.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ شدید؟ اونوقت اینجا بودم؟! دی دلتنگ ی همکلاسی دوران ابتدایی که هیچ خبری نداری ازش؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۸ شدم..مریم حلوانی دلم برات تنگ شده:( اولین بغل دستیم توی مدرسه... خوشحال از دیدن یه دفعه ای یه دوست قدیمی توی نت 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ متاسفانه بیشتر بیماری های من سخت العلاج بودن و هستند! دی درگیر دوستی ناخواسته؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ دوستی ناخواسته؟نگرفتم منظور رو کور و کر و لال که نیست آدم , خداروشکر قدرت تصمیم گیری و انتخابم داره.. ناخواسته اش چیه دیگه؟ شــدیدا متعجبـــ و همچنان متعجبــ از همون داستان اصلا همیشه و تا ابد متعجبـــ (مگه اینکه متقاعد شی)؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ ای بابا ی جوری حرف میزنی که انگار از اولش ی تیکه عقل و شعور و منطق و آگاهی و .. بودی بعد دست و پا در آوردی ! ها؟؟ ! کلا با تعجباتم بعد ی مدت کنار میام. حرف گوش کن ترین آدم دنیا وقتی با ی بچه و درخواست های بچه گانه و شیرین طرف باشی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ در 5 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : ای بابا ی جوری حرف میزنی که انگار از اولش ی تیکه عقل و شعور و منطق و آگاهی و .. بودی بعد دست و پا در آوردی ! خیـــر بنده نه همچین آدمی هستم که شما میگی و نه همچین ادعایی داشتم و دارم اینکه شما دوست دارید منُ این مدلی تعبیر کنید دیگه علاقه شماس پس راحت باشید . جواب من به سوالتون به اندازه کافی ساده و واضح بود طبق چیزی که از سوال متوجه شدم. در 8 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : حرف گوش کن ترین آدم دنیا وقتی با ی بچه و درخواست های بچه گانه و شیرین طرف باشی؟ نه من کلا ادم حرف گوش کنی نیستم از این خواننده حمومیا (که تو حموم میزنن زیر آواز ) ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۸ شــدم ُ میشــم ُ خواهم شــد خیلی ام کیفــ داره خوراکی مورد علاقه ات رو با کسی شــریکــ ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۸ نگین :))))) ♡ این تاپیک سوال ساختن سخته من کم میام شدم جزیی از خز پارتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۸ آره مخصوصا این چند روزی که گذشت لیدر ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۸ نشدم ! دچار اشتباه غیر قابل جبران ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۸ فکر نمیکنم خدا نسبت به کسی انقدر بی رحم بشه توی قضیه ی هواپیما ، مشکوک به چیزی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۸ دلم نمیخواد ذهنم رو درگیر این کثافت کاریا کنم او اگر نیک و اگر بد من خود را کافی ... گرچه آغاز زیستن دست ما نبود اما پایان راه نمایان دچار ایستـــ قلبی (از اینا که با کتکــ بر میگردونن طرفـــُ) ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۸ در مجازی از فروم . خصومت ورزی بخاطر آنفلوآنزا بستری ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۸ بعنوان شغل نه . ولی شده بسپارن بهم شاهد جرم ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده