Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اینم مطلب فارسی در مورد شوشتر نو: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
امین ویسی 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دوستان تو این تاپیک در خواست های خودتونودر رابطه با مقالات و پروژه ها میتونین بیان کنید و هر کس که موضوع یا مطلبی داره که میبینه کمک به پیشرفته کار افرادی که درخواست مقاله دارن میکنه حتما اینجا قرار بده موفق باشین سلام دوستان من در مورد مصاله ساختمانی و انسان در معماری مقاله میخواهم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلام...میخواستم ببینم کسی میدونه که آزمون تشریحیه دانشگاه آزاد برای ارشد مرمت بناها هنوزم هست یا نه ....من توی دفترچه آزاد پارسال چیزی ندیدم....اگر نیست که خدارو بسیار شاکرمولی اگر هست:pichak29: لطفا یکی راهنماییم کنه که سوالاش به چه صورته و از چه منابعی 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ کسی نبوووووووووووووووووووووووووود؟ ای بابا من به کمکه فوری احتیاج دارم :w00: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ :cryingf::cryingf: ای خدا تو این سایت 4 تا بچه مرمتی پیدا نمیشه آخه؟...چرا هیچ کس نمیدونه!:cryingf: آخرین آزمون تشریحی که میدونم برگزار شده 4 سال پیش بوده ...تویه دفترچه پارسال هیچی از آزمون تشریحی ننوشته از هرکس میپرسم نمیدونه....فک کنم باید پاشم برم دانشگاه خودمون از ورودیای امسال بپرسم:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان من در مورد مصاله ساختمانی و انسان در معماری مقاله میخواهم در مورد چه مصالحی مقاله میخوای؟ مصالح نوین یا سنتی؟ منظورت از انسان در معماری رو میشه توضیح بدی اخه مقالات زیادی هست . 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام من می خوام یک رستوران با ظرفیت 25 نفر طراحی کنم.کسی می تونه کمک کنه؟از لحاظ عکس،مطلب،... با تشکر 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام یه سوال ؛ اگه بخوایم یه پلانو از محیط cad بیاریم تو پاورپوینت ؛ باید چیکار کنیم ؛ من هر کاری میکنم میارم تو پاور پوینت ؛کیفیت پلان کم میشه!!!! لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام یه سوال ؛ اگه بخوایم یه پلانو از محیط cad بیاریم تو پاورپوینت ؛ باید چیکار کنیم ؛ من هر کاری میکنم میارم تو پاور پوینت ؛کیفیت پلان کم میشه!!!! سلام. فکر کنم باید ببریش تو فتوشاپ و کیفیتشو بالا ببری بعد ببری تو پاور پوینت!در واقع باید خطوطش قوی تر بشن . لطفا یکی به من کمک کنه! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام یه سوال ؛ اگه بخوایم یه پلانو از محیط cad بیاریم تو پاورپوینت ؛ باید چیکار کنیم ؛ من هر کاری میکنم میارم تو پاور پوینت ؛کیفیت پلان کم میشه!!!! باید از توی کد به صورت عکس سیوش کنی و بعد میتونی ببریش توی پاورپوینت 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام یه سوال ؛ اگه بخوایم یه پلانو از محیط cad بیاریم تو پاورپوینت ؛ باید چیکار کنیم ؛ من هر کاری میکنم میارم تو پاور پوینت ؛کیفیت پلان کم میشه!!!! باید عکس بگیری از صفحت بعد سیوش کنی بذاری تو پاور پوینت. بلدی؟ 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کنم سوالش اینه که چه جوری کیفیتشو بیشتر کنه نه اینکه چه جوری ببره. اگه با eps ذخیرش کنه که می تونه ببره! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ سلاممن می خوام یک رستوران با ظرفیت 25 نفر طراحی کنم.کسی می تونه کمک کنه؟از لحاظ عکس،مطلب،... با تشکر عکس و اینا برات می ذارم. پلان هم بود می ذارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ پلان رستوران: برای سرچ تو گوگل می تونی اینو بزنی: restaurant + floor plan برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم برای طراحی داخلیش بزن: restaurant + interior design چون عکساش زیاد بود و همش هم قشنگ بود نذاشتم تا خودت انتخاب کنی. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ باید عکس بگیری از صفحت بعد سیوش کنی بذاری تو پاور پوینت.بلدی؟ ممنون از راهنماییاتون آره بلدم مهناز جون ؛ اما کیفیتش پایین میاد ؛نوشته هاش تار میشن من کاری که گفتین کردم ،پلات گرفتم ؛خیلی بد شد ؛ فردا هم باید تحویل پروِِژه بدم:pichak29: برا اینکه با کیفیت شه : باید تبدیل به pdf کنیم بعد ببریم تو پاورپوینت ،بلدم چطوری pdf کنم اما نمیدونم چطور ببرم تو پاور پوینت لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ صب کن از دوستم پرسیدم الان بهت میجوابم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از راهنماییاتون آره بلدم مهناز جون ؛ اما کیفیتش پایین میاد ؛نوشته هاش تار میشن من کاری که گفتین کردم ،پلات گرفتم ؛خیلی بد شد ؛ فردا هم باید تحویل پروِِژه بدم:pichak29: برا اینکه با کیفیت شه : باید تبدیل به pdf کنیم بعد ببریم تو پاورپوینت ،بلدم چطوری pdf کنم اما نمیدونم چطور ببرم تو پاور پوینت خوب چطوری مگه عکس میگیری؟ نکنه با دکمه ی prntscr به روش پرینت اگه بگیری کیفیتش هم بهتر میشه . اینطوری بلد نیستی؟ اگه نیستی بگو تا یک آموزش بدم اگه به Pdf بلدی بکنی بعد با فتوشاپ بازش کن اونو به عکس تبدیل کن و بعدش ببر توی پاورپوینت 4 لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام یه سوال ؛ اگه بخوایم یه پلانو از محیط cad بیاریم تو پاورپوینت ؛ باید چیکار کنیم ؛ من هر کاری میکنم میارم تو پاور پوینت ؛کیفیت پلان کم میشه!!!! تو محیط کد دکمه های ctrl+p رو بزن یه جا هس که ازش پرینتر رو انتخاب می کنیم بیا پایین تر نوشته : jpg یکم پایین تر نوشته pdf هر کدومو خاستی بزن بعد از قسمت سایز ابعادتو انتخاب کن و اکی کن صفحه ی save برات وا میشه هر جا خاستی save کن مشکل داشتی بگو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده