leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ بلد نیستم تاحالا شده موقع غذا خوردن عطسه-ت بگیره ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ نه تا حالا از اینجا رونده از اونجا مونده شدی؟! لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ بله تا حالا شده تو جیب لباسای قدیمی پول پیدا کنی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ وایی آره خیلی کیف میده تا حالا از شدت عصبانیت دست به کار احقانه ای زدی؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ کوبیدن گوشی موبایل چقدر احمقانه محسوب میشه؟! تا حالا چیزی رو با اتو سوزوندی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ آره چند بار : دی تا حالا بجای نسخه ی پزشک های معمول ، سراغ پزشک سنتی رفتین نسخه ی اونو بگیرین ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ پزشک سنتی نه ولی نسخه ی خودم چرا! دی تا حالا شده تو مسیر خونه برای لحظه ای راهت رو گم کنی و یاد نیاری؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ نشــــده شـــده املای صحیح ی کلمه خیلـــی ساده رو فراموش کنـــی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ شاید پیش اومده باشه . یادم نیست تا بحال شیشه بدنت رو بریده اساسی ؟ لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ نه تا حالا سوار کشتی یا قایق شدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ اوهوم . هردوش تاحالا چقدر تونستی در بیان احساسات درونیت موفق عمل کنی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ خیلی کم آدم افتضاحی ام تا حالا انیمیشن پاندای کونگ فوکار رو دیدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ آره . اولیش رو چندبار . یکی دیگه شو هم یکبار .نمیدونم چندمیش بود . با اون گاو خبیث جنگید. بچگیش رو هم فهمید :)) تاحالا دلت خواسته پارکور انجام بدی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ 2عه نه راستش حتی نگاه کردن به فیلماشم خسته ام می کنه:))) رو من در حد یوگا حساب کن:دی تا حالا خرید اینترنتی انجام دادی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ آره زیاد ... تاحالا خربزه و عسل رو با هم خوردی ببینی واقعا میمیری یا نه ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ نه ولی یه بار عسل رو ریختم روی خربزه..عین سنگ سفت میشه مثل اینکه توی دلم همینجوری میشه که میگن خطر داره تا حالا سریال خارجی با دوبله ی خوب دیدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ صدا و سیما کل بچگیمون گذاشته که الانم که خواهر برو ببین جم تی وی آهنگ تیتراژ هم برای سریال تورکی هاش میسازه بعضیاش باقلوا :)) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر منظورت زیر نویس هست . خیلی دقت نکردم. ولی فرندز خوب بود قشنگ مطلبو میرسوند میخندیدم حسابی تا حالا قالی شویی شربت اوغلی رو دیدی ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ نه تا حالا دلت خواسته هی کارای تکراری انجام بدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ نمیدونم ... نه بجز خونه تمیز کردن که نقشه عملیاتیش توی ذهنم ثابت و بدون تغییر می باشد :))))) تاحالا از چه موزه ای خوشت اومده ؟ : / (خیلی کسل کننده س ) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ موزه ها رو خیلی دوست دارم موزه سکه و موزه ی علوم رفتم خیلی باحال بوده:)) ببخشید که نا امید شدی:)))))))))))) تا حالا از کسی چیزی رو قرض گرفتی بعد خرابش کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده