نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ یه پروسه ی کشدار هست تا آخر عمر :)) پیش کسی از خود بیخود و پرحرف جوری که بعد خودخوری کنی ؟ :)) لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ ترمز ام میبره گاهی , مخصوصا وقتی به شخصیت طرفم علاقه دارم زیاد باهاش حرف میزنم وقتی زیاد باش حرف میزنم یعنی خیلی رفیقمه وقتی خیلی رفیقمه پس تعارف نداریم و خودخوری نمیکنم معلق تو دوره ای از زندگیت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ الان شدم . ینی هستم. یه تصمیمی رو نمیتونم بگیرم هر چی با خودم کلنجار میرم توی خواب قاتل ؟ :)) وای بدترین نوع خواب اینه لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نشــدم نه خواب لذت بخشیه به نظرم الگوی کسی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ :)))) نمیدونم لئو . خدا عالم است امروز بی اعصاب ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ نشدم خسته از یکنواختی و روز مرگی .... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ نه . ندارم اینروزا وسوسه برای خوردن مشروب ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ نشدم ... البته کسی تا بحال بهم تعارف نکرده ? زیر بارون خیس لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ شدم . همین پریروز اتفاقا :)) دچار آبله مرغان ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ شدم خیلی کوچیک بودم گرفتار ادم بد قول ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ نه :)) از فالور های سلنا گومز ؟ یادش بخیر کاربر deepnorth :)) لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ متاسفانه بله شدم ذوق زده از کادوئی که بهت دادن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده