*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان من نقشه شهرک اکباتان یا آپادانارو میخوام..باید سایتشو تحلیل کنم.لطفا کممممممممممک تو سایت اختصاصی شهرک آپادانا میتونید ، نقشه شو پیدا کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان من به یه پروژه روستا همراه با پلانهای ساختمانیش در استان مازندران احتیاج دارم کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب هنر رنگ ایتن می خوام کسی لینک دانلود کامل داره فقط خلاصه نباشه خواهشاو مقاله کتاب پایان نامه کلا هر چیزی در مورد طراحی کتابخونه اگه دارید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
mmrns 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اگه کسی بخواد از بچه ها مقاله بگیره کجای سایت باید درخو استشو بنویسه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ لینک زیر http://www.noandishaan.com/forums/thread76648-65.html لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ اگه سوالی درخواستی .... داری؛ باید تو لینک زیر درخواستشو بدین : http://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html به زودی هم تاپیکتون با تاپیک درخواست ها ادغام میشه مقالات معماری هم تو بخش زیر هست : http://www.noandishaan.com/forums/forum80.html لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران و مدیران درس این ترمم روش های طراحی و تولید صنعتی هست . اگه مطالبی درخصوص 2 مورد زیر دارید کمکم کنید : 1 - مطلبی در مورد انواع ماشین آلات ( تخریب ، خاکبرداری ، تسطیح ) و ( انواع جرثقیل ، نقاله ، انواع بتن ساز ، حمل بتن ، پمپ ها و ... ) = هر ماشین آلاتی که در کارهای ساختمانی به کار برده میشه . 2 - مشخصات عمومی کارخانه ها ی تولید قطعات پیش ساخته - ( تولید - حمل - منتاژ و جزئیات اتصالات و اجراء ) = هر کارخونه در هر جای دنیا که قطعات پیش ساخته رو چه فلزی و چه بتنی تولید میکنند . 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران و مدیران درس این ترمم روش های طراحی و تولید صنعتی هست . اگه مطالبی درخصوص 2 مورد زیر دارید کمکم کنید : 1 - مطلبی در مورد انواع ماشین آلات ( تخریب ، خاکبرداری ، تسطیح ) و ( انواع جرثقیل ، نقاله ، انواع بتن ساز ، حمل بتن ، پمپ ها و ... ) = هر ماشین آلاتی که در کارهای ساختمانی به کار برده میشه . 2 - مشخصات عمومی کارخانه ها ی تولید قطعات پیش ساخته - ( تولید - حمل - منتاژ و جزئیات اتصالات و اجراء ) = هر کارخونه در هر جای دنیا که قطعات پیش ساخته رو چه فلزی و چه بتنی تولید میکنند . سلام. فکر کنم این تاپیک ها بهتون کمک کنه انواع ماشین آلات صنعتی ساختمانی کتاب فن آوری های نوین ساختمانی 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران و مدیران درس این ترمم روش های طراحی و تولید صنعتی هست . اگه مطالبی درخصوص 2 مورد زیر دارید کمکم کنید : 1 - مطلبی در مورد انواع ماشین آلات ( تخریب ، خاکبرداری ، تسطیح ) و ( انواع جرثقیل ، نقاله ، انواع بتن ساز ، حمل بتن ، پمپ ها و ... ) = هر ماشین آلاتی که در کارهای ساختمانی به کار برده میشه . 2 - مشخصات عمومی کارخانه ها ی تولید قطعات پیش ساخته - ( تولید - حمل - منتاژ و جزئیات اتصالات و اجراء ) = هر کارخونه در هر جای دنیا که قطعات پیش ساخته رو چه فلزی و چه بتنی تولید میکنند . فکر کنم مورد دوم توی این تحقیق من هست http://www.noandishaan.com/forums/thread107055.html 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب هنر رنگ ایتن می خوام کسی لینک دانلود کامل داره فقط خلاصه نباشه خواهشاو مقاله کتاب پایان نامه کلا هر چیزی در مورد طراحی کتابخونه اگه دارید ممنون میشم در مورد کتاب هنر رنگ ، من این کتابو دارم ؛ اگه صفحه ی خاصی از این کتاب مد نظرتون هست ؛ بگید براتون اسکن کنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پلان کتابخانه دانلود پلان کتابخانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mahdis_13 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ خانومی کدوم بنا رو میخوای؟ من پلان چند تایی از بناهای معروف جهانو دارم کلیسای لویی کان 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ کلیسای لویی کان متاسفانه فایل اتوکدشو ندارم اما پلان و برش و عکسهاش اینجا هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام دوستان من سخت احتیاج به اطلاعات درمورد معماری رنسانس دارم و همچنین مهم نیست که این محتویات چی باشن/عکس/مطلب/معمارها و یا بناهاشون در اون دوره و در کل همه چی!! اگرم کسی فایل پاورپوینتشو بزاره اون وقت عالی میشه. البته من خودم جست و خیز در اینباره زیاد داشتم و یه چیزایی بدست اوردم و تبدیل به پاورپوینت کردم که بعد تکمیل کردنش و ارائه،میارم میزارم واسه دوستان 5 لینک به دیدگاه
Mahdis_13 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ متاسفانه فایل اتوکدشو ندارم اما پلان و برش و عکسهاش اینجا هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ولی اینارو دارم فایل کدشو میخوام 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلامدوستان من سخت احتیاج به اطلاعات درمورد معماری رنسانس دارم و همچنین مهم نیست که این محتویات چی باشن/عکس/مطلب/معمارها و یا بناهاشون در اون دوره و در کل همه چی!! اگرم کسی فایل پاورپوینتشو بزاره اون وقت عالی میشه. البته من خودم جست و خیز در اینباره زیاد داشتم و یه چیزایی بدست اوردم و تبدیل به پاورپوینت کردم که بعد تکمیل کردنش و ارائه،میارم میزارم واسه دوستان این مطالب تونت بود...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلامدوستان من سخت احتیاج به اطلاعات درمورد معماری رنسانس دارم و همچنین مهم نیست که این محتویات چی باشن/عکس/مطلب/معمارها و یا بناهاشون در اون دوره و در کل همه چی!! اگرم کسی فایل پاورپوینتشو بزاره اون وقت عالی میشه. البته من خودم جست و خیز در اینباره زیاد داشتم و یه چیزایی بدست اوردم و تبدیل به پاورپوینت کردم که بعد تکمیل کردنش و ارائه،میارم میزارم واسه دوستان نادر جان این پوستری هست که برای معماری معاصر طراحی کردم ، فایل فتوشاپش رو نتونستم پیدا کنم ولی از عکسا و متنش میتونی استفاده کنی ، دوتا پوستر دیگه هم دارم که الان فایل فتوشاپش رو برات آپلود میکنم پوستر دوره های مختلف رو هم توی این تاپیک گذاشتم : پوستر معماری معاصر 5 لینک به دیدگاه
nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام خیلی زیبا کار کردی،واقعا ممنون برای من هر چیزی که بتونم بیشتر از دوره رنسانس بدونم و ارائه بدم کافیه من تقریبا اینارو از نت پیدا کرده بودم.اما بعضا با نقص اطلاعاتی و متناقض با تصاویر و یه جورایی به هم ریخته که از مطمئناش استفاده کردم ،ولی پوستر شما تقریبا چیزیه که ازمن خواسته بودن (یک صفحه با اطلاعات خوب نسبت به تناسبش ) تشکر دوباره :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلامخیلی زیبا کار کردی،واقعا ممنون برای من هر چیزی که بتونم بیشتر از دوره رنسانس بدونم و ارائه بدم کافیه من تقریبا اینارو از نت پیدا کرده بودم.اما بعضا با نقص اطلاعاتی و متناقض با تصاویر و یه جورایی به هم ریخته که از مطمئناش استفاده کردم ،ولی پوستر شما تقریبا چیزیه که ازمن خواسته بودن (یک صفحه با اطلاعات خوب نسبت به تناسبش ) تشکر دوباره :icon_gol::icon_gol: اینم ار فایل فتوشاپ دوتا پوستر دیگه از رنسانس ولی اطلاعاتشون یکی هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام.فکر کنم این تاپیک ها بهتون کمک کنه انواع ماشین آلات صنعتی ساختمانی کتاب فن آوری های نوین ساختمانی فکر کنم مورد دوم توی این تحقیق من هستhttp://www.noandishaan.com/forums/thread107055.html هیچ کدوم باز نشد - نتونستم دانلود کنم !!!! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ هیچ کدوم باز نشد - نتونستم دانلود کنم !!!! اره متاسفانه پرشین گیگ بسته است الان دوباره برات آپ میکنم اما ممکنه یکم طول بکشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده