saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ عزیز سقفش تلفیقی ازین 2تاست...زیر سازیش از چوبه روشم کاه برنج لینک به دیدگاه
ehsan.amini 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:با سلام من یک تحقیق در مورد نقاشی در معماری می خواهم که منابع معتبر داشته باشه لطفا منو کمک کنید با تشکر از سایت خوبتان یا اینکه 2 تا کتاب در مورد نقاشی و تأثیر آن در معماری بهم معرفی کنید لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دوستان تو اين پست ها جواب شما رو دادن. #138 #139 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ اگر میشه بیشتر راهنمایم کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 1 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ عزیز در مورد سقف گفتی مطلب داری...نمیزاری؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ دوستان عزیزم کسی بررسیه سازه ای از خونه روستایی تو منطقه کوهستانی داره؟ (دیتیل) لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من ازتون کمک میخوام. استادمون به ما گفته 2 تا حجم بسازید با این مصالح: نی نوشابه و خلال دندون و چوب کبریت و گوش پاک کن و قند حبه ای و گچ! البته اگه بخوایم میتونیم با 2 یا3 تاش درست کنیم یا با همش. حالا من اصلا هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه. گفتم شاید شما بتونین عکسی برام بذارید که بتونم ازش ایده بگیرم. ممنون میشم اگه تونستید کمکم کنید. 1 لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ من ازتون کمک میخوام. استادمون به ما گفته 2 تا حجم بسازید با این مصالح: نی نوشابه و خلال دندون و چوب کبریت و گوش پاک کن و قند حبه ای و گچ! البته اگه بخوایم میتونیم با 2 یا3 تاش درست کنیم یا با همش. حالا من اصلا هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه. گفتم شاید شما بتونین عکسی برام بذارید که بتونم ازش ایده بگیرم. ممنون میشم اگه تونستید کمکم کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خانه های خلال دندانی 4 لینک به دیدگاه
bekhnan 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم میشه راجع به موزه فرش اطلاعات بدین؟ مثلا پلان یا دیاگرام روابط ممنوم :icon_pf (72)::w36: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم میشه راجع به موزه فرش اطلاعات بدین؟مثلا پلان یا دیاگرام روابط ممنوم :icon_pf (72)::w36: اینو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
bekhnan 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اینو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ممنون 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! مهیار دقیق بوگو:w00: لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! مگه تو درس روستا چقد بهتون سخت میگیرن؟ چی لازم دارین غیر عکس؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! اینا رو چک کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام %u0634%u0648%u0634%u062A%u0631 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ اینا رو چک کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام %u0634%u0648%u0634%u062a%u0631 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم مهناز جان....ولی جینگلی...اینا رو خوب خودم یه سرچ میزدم!!!!!!! من دنبال نقشه های شوشتر..نوام...استاددم گفته تو سایتا هست ولی من گشتم نبود...... 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ مگه تو درس روستا چقد بهتون سخت میگیرن؟چی لازم دارین غیر عکس؟ تازه اینا خوبه........................... البته واسه روستا نیست لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ ممنونم مهناز جان....ولی جینگلی...اینا رو خوب خودم یه سرچ میزدم!!!!!!! من دنبال نقشه های شوشتر..نوام...استاددم گفته تو سایتا هست ولی من گشتم نبود...... فقط نقشه و عکس از شوشتر نو؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ مهیار اینا رو چک کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده