سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر، ۱۳۹۳ zahra۲۲ گفته است: توی بندرعباس بودنش.. خونه سنتی نمیخوام آها من فکر کردم از لحاظ سبک مدنظرتون هستش 3 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان در مورد استانداردهای مدرسه ابتدایی اطلاعات میخواستم.از نویفرت چیزی پیدا نکردم. 1 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۳ سلام کسی نمونه ای از مدرسه های استاندارد (عکس,فیلم,نقشه)داره؟ چطوری میتونم پیدا کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۳ سلام واسه 3d max قراره پروژه کارکنم به نظر شما چه جور طرحی کار کنم؟تا حالا کار نکردم اولین بارمه.نمای خارجی یه ساختمون باید باشه.یه طرح خوب دارین؟ 1 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۳ elnaz.s گفته است: سلام دوستان در مورد استانداردهای مدرسه ابتدایی اطلاعات میخواستم.از نویفرت چیزی پیدا نکردم. این لینک کمکتون میکنه : #3 http://www.noandishaan.com/forums/thread35575.html#post331705 elnaz.s گفته است: سلام کسی نمونه ای از مدرسه های استاندارد (عکس,فیلم,نقشه)داره؟چطوری میتونم پیدا کنم؟ اول جستو جو تو انجمن نواندیشان رو بزنید اگر تو انجمن چیزی بود میتونید استفاده کنید اگرم نه تو گوگل سرچ کنید . جوینده یابندست . elnaz.s گفته است: سلامواسه 3d max قراره پروژه کارکنم به نظر شما چه جور طرحی کار کنم؟تا حالا کار نکردم اولین بارمه.نمای خارجی یه ساختمون باید باشه.یه طرح خوب دارین؟ یه فیلم آموزشی دارم ببینم میتونم براتون بگذارم . 3 لینک به دیدگاه
alirezadaliri 92 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان و مهندسان عزیز برای طرح2 طراحی یک خوابگاه سپرده شده که به اطلاعات تکمیلی نیاز دارم برنامه فیزیکی هم داده شده منتها نه پیش زمینه ای دارم نه نمونه ای(اگه دارید محبت کنید) دیدم میتونین کمکم کنین لطفا هر چیز دیگه ای هم مد نظرتون بود درباره این موضوع ممنون میشم کمکم بدین هنوز نه به فرم رسیدم نه به پلان و نما و... سایت منطقه6 هست خیابان ایتالیا نزدیک پارک لاله :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مهر، ۱۳۹۳ alirezadaliri گفته است: سلام دوستان و مهندسان عزیز برای طرح2 طراحی یک خوابگاه سپرده شده که به اطلاعات تکمیلی نیاز دارم برنامه فیزیکی هم داده شده منتها نه پیش زمینه ای دارم نه نمونه ای(اگه دارید محبت کنید) دیدم میتونین کمکم کنین لطفا هر چیز دیگه ای هم مد نظرتون بود درباره این موضوع ممنون میشم کمکم بدین هنوز نه به فرم رسیدم نه به پلان و نما و... سایت منطقه6 هست خیابان ایتالیا نزدیک پارک لاله :icon_gol::icon_gol::icon_gol: سلام، دوست عزیز این نمونه ها رو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر، ۱۳۹۳ elnaz.s گفته است: سلامواسه 3d max قراره پروژه کارکنم به نظر شما چه جور طرحی کار کنم؟تا حالا کار نکردم اولین بارمه.نمای خارجی یه ساختمون باید باشه.یه طرح خوب دارین؟ آموزش ساخت نمای ساختمان در تیریدی مکس http://www.noandishaan.com/forums/thread135572.html#post1463126 :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مهر، ۱۳۹۳ بچه ها کسی میدونه که دانشگاه علمی کاربردی ارشد معماری داره یا نه؟ اگه داره اونم آزمون عملیه اسکیس میگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
فاطمه فلاحی 13 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مهر، ۱۳۹۳ سلام لطفا خیلی سریع یک نفر راهنماییم کنه من ی ماکت ساده با مفهوم زندگی و امنیت باید بسازم اما نمیدونم چطووری 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مهر، ۱۳۹۳ فاطمه فلاحی گفته است: سلام لطفا خیلی سریع یک نفر راهنماییم کنه من ی ماکت ساده با مفهوم زندگی و امنیت باید بسازم اما نمیدونم چطووری دوست عزیز شما اول باید معنی این دو واژه رو برای خودتون روشن کنین به این صورت که درک شما از امنیت چی هستش؟! به چی میگید امنیت؟ زندگی رو در چه سطحی تعریف میکنید؟ وجه اشتراکشون با هم چی میتونه باشه؟ وقتی یه سری سوالات در موردشون توی ذهنتون ایجاد کنید براشون یه جواب هم داشته باشید میتونید دست بکار بشید. استاد هم دقیقا درک خود شما رو از این مفاهیم میخواد چون هرکسی یه برداشت میتونه داشته باشه. یه مقدار روی مساله فکر کنید راحت میتونید به جواب برسید. موفق باشید. 3 لینک به دیدگاه
nafas_tt 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر، ۱۳۹۳ سلام..من یه سری مطالعات و نمونه از خانه سالمندان میخوام.ممنون میشم کمکم کنین لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر، ۱۳۹۳ nafas_tt گفته است: سلام..من یه سری مطالعات و نمونه از خانه سالمندان میخوام.ممنون میشم کمکم کنین سلام دوست عزیز موضوع مورد نظرتون رو میتونید در اینجا جستجو کنید: 5 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستای عزیزم من موضوع پایان نامه مو در مورد دهکده ورزشهای زمستانی انتخاب کردم کسی مطلبی نقشه ای چیزی داره کمکم کنه ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ delovan۲۰ گفته است: سلام دوستای عزیزم من موضوع پایان نامه مو در مورد دهکده ورزشهای زمستانی انتخاب کردم کسی مطلبی نقشه ای چیزی داره کمکم کنه ممنون میشم درمورد مجموعه ورزشی هست ولی وزشهای زمستانی ندیدم. 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ بچه ها مطلبی ، چیزی دزباره سیر تحول خانه های مسکونی تو جهان یا یکی از کشورها دارید؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ delovan۲۰ گفته است: سلام دوستای عزیزم من موضوع پایان نامه مو در مورد دهکده ورزشهای زمستانی انتخاب کردم کسی مطلبی نقشه ای چیزی داره کمکم کنه ممنون میشم سلام دوست عزیز این لینکهارو ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم طرح پیشنهادی دهکده المپیک زمستانی 2018 هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر به نمونه دیگه هم برخوردم براتون لینکشو میزارم موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ zahra۲۲ گفته است: بچه هامطلبی ، چیزی دزباره سیر تحول خانه های مسکونی تو جهان یا یکی از کشورها دارید؟؟؟ فصلنامه هنر معماري شماره 26، پاييز 91 یک مقاله داره با عنوان " معماري مدرن و معاصر و سير تحول معماري مسكوني در جهان" و یک مقاله هم با عنوان " بررسي موردي فضاهاي مسكوني در جهان " داره شاید به دردتون بخوره. 6 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر، ۱۳۹۳ سامیار۲۲۰ گفته است: فصلنامه هنر معماري شماره 26، پاييز 91 یک مقاله داره با عنوان " معماري مدرن و معاصر و سير تحول معماري مسكوني در جهان" و یک مقاله هم با عنوان " بررسي موردي فضاهاي مسكوني در جهان " داره شاید به دردتون بخوره. خیلی خیلی ممنون 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده