.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ سلام من چند تا طراحیه محوطه از معمارای مشهور لازم دارم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستان.در مورد مطالبی که در مورد چوب بهم دادین ممنونم. حالا کسی در مورد تمدن چوب و کاربردش در معماری کشورهای دیگه چیزی داره برام بزاره؟؟ بیشتر همون تمدن و تاریخچه کاربرد چوب در معماری مدنظرمه.و اینکه تو کدوم کشورها ازش استفاده می شه. امیدوارم منظورمو رسونده باشم :icon_pf (34): سلام سارا...اینوببین: Wood Handbook - Wood as an Engineering Material برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام archi&tini لطف کرده بود اینو گذاشته بود تو کتابهای الکترونیکی. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ سلاممن چند تا طراحیه محوطه از معمارای مشهور لازم دارم اینا رو یه نگاهی بنداز: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ سلام سارا...اینوببین: Wood Handbook - Wood as an Engineering Material برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام archi&tini لطف کرده بود اینو گذاشته بود تو کتابهای الکترونیکی. ممنونم مهناز جون ولی می گه لینک مورد نظر صحیح نمی باشد :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها یه پلان تقریبا کامل از یه مجموعه آبی (استخر و سونا و جکوزی و ....) می خوام خیلی واجبه تا فردا عصر می خام ممنون میشم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ ممنونم مهناز جون ولی می گه لینک مورد نظر صحیح نمی باشد :icon_pf (34): check this link. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ check this link. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی خانوم مدیر مهلبون :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ بیچاره وفا به دلم موند یه بار یه کمک از بچه های این باشگاه بخام کمکم کنن چه با معرفت فقط به رفیقای خودتون امداد میرسونین؟؟؟؟ دیگه نمیام اینجا از دستم دادین آرزوی موفقیت برا همتون 1 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ بیچاره وفابه دلم موند یه بار یه کمک از بچه های این باشگاه بخام کمکم کنن چه با معرفت فقط به رفیقای خودتون امداد میرسونین؟؟؟؟ دیگه نمیام اینجا از دستم دادین آرزوی موفقیت برا همتون وفا جان خیلی هولیاااااااااااااااااااااااا ولی در کل راست گفتی جایی که مدیرش این مهناز باشه همین میشه دیگههه الآن میندازنم بیرون....:banel_smiley_52:وفا شوخی کردما جدی نگیر لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ بیچاره وفابه دلم موند یه بار یه کمک از بچه های این باشگاه بخام کمکم کنن چه با معرفت فقط به رفیقای خودتون امداد میرسونین؟؟؟؟ دیگه نمیام اینجا از دستم دادین آرزوی موفقیت برا همتون خب حتما چیزی رو که گفتی بچه ها پیدا نکردن... اینقدر متوقع نباش...خودتم یه زحمتی بکشی بد نیست. وفا جان خیلی هولیااااااااااااااااااااااااولی در کل راست گفتی جایی که مدیرش این مهناز باشه همین میشه دیگههه الآن میندازنم بیرون....:banel_smiley_52:وفا شوخی کردما جدی نگیر :w00: لینک به دیدگاه
yeki_yedoone_68 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ من عکس از مسجد الغدیر واقع در میر داماد تهران میخوام لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام . کی پروژه روستا داره؟ اقلیم گرم و خشک. اگه دارید لطف میکنید؟لطفا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام . کی پروژه روستا داره؟ اقلیم گرم و خشک.اگه دارید لطف میکنید؟لطفا اینو چک کن عزیز پروژه کامل یک روستای 3 لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ اینو چک کن عزیزپروژه کامل یک روستای مرسی مرسیییییییییییییی :w72: 1 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ برای عوض شدن موضوع و حل دعوا کسی فایل آموزشی در مورد تبدیل نمای دو بعدی به سه بعدی در 3D Max داره 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان گل معمار. لطفا مارک مداد رنگی خوب برای راندو معرفی کنید 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ دوستان کسی از یه روستای پله ای رولووه 2 تا خونه + عکس از همون خونه هارو داره؟ (ماسوله نباشه) 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان گل معمار.لطفا مارک مداد رنگی خوب برای راندو معرفی کنید من لیرا دارم خیلی خوبه lyra prismacolor هم خیلی خوبه مهناز داره خیلی هم راضیه ازش 4 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر دوستان گل معمار.لطفا مارک مداد رنگی خوب برای راندو معرفی کنید دوست خوبم..مگه چقدر تو راندو حرفه ایی هستی که می خوای با مداد رنگی راندو کنی؟؟؟:jawdrop: راندو با مداد رنگی یکی از سخت ترین کاراستا!!!!!مستلزم شناخت و سالها مطالعه و تمرین داره ها...وگرنه کارت میشه شبیه نقاشی!!!!! چون زمان زیاد میبره و با نقاشی خیلی میفرقه کار فوق العاده سختیه!! حتی کمتر استادی پیدا میشه که با مداد رنی بخواد راندو کنه مگر کسی که شناخت کافی داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ دوستان کسی از یه روستای پله ای رولووه 2 تا خونه + عکس از همون خونه هارو داره؟(ماسوله نباشه) روستای زنوزق در استان آذربایجان غربی فکر کنم سرچ کنین تو گوگل عکس باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده