Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها یه فایل پی دی اف رو کپی می کنم تو ورد فونتش این طوری میشهمیشه شما باز ببینین مشکل از تبدیل فرمت یا من فونتشو ندارم?! برای من مشابه این عکسی که قرار دادم نشون میده ! به نظرم مشکل از فایلتون هست ! 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها یه فایل پی دی اف رو کپی می کنم تو ورد فونتش این طوری میشهمیشه شما باز ببینین مشکل از تبدیل فرمت یا من فونتشو ندارم?! میشه فایل pdf رو بدین؟ 3 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ میشه فایل pdf رو بدین؟ حجمش زیاده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واسه منم شبیه علی اکبر نشون میده 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ حجمش زیاده:5c6ipag2mnshmsf5ju3واسه منم شبیه علی اکبر نشون میده اگه بتونین برام بفرستین شاید بتونم کمکتون کنم!!!!البته نمیدونم با چه نرم افزاری تبدیل کردین!!! 3 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ اگه بتونین برام بفرستین شاید بتونم کمکتون کنم!!!!البته نمیدونم با چه نرم افزاری تبدیل کردین!!! ممنون دوست عزیز، یکی دو صفحشو بیشتر لازم نداشتم می خواستم کپی پیست کنم که این طور می شد:icon_razz: تایپش کردم در مورد معماری جهان هستش اگه به کارتون می اد بعدا براتون آپ کنم الان سرعت نت افتضاحه 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون دوست عزیز، یکی دو صفحشو بیشتر لازم نداشتممی خواستم کپی پیست کنم که این طور می شد:icon_razz: تایپش کردم در مورد معماری جهان هستش اگه به کارتون می اد بعدا براتون آپ کنم الان سرعت نت افتضاحه لطف میکنید!ممنون میشم برام آپ کنید!!!البته این واحد رو گذروندم!!شاید برا ارشدم نیاز بشه!!!1ممنون میشم!!!! 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها آی بچه ها یه پلانی که تاسیسات داشته باشه میخوام.ینی واسه درس تاسیسات باهاش کار کردینو همه چیزشو دارینلطفــــــــــا 3 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها آی بچه هایه پلانی که تاسیسات داشته باشه میخوام.ینی واسه درس تاسیسات باهاش کار کردینو همه چیزشو دارینلطفــــــــــا سلام . منظورتون از تأسیسات، مکانیکیه یا الکتریکیه یا هر دو؟ 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سلام . منظورتون از تأسیسات، مکانیکیه یا الکتریکیه یا هر دو؟ والا استادم دقیقا مشخص نکرد که چی ولی احتمالا هردو باید باشه.فقط گفت یه نقشه تاسیسات شده پیدا کنین و بررسیش کنین 3 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ والا استادم دقیقا مشخص نکرد که چی ولی احتمالا هردو باید باشه.فقط گفت یه نقشه تاسیسات شده پیدا کنین و بررسیش کنین خب واحدی که داری پاس میکنی عزیزم تأسیسات مکانیکیه؟ مرتبط با همون واحد حتما میخواد دیگه؟ اینا رو می پرسم تا من و دوستان دیگر بهتر بتونیم کمکت کنیم . 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خب واحدی که داری پاس میکنی عزیزم تأسیسات مکانیکیه؟ مرتبط با همون واحد حتما میخواد دیگه؟ اینا رو می پرسم تا من و دوستان دیگر بهتر بتونیم کمکت کنیم . آره تاسیسات مکانیکیه.اما همیشه این درس رو به دو بخش مکانیکی و الکتریکی با دو تا استاده جدا تقسیم میکردن اما این ترم اینکارو نکردن واسه همین نمیدونم که مربوط به کدوم بخش میخواد.اما شما اگه دارین هردوشو بدید 3 لینک به دیدگاه
mehran_west 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ منم می خوام برم از اوین عکس بگیرم ، 3D کنم!!! 2 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ آره تاسیسات مکانیکیه.اما همیشه این درس رو به دو بخش مکانیکی و الکتریکی با دو تا استاده جدا تقسیم میکردن اما این ترم اینکارو نکردن واسه همین نمیدونم که مربوط به کدوم بخش میخواد.اما شما اگه دارین هردوشو بدید حتما. باید بگردم تو سیستمم.سعی میکنم تا امشب براتون آپلود کنم. 3 لینک به دیدگاه
mehran_west 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ ترکیب رنگ ها جالبه. فکر می کنم توی آشپزخونه جای ماشین های لباس شویی و ظرف شویی دیده نشده. 2 لینک به دیدگاه
mehran_west 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ فکر می کنم دیوارهای کنار پنجره و پشت tv که به نظر سنگی میاد با متریال دیگه ای بهتر می شد. 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ آره تاسیسات مکانیکیه.اما همیشه این درس رو به دو بخش مکانیکی و الکتریکی با دو تا استاده جدا تقسیم میکردن اما این ترم اینکارو نکردن واسه همین نمیدونم که مربوط به کدوم بخش میخواد.اما شما اگه دارین هردوشو بدید الان براتون یه نمونه رو آپ میکنم!!امیدوارم بدردتون بخوره!!! 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اینم یه نقشه معماری و تاسیسات مکانیکی و الکتریکی که گفته بودم!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آره تاسیسات مکانیکیه.اما همیشه این درس رو به دو بخش مکانیکی و الکتریکی با دو تا استاده جدا تقسیم میکردن اما این ترم اینکارو نکردن واسه همین نمیدونم که مربوط به کدوم بخش میخواد.اما شما اگه دارین هردوشو بدید منم یه سری نقشه کاملا تایید شده دارم اما مال اون روزاس با دست کشیدم اگر پلانای دوستان کمکت نکرد بگو تا عکسشو برات بگیرم و بذارم 4 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ حتما. باید بگردم تو سیستمم.سعی میکنم تا امشب براتون آپلود کنم. ممنون جناب پویا. بابت تأخیر پوزش زهراجان. این چند روز سرم شلوغه! طی چند روزآینده حتما میذارم . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده