نفحات 1395 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2019 : | آره پیش اومده تا حالا حشره ی دراکولا روی صورتت قدم زده خط بندازه ؟ :))
_محمّد_ 8 ارسال شده در 21 مهر، 2019 آره،فکرکنم دوتایی داشتن قدم میزدن چون پَسِ گردنم و زیر گوشم باهم خط افتاد :))) تا حالا شده بچهی فامیل رو یواشکی بزنی؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2019 نه چه کار زشتی . اصلا تحمل بغض کردنشونم ندارم . ازینام که زود رفیق میشم بعد یواشکی باهم پروژه پیاده میکنیم :)) تا حالا کیفت رو دزدیدن ؟
adamak-h 733 ارسال شده در 22 مهر، 2019 نه ولی خودم در گم کردن وسایلم رکورد جهانی دارم:دی تا حالا یه فیلمو چندبار دیدی؟
adamak-h 733 ارسال شده در 23 مهر، 2019 بله تا حالا شده دلت بخواد سر به تن کسی نباشه ولی مجبور شی همچنان ببینیش؟
hamed_222 32 ارسال شده در 24 مهر، 2019 نه کسیو نخوام ببینم نمیبینم تحتِ هیچ شرایطی ? تا حالا شده حستو پنهون کنی؟
adamak-h 733 ارسال شده در 24 مهر، 2019 بله ولی اگر طولانی مدت باشه درز پیدا می کنه:)) تا حالا از یه حیوون نگه داری کردی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2019 آره :)) خونه قبلیمون که کلا زایشگاه گربه ها بود :)) یه مدت هم سرپرستی یه بچه گربه ی یتیم رو از دامپزشک گرفتم بزرگش کردم رفت پی زندگیش :)))) ارزش معنوی که به کارم دادم میبینی؟ :)) مینا و خرگوش و لاک پشت و قناری و مرغ عشق و مرغ و اردک هم که گفتن نداره تا حالا با ماشین زدی توی تیر برق یا درخت ؟ :))
adamak-h 733 ارسال شده در 24 مهر، 2019 نه خیلی رانندگیم خوب نیست برای همین زیادم ماشین بر نمی دارم تا حالا از عکس شناسنامه ات بدت اومده؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 25 مهر، 2019 عکس شناسنامه ی من دقیقا عکس دوران بلوغم است! دیگه اتفاقی است که افتاده! دی ولی خط نستعلیق شکسته خوبی داره که واقعا برام جذاب است☺️ تا حالا شده شب کلی غذا بخوری و از خوردن لذت ببری؟!
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2019 خط شناسنامه ی منم شکسته و زیباس خیلی بله شده ... دیشب مثلا. خیلی گرسنه م بود غذای مجلس هم متنوع و خوشمزه بود. دیگه حسابی از خودم پذیرایی کردم :)) تابحال پشت پورشه نشستین رانندگی کنید ؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 25 مهر، 2019 آره ، سمند خوبی بود گیربکس زانتیایی و سرحال ولی خُب فروختمش الان ی جفت کفش اسپرت نایک به جاش خریدم ? تا حالا شده باعث و بانی پیوند یا آشتی دو نفر بشی؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2019 آره . کلا انتظارات از من زیاده تا حالا توی بیجار کار کردی ؟ 1
ثنابانو 15 ارسال شده در 30 مهر، 2019 بله وقتی کمسن بودم مبتدیانه با داس برنج بریدم امابهم خندیدن و ادامه ندادم تاحالا شده احساس مادری بهت دست داده باشه؟
ارسال های توصیه شده