ رسیده باشه.انگلیسی هم بود اشکال نداره!لطفا مرا یاری کنید. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان.من یک مقاله ی علمی خیلی معتبر در مورد معماری پایدار می خوام .باید حتما توی یه مجله ی معتبر به چاپ رسیده باشه.انگلیسی هم بود اشکال نداره!لطفا مرا یاری کنید. Sustainable Architecture یا green architecture رو بزن تو google scholar برات مقالات معتبر رو میاره. 2 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امیدوارم اینا به دردت بخوره: اگر می خوای سرچ کنی اینا رو سرچ کن: information kiosk newspaper kiosk خیلی ممنون. کمکم کردن. مرسی. :-) 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خوفی مهناز جونم؟ من دوباره زحمت برات دارم می خواستم اطلاعاتی راجع به نورمن فاستر و پروژه هاش مرسی 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز جون منو یادتت رفته هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:cryingf::mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خوفی مهناز جونم؟من دوباره زحمت برات دارم می خواستم اطلاعاتی راجع به نورمن فاستر و پروژه هاش مرسی مهناز جون منو یادتت رفته هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:cryingf::mrsbeasley: باشه خب نورمن فاستر 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://www.fosterandpartners.com/Practice/Default.aspxسایت نورمن فاستر.... توش پروژ هاش هس... نورمن فاستر فراماسون هس....:banel_smiley_52: . . یه نمونه کاراش که اعقاید فراماسون میگه: هرم با نوک نور میده برای فراماسون هاس... تو این از پروژه از مثلث رو به بالا و روبه پایین تشکیل شده که رو به بالا نشان مرد و رو به پایین نشان زن در فراماسون(تعادل در طبیعت)... . . . . جدیدن هم یه پروژه میسازن کنار کعبه ک72طبقه (عدد 72نماد قدرت فراماسون ها) که ساعت 11و11دقیقه(11 یا هر مضرب از 11عدد محبوب فراماسون ها)سایش میافته رو کعبه(نماد چیره شدن فراماسون بر توحید:banel_smiley_52:) نکته جالب اسراییل و فراماسون ها که یکی هستن: اسراییل تو مدار33و33 قرار دار،تلاقی دو مدار33(مضرب 11) جنگ 33 روزه لبنان(مضرب 33) جنگ 22روزه غزه(مضرب 11) . . البته ربطی به معماری نداره،اینو گفتم بدونید چی داره اتفاق میافته دوره برتون:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام به دوستان معمار در صورت امکان تفاوتهای معماری مدرن و معماری پست مدرن رو با ذکر مثال و تصویر بیان کنید. از راهنماییهاتون پیشاپیش تشکر میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با سلام به دوستان معماردر صورت امکان تفاوتهای معماری مدرن و معماری پست مدرن رو با ذکر مثال و تصویر بیان کنید. از راهنماییهاتون پیشاپیش تشکر میکنم. اینم خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی ولی بازم دردی ازم دوا نکرد 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجزای کوچکتر زاویه برحسب گراد چیه؟ مثلا میگیم 50 درجه و 30 دقیقه و 15 ثانیه برای گراد چجوری باید بگیم این زاویه رو؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجزای کوچکتر زاویه برحسب گراد چیه؟ مثلا میگیم 50 درجه و 30 دقیقه و 15 ثانیه برای گراد چجوری باید بگیم این زاویه رو؟ گراد اجزای کوچکتر نداره. توی این اعداد دقیقه و ثانیه رو به درجه تبدیل میکنی بعد اونو به گراد تبدیل میکنی البته به ما اینجوری گفتن که فک کنم بشه 56.11 گراد (ریاضیم ضعیفه) 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از جوابت الان یه جدول جلو منه نوشته 105 گراد و 08 سی سی چجوری به درجه تبدیلش کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از جوابتالان یه جدول جلو منه نوشته 105 گراد و 08 سی سی چجوری به درجه تبدیلش کنم؟ ببین اگه محیط دایرمون رو 400 قسمت مساوی در نظر بگیریم زاویه مرکزی مقابل به هر جز رو یک گراد میگن که هر گراد 100 دقیقه گرادی هستش یا سانتی گراد و هر دقیقه گرادی 100 ثانیه گرادی هستش یا دسی میلی گراد که اینو صد قسمتی میگن حالا من نمیدونم سی سی کجاس این وسط 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم نوشته ی توی ویکی پدیاس هر رادیان برابر درجه است. بنابر این با ضرب در رادیان، درجه به دست میآید. به عنوان مثال: و بلعکس: با ضرب در درجه، رادیان بدست میآید: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی لیدی منم مشکلم همون سی سیه 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام اینو دیگه به همه گفتم استاده ما یک نظر سنجی خواست گفت بچه ها 6ساعت میخواین تو کلاس کار کنید یا تو خونه؟بچه ها گفتن تو خونه_ به جز چند نفر که منم از شانس بدم اون روز حذف و اضافه داشتم اونم از خدا خواسته نشسته پشت صندلیش _فقط میگه کار بیارین اخه وقتی بلد نیستیم کارو _اشکاله کارو نمیدونیم چی بیاریم؟_ دانشجو جماعت راحت طلبه (نمیگم خودم نیستم) تازه بچه ها فهمیدن چه اشتباهی کردن_از اون طرفم میخوان اعتراض کنن میترسن بیوفتن شهریه این درس 250تومنه_کسیم حاضر نیست بیوفته اصلا فرضا 20بشیم هیچیم یاد نمیگیریم_اقا مقامشم تو دانشگاه بالاست به هرکی گفتیم با استاد فلانی برداشتیم_عالیه _20 خوب کردی باهاش برداشتی_نمیدونم چطوری این پولارو میگیرن. درس عملیه باید بیاد سرکلاس!! خدای من:shame: حالا در به در دنبال پلانم _اقا اصلا فاز 2نباشه یه پلان مسکونی دوطبقه که نما وبرش داشته باشه _متراژهم مهم نیست حالا بعدا رو فاز دوشم باید دنبال مواردش باشم که نمونه داشته باشم روش کار کنم اگه کسی هست که میتونه کمکم کنه ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی لیدی منم مشکلم همون سی سیه برات میگردم پیداش کردم میزارم همین جا 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به عنوان مثال اگر اندازه زاویه ای 37 گراد و 2 دسی گراد و 8 میلی گرا باشد می نویسیم: ببین اون عددت چه جوریه فک کنم اشتباه بوده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده