memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستانیه سوال فنی، عرض دیوار زیر زمین چقدره؟ سلام ضخامتش منظورتونه؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ضخامتش منظورتونه؟؟؟؟؟؟ بله لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ بله بستگی به کاربری.....رطوبت اطراف ومیزان بار وارده تعدادطبقات داره........معمولا 30-35-حالا بازم بستگی به عواملی که گفتم داره 6 لینک به دیدگاه
khatereh r 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان میخواستم ببینم نمونه سوال از درس ایستایی 1 دارید در باره گشتاور و غیره..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان میخواستم ببینم نمونه سوال از درس ایستایی 1 دارید در باره گشتاور و غیره..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید شاید به کارتون بیاد 6 لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی جزوه درس نمادشناسی از دروس معماری داخلی رو نداره؟لطفا....خیلی بهش نیاز دارم.. 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی جزوه درس نمادشناسی از دروس معماری داخلی رو نداره؟لطفا....خیلی بهش نیاز دارم.. سلام دوست عزیز پیدا نکردم.....شاید دوستانی که خوندن داشته باشن براتون بذارن:) موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ در مورد مرکز محله کسی عکس یا اطلاعاتی داره؟باید اسکیس بزنم؟ 3 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ در مورد مرکز محله کسی عکس یا اطلاعاتی داره؟باید اسکیس بزنم؟ سلام سال نو مبارک . مرکز محله مکانی برای تعامل اجتماعی .و معمولا به دو بخش تقسیم میشه محل برگزاری مراسم (نه آنچنان جدی و رسمی) .و محل گفتگو و بحث . اکثرا دارای ابنما وفضای سبز هستند و همچنین یک فضای کوچکی اختصاص داده میشه برای بازی کودکان . وهمچنین سایه بان (مصنوعی یا طبیعی)سقف (برای جلوگیری از ریزش باران ) نیاز دارد . حالا یه مورد خودم دارم واستون میل میکنم.امیدوارم مفید باشه. 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام. واسه درس ساختمان2 یه موضوع مربوط به اجرای ساختمان یا مصالح ساختمانی یا ... رو باید کنفرانس بدیم. کسی موضوع خوب و جدیدی سراغ نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ سلام.واسه درس ساختمان2 یه موضوع مربوط به اجرای ساختمان یا مصالح ساختمانی یا ... رو باید کنفرانس بدیم. کسی موضوع خوب و جدیدی سراغ نداره؟ درود... بخش سیستم های ساختمانی تالار رو چک کنین...فک کنم بتونین مطالبی رو پیدا کنین... یک نمونه رو عرض می کنم...که با توجه به مقالاتی زبان اصلی موجود در اون می تونه رفرنس خوبی برای معرفی یک ساختار سقف باشه... [h=1]سیستم کوبیاکس- Cobiax ،معرفی پروژه های ایرانی و بین المللی ساخته شده با آن+مقالات مربوط[/h] 4 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان از نحوه ی کار یه پارکینگ سر در نمیارم . به این ترتیب که: از کار پارکینگ اول (عکس اول) که به شکل چرخ و فلک کار میکنه سردر میارم و از پارکینگ دومی ( عکس دومی) هم سر در میارم که هم عکس پلان و هم برش اش رو گذاشتم . اما از نحوه ی کار و پارک کردن پارکینگ ها در عکس های زیرین هیچ درکی ندارم ! اگه میدونید اینا چطور کار میکنن بگید تا منم بفهمم و ...؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوست خوبم چیزی که من تو تاویر ددم اینه که ماشین میاد کنار و میاد پایین 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوست خوبمچیزی که من تو تاویر ددم اینه که ماشین میاد کنار و میاد پایین سلام مرسی - میشه از رو عکس بگید به چه صورت - مثلا اگه طبقه ی بالا و وسط باشه چطور رفته اونجا و چطور میاد پایین !؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ درود دوستان عزیز یسری نمونه پلان آکس بندی و تیر ریزی و فونداسیون میخواستم ترجیحا با کد 7باز بشه پیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مرسی - میشه از رو عکس بگید به چه صورت - مثلا اگه طبقه ی بالا و وسط باشه چطور رفته اونجا و چطور میاد پایین !؟ سلام چون رمپی چیزی نیس تواین عکس وبا توجه به صفحه ی زیرماشینا شاید بالابرهستن.واحتمال زیاد همینه:) 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ درود دوستان عزیزیسری نمونه پلان آکس بندی و تیر ریزی و فونداسیون میخواستم ترجیحا با کد 7باز بشه پیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم اینجوریا؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ اینجوریا؟ دستت درد نکنه پروانه جان اما کد من 207 باز نکرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ دستت درد نکنه پروانه جان اما کد من 207 باز نکرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سیو7گرفتم..ببین بازمیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده