vorojak_error 478 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بچه ها من احتیاج به 10 نمونه دیتیل از سازه ی پوسته ای دارم کسی هست مرا دریابد؟؟؟؟؟؟؟؟
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 بچه ها من احتیاج به 10 نمونه دیتیل از سازه ی پوسته ای دارم کسی هست مرا دریابد؟؟؟؟؟؟؟؟ سازه پوسته ای؟ چیه ؟ 1
vorojak_error 478 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 سازه پوسته ای؟ چیه ؟ سازه پوسته ای ؟ خوب یکی از انواع سازه هست دیگه
vorojak_error 478 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 من یه پلان مجموعه ورزشی لازم دارم ریز فضاهات باید چیا باشن؟ 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 من یه پلان مجموعه ورزشی لازم دارم اینو ببین جگر گوشه نقشه های معماری استادیوم ورزشی فوتبال 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 اسفند، 2010 از 23 ساعت پیش رفتی یه جواب برای من بیاریا! خب جواب نداد بعد یادم افتاد شمارشو عوضیده اگه میشه تا اخر این هفته صب کن تا ببینمش و ازش بپرسم :girl_in_dreams:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 پرسیدم:اره هنوزم هستش یعنی سوالای تشریحی میپرسن :girl_in_dreams: 1
taherabadi.reza 12 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 سلام دوستان هر کسی به تونه به من لطفی بکنه تعدادی پلان خانه ویلایی برای من ایمیل کنه من شرمنده میشم. ایمیل: taherabadi.reza@gmail.com با تشکر از لطف دوستان عزیز نو اندیش. 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 6 اسفند، 2010 سلام. درخواستتون رو بهتر بود توی تاپیک " درخواست- سئوال- کمک" مطرح می کردید تا همه ی دوستان ببین. نمونه ی پلان ویلایی زیاد هست. بستگی داره چی بخواید.
vorojak_error 478 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 بچه ها من احتیاج به 10 نمونه دیتیل از سازه ی پوسته ای دارم کسی هست مرا دریابد؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ کس نبود یه چنتا دیتیل از سازه پوسته ای داشته باشه؟؟؟؟
ooraman 22216 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 پرسیدم:اره هنوزم هستش یعنی سوالای تشریحی میپرسن :girl_in_dreams: راس میگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟پس چرا تو دفترچه هیچی ننوشته بود آخه ای خدااااااا مرسی عزیزم ...زحمت کشیدی.... لطفا مدیرا تاپیک و قفل نکنن که اگه اطلاعات جدید در زمینه مرمت و ازمونش پیدا کردم اینجا قراربدم 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 راس میگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟پس چرا تو دفترچه هیچی ننوشته بود آخهای خدااااااا مرسی عزیزم ...زحمت کشیدی.... لطفا مدیرا تاپیک و قفل نکنن که اگه اطلاعات جدید در زمینه مرمت و ازمونش پیدا کردم اینجا قراربدم اوهوم نگران نباش...میتونی :shad: خواهش میکنم 1
panoram 5055 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 سلام بچه یه پلان یه خونه تو منطقه گرم و خشک میخوام.که از لحاظ اقلیمی طراحی شده باشه!!!! کسی نداره؟؟؟ 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 سلام من در حال طراحی یه رستوران تقریبا کوچک در فضای باز هستم.به همیت خاطر فرم بیرونیش خیلی مهمه.کسی میتونه در این زمینه کمکی از لحاظ عکس.متن.سایت...وحتی نظر شخصی بکنه؟ ممنون میشم. 1
vorojak_error 478 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 سلام بچه یه پلان یه خونه تو منطقه گرم و خشک میخوام.که از لحاظ اقلیمی طراحی شده باشه!!!! کسی نداره؟؟؟ اگ نمونه موردی می خوایی واسه مطالعات کتاب ابنیه سنتی رو بگرد 1
vorojak_error 478 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 سلاممن در حال طراحی یه رستوران تقریبا کوچک در فضای باز هستم.به همیت خاطر فرم بیرونیش خیلی مهمه.کسی میتونه در این زمینه کمکی از لحاظ عکس.متن.سایت...وحتی نظر شخصی بکنه؟ ممنون میشم. بیشتر توضیح بده سوالت مثله اینه که مثلا از یکی از بچه ها بپرسی مداد منو ندیدی؟
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 سلاممن در حال طراحی یه رستوران تقریبا کوچک در فضای باز هستم.به همیت خاطر فرم بیرونیش خیلی مهمه.کسی میتونه در این زمینه کمکی از لحاظ عکس.متن.سایت...وحتی نظر شخصی بکنه؟ ممنون میشم. سلام گلم. ببین توی اروپا و امریکا اصلا" رستوران تو محیط باز ندارنوووتنهای چیزی که دارن اینه که همون رستوران معمولی + میزو صندلی بیرون از فضلی رستوران با آفتاب گیر...همین. به نظرم برا کار تو یکی از نمونه های خوب رستورانهای سنتی باشه که تو ایرانه. تو اروپا و امریکا این شکلیه همش : 2
ارسال های توصیه شده