setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اجراشده باید باشه؟ درمورد این مورد استادمون چیزی نگفتن، اشکال نداره ،هرچی باشه یه کارایی روش انجام میدم.........ممنون میشم اگر موردی دارین بذارین..... 3 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ مطالعات و کجا باید آپلود کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ مینا جان هنوز هم به اطلاعات طرح 5 نیاز داری؟ بگو تا برات بذارم کلا میشه اطلاعاتتون رو بزارید همین جا ما هم استفاده میکنیم ممنون 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ مطالعات و کجا باید آپلود کنم؟ پرشین گیگ خوبه تقریبا 4 لینک به دیدگاه
67fari 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان کسی مطلبی در مورد تهویه مطبوع داره به من بده؟ مرسی(تو انجمن چیزی پیدا نکردم) 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ببخشید من چن تا متن تعریف از معماری میخوام!!! از همین متنایی که معماری رو ستایش کردن! مثلا:معمار همان ست که از عشق بنا ساخت..باقی همه طراحی غفلت بود و هندسه ی درد.. میخوام اول کتابام از اینجور جمله ها بنویسم! سایتی رو میشناسین که از این متنا داشته باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها من پلان یه ویلا تو ایران از یه معمار معروف رو میخوام. کسی داره؟ از کجا میتونم پیدا کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها 15 تا پلان از مشاهیر معماری جهان(لوکوربوزیه-تادائو آندو-ماریو بوتا-برنارد چومی-فرانک لوید رایت-نورمن فاسترو...)میخوام فقط مسکونی نباید باشه.حالا فرقی نمیکنه از کدومشون باشه.قروقاطی هم باشه اشکال نداره.اگه 2-3تا هم دارین بدین توروخدا 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها 15 تا پلان از مشاهیر معماری جهان(لوکوربوزیه-تادائو آندو-ماریو بوتا-برنارد چومی-فرانک لوید رایت-نورمن فاسترو...)میخوام فقط مسکونی نباید باشه.حالا فرقی نمیکنه از کدومشون باشه.قروقاطی هم باشه اشکال نداره.اگه 2-3تا هم دارین بدین توروخدا موزه گوگنهایم از رایت و کیمبل از کان و تی جی باو رو دارم. ایمیلتو بده برات میل کنم. 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها 15 تا پلان از مشاهیر معماری جهان(لوکوربوزیه-تادائو آندو-ماریو بوتا-برنارد چومی-فرانک لوید رایت-نورمن فاسترو...)میخوام فقط مسکونی نباید باشه.حالا فرقی نمیکنه از کدومشون باشه.قروقاطی هم باشه اشکال نداره.اگه 2-3تا هم دارین بدین توروخدا اینم کلیسای جوبیلی از ریچارد میر. کلیسای جوبیلی 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ببخشید من چن تا متن تعریف از معماری میخوام!!!از همین متنایی که معماری رو ستایش کردن! مثلا:معمار همان ست که از عشق بنا ساخت..باقی همه طراحی غفلت بود و هندسه ی درد.. میخوام اول کتابام از اینجور جمله ها بنویسم! سایتی رو میشناسین که از این متنا داشته باشه؟ همچین چیزی ندارم ولی تعریف معمارای بزرگ از معماری رو دارم ، بعضیاش جالبه و شاید مشابه همون ستایش باشه : سخن معماران1.pdf (382.6 کیلو بایت) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ کتاب هنر رنگ ایتن می خوام کسی لینک دانلود کامل داره فقط خلاصه نباشه خواهشا و مقاله کتاب پایان نامه کلا هر چیزی در مورد طراحی کتابخونه اگه دارید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان این هم نمونه مجتمع مسکونی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ من پلان موزه های کیمبل ، گوگنهایم ، تی جی باو ،لیورپول و ... دارم.به دردتون میخوره؟ سلام دوستی ممنون میشم برام بزاریش 1 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام، بچه ها نمونه مسکونی خارجی دارین، تو انجمن نباشه؟ یا نقشه های کامل پیدا میشه مطالعات نداره، یا مطالعات داره پلان ونما نداره......میخوام یه تحلیل کوچیکی روش انجام بدم، دسترسی ها ،نوع چیدمان فضاها و..... کتاب خانه رو مطالعه کردی؟ نمونه های خارجی خوبی داره 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستی ممنون میشم برام بزاریش ایمیلتونو بدید. 5 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان من نقشه شهرک اکباتان یا آپادانارو میخوام..باید سایتشو تحلیل کنم. لطفا کممممممممممک 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ همچین چیزی ندارم ولی تعریف معمارای بزرگ از معماری رو دارم ، بعضیاش جالبه و شاید مشابه همون ستایش باشه : سخن معماران1.pdf (382.6 کیلو بایت) مرسی خیلی قشنگ بودن. :hapydancsmil: زحمت کشیدین 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان این هم نمونه مجتمع مسکونی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برا بقیه این لینک عمل میکنه؟؟ 5 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ برا بقیه این لینک عمل میکنه؟؟ خود لینک نه. کپی پیست کن تو قسمت آدرس بار 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده