BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ زیاد شــده نیشمم باش باز میشه مثلا انگار نه انگار همین چن تایم پیشش شاکی بودم و خط خطی شــده سر میز نوشیدنی بغل دستی رو برداری و نوش کنی و ... وقتی همه رو نوش کردی تازه بفهمی واس تو نبوده ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۸ شاید .. تا حالا قرص نعنایی انداختی توی پپسی ببینی چطور میشه ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۸ نه شده تاحالا بخوابونی زیر گوش کسی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۸ نه . ولی فانتزی شو دارم :دی تا حالا زخم بستر روی بدن بیمار رو دیدی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۸ نه ندیدم شده تاحالا ریاضی 20 بشی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۸ سال دوم دبیرستان آمار و ریاضی با هندسه رو با هم 20 شدم ! تا حالا انقدی سرد بوده که از دست زدن به آهن آلات بترسی؟! لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۸ آره شده ولی فکر کنم اون سرمایی که من دیدم برای شماها یه روز عادی زمستونی باشه:)) تا حالا شده مجبور بشی به خاطر دفاع از دوستت دروغ بگی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۸ آره ولی ریز بود تاحالا خال سرطانی دیدی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۹ تا این لحظه خال سرطانی به گوشم یا چشمم نخورده بود شده تاحالا در جشن یا عروسی مختلط برقصی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ شده تا حالا شده وقتی میخوای آب توی لیوان رو که میخوای سر بکشی با دقت ببینی و از زلالیش لذت ببری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ آره تاحالا کسی رو موقع دزدی دیدین ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ بله ولی نتونستم رسواش کنم اسلام دستم رو بسته .... تا حالا شده انتظار عیدی از کسی داشته باشی ولی دماغ سوخته بشی .... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ آره :)) تا حالا به اینکه چندتا بچه داشته باشی فکر کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ نه والا ? تا بحال شده کسی رو از ته دلت ببخشی بخاطر ندانم کاریهاش 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ ندانم کاری از اسمش معلومه . نبخشیدن نداره تا حالا به بودن یا نبودن واژه تراریخته روی خریدهات دقت کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ نه والا این واژه جدیدا مرسوم شده تا حالا شده خاطراتت رو تحریر کنی لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ نه گاهی همینجا چیزایی مینویسم از خاطرات خاصت معمولا لذت میبری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ بله خب. یادآوریشون خوبه تاحالا موقع طبیعت گردی سنگ با ارزشی پیدا کردین ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ نه تا حالا کرم شب تاب از نزدیک دیدی؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ نه تا حالا شده زبونت به بینیت برسه؟:| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده