BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ خــدا نکنه ? یهـــو خالی از هر حــس ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ الان باید کلی فسفر بسوزونم ببینم خالی از هر حس بودن چه حسی داره بعد ببینم تجربه شو دارم یا نه . همینقدر سوال سختیه برام :)) مدت طولانی ساکن تختخواب بخاطر بیماری ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ نشدم ! کراشهای نافرجام بوده در واقع ? سوار ماشین لوکس 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ کراش نافرجام چجورشه :))) شدم توی آزمون های الهی ت قبول ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ همیشــه هستم مرتکبــــ جرم (چه پنهان چه پیــدا) ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ پنهان زیاد! دی ولی ظاهر رو حفظ کردم! دی خوشحال از باخت تیم فوتبال ایران؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ در 5 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : پنهان زیاد! دی ولی ظاهر رو حفظ کردم! دی مــوذی _________ اصلا اعصابشونُ ندارم یبار تو زندگیم نشستم دنبال کردم انقد حرص خوردم که میخواستم همشونو اتیش بزنم سنگـــ دل؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ نه شاید منظورم رو بد متوجه شدی . البته هر توضیح دیگه ای ماست مالی محسوب میشه و ندم بهتر است. دی سنگدل خیلی خیلی کم شاید. نگران ی دوست مجازی که خیلی هم نمیشناسیش؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ اگه صمیمی باشم باش(که البته در اون صورت دیگه مجازی نمیمونه) شــده اگه نه هم نه از اونا که بی فکر ی حرفی میزنن و بعد تازه میفهمن چی گفتن؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ پیش اومده ! برنده تو مسابقات ورزشی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ شاید دوره های کوتاه... کلافه کننده س برام رقیب عشقیِ کسی ? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده