_محمّد_ 8 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نه،ولی نصف شب کنار بالشم بود :)) تا حالا شده غذات بسوزه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ : | آره پیش اومده تا حالا حشره ی دراکولا روی صورتت قدم زده خط بندازه ؟ :)) لینک به دیدگاه
_محمّد_ 8 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ آره،فکرکنم دوتایی داشتن قدم میزدن چون پَسِ گردنم و زیر گوشم باهم خط افتاد :))) تا حالا شده بچهی فامیل رو یواشکی بزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نه چه کار زشتی . اصلا تحمل بغض کردنشونم ندارم . ازینام که زود رفیق میشم بعد یواشکی باهم پروژه پیاده میکنیم :)) تا حالا کیفت رو دزدیدن ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نه ولی خودم در گم کردن وسایلم رکورد جهانی دارم:دی تا حالا یه فیلمو چندبار دیدی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ آره خیلی پیش اومده تا حالا غواصی کردی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ بلی : ) تا حالا غذاتو دادی به یه حیوان گرسنه خودت نخوری ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ بله تا حالا شده دلت بخواد سر به تن کسی نباشه ولی مجبور شی همچنان ببینیش؟ لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ نه کسیو نخوام ببینم نمیبینم تحتِ هیچ شرایطی ? تا حالا شده حستو پنهون کنی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ بله ولی اگر طولانی مدت باشه درز پیدا می کنه:)) تا حالا از یه حیوون نگه داری کردی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ آره :)) خونه قبلیمون که کلا زایشگاه گربه ها بود :)) یه مدت هم سرپرستی یه بچه گربه ی یتیم رو از دامپزشک گرفتم بزرگش کردم رفت پی زندگیش :)))) ارزش معنوی که به کارم دادم میبینی؟ :)) مینا و خرگوش و لاک پشت و قناری و مرغ عشق و مرغ و اردک هم که گفتن نداره تا حالا با ماشین زدی توی تیر برق یا درخت ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ نه خیلی رانندگیم خوب نیست برای همین زیادم ماشین بر نمی دارم تا حالا از عکس شناسنامه ات بدت اومده؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ عکس شناسنامه ی من دقیقا عکس دوران بلوغم است! دیگه اتفاقی است که افتاده! دی ولی خط نستعلیق شکسته خوبی داره که واقعا برام جذاب است☺️ تا حالا شده شب کلی غذا بخوری و از خوردن لذت ببری؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ خط شناسنامه ی منم شکسته و زیباس خیلی بله شده ... دیشب مثلا. خیلی گرسنه م بود غذای مجلس هم متنوع و خوشمزه بود. دیگه حسابی از خودم پذیرایی کردم :)) تابحال پشت پورشه نشستین رانندگی کنید ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ آره ، سمند خوبی بود گیربکس زانتیایی و سرحال ولی خُب فروختمش الان ی جفت کفش اسپرت نایک به جاش خریدم ? تا حالا شده باعث و بانی پیوند یا آشتی دو نفر بشی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ بله چندباری تاحالا موز رو سرخ کردین بخورین ؟ لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ نه ! تاحالا شده همش ازت انتظار گذشت و قوی بودن داشته باشن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ آره . کلا انتظارات از من زیاده تا حالا توی بیجار کار کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ بله وقتی کمسن بودم مبتدیانه با داس برنج بریدم امابهم خندیدن و ادامه ندادم تاحالا شده احساس مادری بهت دست داده باشه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده