پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نمیدونم احتمالا شده + تاحالا شده دروغ بگی و یکی دیگه رو گیر بندازی تا از مهلکه در بری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در حد شوخی پدر دختری :)) شده بخاطر ناکامی ای ، به عقایدت مشکوک شی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ بله شده تا حالا تونستی به موفقیتی برسی که بقیه بهت افتخار کنن؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ اوهوم چقدرم لذت بخشِ + تاحالا شده فک کنی یه ادم مجازی یکی دیگه اس لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ اره :)) تا حالا یک دفعه بدون هیچ پیش زمینه ای مسیر زندگیت عوض شده؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ در مسیر خراب شدن بسیار + شده جنسیت کسی رو تو مجازی اشتباه بگیری لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ بله برعکسشم شده و بعضیا فکر کنن من پسرم:/ #ظرافت_زیادی تا حالا تونستی با کسی در مورد تمام فکرات صحبت کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ تو ظرافت شبیه همیم پس:دی + نه نمیخوامم صوبت کنم + تاحالا شده ب زور کاری رو ب کسی تحمیل کنی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ یکم روشن تر میپرسیدی . آره شده ولی خب علتی داشته برای خودش تاحالا درخت پسته رو از نزدیک دیدی ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ بله دیده ام..حالا خنده اش واسه چی بود؟:دی تا حالا شده به کسی رشوه بدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ آخه سعادت میخواد :)) من نداشتم تاحالا یکبار برای رئیس آموزش دانشکده یه جعبه شکلات بردم ، اونم فقط برای انجام کاری که بطور معمول باید انجام میداد اما دانشجو رو ذله میکرد تا اهمیت بده و انجام بده. عجله داشتم آخه اما خودمو مدیون تمام دانشجوهای بعد از خودم کردم با این کار تا حالا سفالگری کردی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ گِل بازی زد کردم سفالگری نه ? شـــده گِل یا گچ بخـــوری ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ گل خوار نیستم:| تاحالا شده عقایدت کن فیکون شن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ تغییرات دائم اتفاق میفته برام ولی کن فیکون شدن از اساس ؛ یکبار ... معنای همه چیز تغییر کرد و پریای متفاوتی شدم . تاحالا خلیج فارس رو از نزدیک دیدی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ بله تا حالا به اعتماد کسی خیانت کردی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ به تعبیر خودش !!! تاحالا اسکیت کردی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ اسکیت بازی کردن یعنی؟ اره ولی بلد نیستم تا حالا مجبور شدی جایی بری ولی بتونی بپیچونی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ آره پیش اومده تاحالا با مامورای اطلاعات سر و کار داشتی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ :)) بیا از این بحث عبور کنیم:))) تا حالا شده بخوای سر کسیو گول بمالی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ تو بازی مگه ندیدی :))))) تاحالا چقدر تونستی پس انداز کنی ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده