memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: سلام دوستان...کسی میتونه به من چند تا نمونه داخلی (خانه ایرانی) در مورد این موضوع معرفی کنه که با توجه به هویت ایرانی طراحی شده ....در واقع موضوع من در مورد بازگشت به هویت اون منطقه و بازگرداندن روح زنگی هستش .نمونه خارجی پیدا کردم ولی داخلی نتونستم واقعا نیاز دارم... plizzzzzzzz help me.. به نظرتون مجتمع زیتون اصفهان میتونه نمونه خوبی باشه؟ سلام.خوش اومدید خونه های ایرانی هر منطقه ای باشه مهم نیس؟یا منطقه ای خاص مد نظرتون هست؟ 2 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ elh[MENTION=۱۵۸۸۲۰ گفته است: m_a[/MENTION]rch;1399702]دوستان عزیز نمونه: سرای هنر (پایان نامه ) کسی سراغ داره؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پایان نامه کارشناسی میخوای؟ 3 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام مرسی.. منطقه کوهستانی (اردبیل )باشه بهتره خوب... 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: پایان نامه کارشناسی میخوای؟ بله عزیزم! 1 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ elh[MENTION=۱۵۸۸۲۰ گفته است: m_a[/MENTION]rch;1400823]بله عزیزم! من فرهنگسرا دارم تو شیراز به دردت میخوره؟؟ 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: من فرهنگسرا دارم تو شیراز به دردت میخوره؟؟ اگه زحمتشو بکشی که بتونم به عنوان نمونه ازش استفاده کنم خیلی ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ elh[MENTION=۱۵۸۸۲۰ گفته است: m_a[/MENTION]rch;1400829]اگه زحمتشو بکشی که بتونم به عنوان نمونه ازش استفاده کنم خیلی ممنون میشم چطوری باید بذارم اینجا ؟؟ بلد نیسم 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: سلام مرسی..منطقه کوهستانی (اردبیل )باشه بهتره خوب... اطلاعات راجع به خونه های دزفول دارم 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: چطوری باید بذارم اینجا ؟؟ بلد نیسم حجمش چقدره؟ 1 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ setare.blue گفته است: حجمش چقدره؟ میخوای ایمیلتو بده برات بفرستم 3 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ setare.blue گفته است: حجمش چقدره؟ ای وای ببخشید اشتباه شدیکیش 5 mb یکیشم 57 mb فک نکم دومی بشه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستاره جان برای سازه ی درختی چندتا از کتاب عکس و مطلب میذارم در مورد سقف این سازه بهتره از سازه ی فضاکار استفاده کنی و همچنین میتونی از سقفهای چادری برای پوشش استفاده کنی(تو کتاب درک رفتار سازه ها صفحه ی 56 رو هم نگاه کن) پی این نوع سازه هم یا باید پی گسترده باشه یا اگر میخوای منفرد کار کنی باید شمع داشته 5 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ memmar گفته است: اطلاعات راجع به خونه های دزفول دارم یعنی خونه های قدیمی دزفول؟من 2 تا نمونه خونه یا مجتمع مسکونی جدید میخوام که بر اساس خانه های سنتی آن منطقه ساخته شده باشه نه اینکه کپی خانه های قدیمی باشه ها منظورم این که طوری طراحی بشه که بی هویت نباشه هویت خونه های قدیمی و تو طراحیش داشته باشه...یعنی اینکه خونه روح داشته باشه.. دو تا نمونه داخلی میخوام که تو پرو پزالم بذارم.. 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: میخوای ایمیلتو بده برات بفرستم میخواستم نمونتون رو اگر ممکنه اینجا بذارین تا ما هم ببینیم eliiiiiii گفته است: ای وای ببخشید اشتباه شدیکیش 5 mb یکیشم 57 mb فک نکم دومی بشه خب طبق مراحل زیر پیش برین: 1. 2. برای اینکه یک فایل رو آپلود کنید، باتوجه به این که حجمی که گفتین زیاد نیست میتونین از فایل پیوست استفاده کنید. با انتخاب این گزینه: 3. 4. 5. 6. پنجره را بسته و نوشته ای درمورد فایل (درهمون کادری که تایپ میکنید) بنویسین و ارسال پاسخ رو بزنید. 7. درنهایت درپستتون به این شکل به نمایش گذاشته میشه. 4 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ elh@[url= گفته است: m_a[/url]rch;1400829]اگه زحمتشو بکشی که بتونم به عنوان نمونه ازش استفاده کنم خیلی ممنون میشم برات میل کردم... 3 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ نشد فایل و زیپ کردم حجمش شد 17.1 mb میشه از این طریق؟ 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ آپلود نشد؟ تا 5 مگابایت مشکلی نداره معمولا ... اینجا چی نوشته: 3 لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ setare.blue گفته است: آپلود نشد؟ تا 5 مگابایت مشکلی نداره معمولا اینجا چی نوشته: نمیشه هر کاری میکنم آخه نوشته واسه فایل زیپ 9.54!!!! 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ eliiiiiii گفته است: نمیشه هر کاری میکنم آخه نوشته واسه فایل زیپ 9.54!!!! پس خیلی زیاده ،نگاه نکرده بودم برای منم همون میزانه.. 17 مگ گفتین دیگه، خب از 9 مگ تجاوز میکنه از همون سایتی که گفتم استفاده کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1. 2. انتخاب فایل و آپلود فایل 3. لینک مورد نظر در این کادر رو کپی کنید و در انجمن قرار بدید. 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگه اذیت میشین ایمیل بفرستین، من سعیم این بود که لینک دانلود رو اینجا قرار بدین... اغلب سایت های خوب آپلود باید عضو بشین ، که هرکدومشون هم نیاز به تائید ایمیل دارن،و یکم طول میکشه تا عضویت انجام بشه. :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده