saeid_ms 2536 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 عزیز سقفش تلفیقی ازین 2تاست...زیر سازیش از چوبه روشم کاه برنج
ehsan.amini 12 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 :banel_smiley_4:با سلام من یک تحقیق در مورد نقاشی در معماری می خواهم که منابع معتبر داشته باشه لطفا منو کمک کنید با تشکر از سایت خوبتان یا اینکه 2 تا کتاب در مورد نقاشی و تأثیر آن در معماری بهم معرفی کنید
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 اگر میشه بیشتر راهنمایم کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 دوستان عزیزم کسی بررسیه سازه ای از خونه روستایی تو منطقه کوهستانی داره؟ (دیتیل)
won-a-pa-lei 145 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 من ازتون کمک میخوام. استادمون به ما گفته 2 تا حجم بسازید با این مصالح: نی نوشابه و خلال دندون و چوب کبریت و گوش پاک کن و قند حبه ای و گچ! البته اگه بخوایم میتونیم با 2 یا3 تاش درست کنیم یا با همش. حالا من اصلا هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه. گفتم شاید شما بتونین عکسی برام بذارید که بتونم ازش ایده بگیرم. ممنون میشم اگه تونستید کمکم کنید. 1
shoka 528 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 من ازتون کمک میخوام. استادمون به ما گفته 2 تا حجم بسازید با این مصالح: نی نوشابه و خلال دندون و چوب کبریت و گوش پاک کن و قند حبه ای و گچ! البته اگه بخوایم میتونیم با 2 یا3 تاش درست کنیم یا با همش. حالا من اصلا هیچ ایده ای به ذهنم نمیرسه. گفتم شاید شما بتونین عکسی برام بذارید که بتونم ازش ایده بگیرم. ممنون میشم اگه تونستید کمکم کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خانه های خلال دندانی 4
bekhnan 15 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلام به دوستان گلم میشه راجع به موزه فرش اطلاعات بدین؟ مثلا پلان یا دیاگرام روابط ممنوم :icon_pf (72)::w36: 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلام به دوستان گلم میشه راجع به موزه فرش اطلاعات بدین؟مثلا پلان یا دیاگرام روابط ممنوم :icon_pf (72)::w36: اینو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
bekhnan 15 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 اینو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ممنون 1
panoram 5055 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! مهیار دقیق بوگو:w00:
vorojak_error 478 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! مگه تو درس روستا چقد بهتون سخت میگیرن؟ چی لازم دارین غیر عکس؟ 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم در مورد شوشتر نو مطلب می خوام+عکس+نقشه و............. ممنونم!!!!! اینا رو چک کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام %u0634%u0648%u0634%u062A%u0631 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
panoram 5055 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 اینا رو چک کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام %u0634%u0648%u0634%u062a%u0631 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم مهناز جان....ولی جینگلی...اینا رو خوب خودم یه سرچ میزدم!!!!!!! من دنبال نقشه های شوشتر..نوام...استاددم گفته تو سایتا هست ولی من گشتم نبود...... 1
panoram 5055 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مگه تو درس روستا چقد بهتون سخت میگیرن؟چی لازم دارین غیر عکس؟ تازه اینا خوبه........................... البته واسه روستا نیست
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 ممنونم مهناز جان....ولی جینگلی...اینا رو خوب خودم یه سرچ میزدم!!!!!!! من دنبال نقشه های شوشتر..نوام...استاددم گفته تو سایتا هست ولی من گشتم نبود...... فقط نقشه و عکس از شوشتر نو؟
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مهیار اینا رو چک کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده