.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ گاهی خودم ویرانش میکنم چون دیگه جذابیت ندارند! تا حالا شده ی گربه رو با ی گوله برف آبدار چنان بزنی که نیم متر بپره هوا و بعدش دچار عذاب وجدان نشی؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ نه نشــده اماحشره مشره زیاد خشک کردم, احساس عذاب وجدانم نداشتم متاسفانه شــده یکی از فانتزیای نوجوونیت الان تو این سن برات اتفاق بیفته؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ هوم .. نه کامل! تا حالا شده با یکی حرف بزنی و بدونی که داره بلوف میزنه ولی میزاری کارش رو بکنه؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ زیاد ? شــده ی داستانی راجب خودت برا یکی بگی بعد از ی مدت اون بیاد و تو ی جمعی که هستی داستان تورو از زبون خودش بگه و جای نقش اصلی داستان که تو باشی, خودشُ بذاره؟? 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ نه ! تا حالا شده دوست داشته باشی حس شیشمت کاش فعال نبود و خیلی چیزهارو حس نمیکردی؟(نمیدونم فعال هست یا نه ولی با توجه به نزدیک بودن به بهمن ماهی ها باید باشه) لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ خیلی ام زیاد فعالِ , اما خوشحالم که دارمش شـده شــدیدا دلتـــ ی چیزی رو بخواد اما تا گرفتیش دیگه نخوایش؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ زیاد! ای انسانِ .. تا حالا شده شیشه ی عرق نعنا رو به جای آب از تو یخچال سر بکشی؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ ی چیز دیگه رو جای آبــ سرکشیدم آره ? شــده ی پیشنـهاد بدی و وسط راه به غلط کردم بیفتی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ شده ! شده تا حالا چند نفری در مورد ی مسئله یا مشکل تبادل نظر کنید و راه حل رو بدونی ولی بنا بر دلایلی بیان نکنی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ نه معمولا بیان میکنم هر راهی به ذهنم برسه اگه هم راهی نیاد که سکوتـــ شـــده تو خوابـــ گریه کنی و از شــدتش بیدار شی و ببینی واقعا داری گریه میکنی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ نه ، تا حالا ارتباطی میون خواب هات و دنیای واقعی پیدا کردی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ معمولا کابوس میبینم و ارتباطی جز زندگی قبلی نمیشه ازش پیدا کرد چون همش تکراریِ هر از گاهی رویاهای شنگولی ام میبنم که 1 در هزارِ و بازم ارتباطی جز فانتزیای ذهنیم فکر نمیکنم داشته باشه ? شــده احساس کنی هر کاری کردی تا حالا به هیچ و پوچ رفته ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ بله ، گاهی فکر میکنم که اگه این عقاید یا راهی که دارم میرم روزی که خیلی دیره و کلی از سنم گذشته بفهمم اشتباه یا باطل بوده چه حالی پیدا میکنم! عذابیست برای خودش .. تا حالا شده مجذوب لحن و تن صدای کسی بشی؟ مثل این دوبلور ها لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ شــده ? شــده ی داستان شوخی شوخی, براتــ جدی شه؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ من بسیار علاقه مند صدای این دوبلور هام یعنی حاظر بودم نصف داراییم رو بدم صدایی مثل اونها داشتم .. ! تا حالا شده از تا حالا شده خسته بشی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ همین الان ? شــده سر شبکه مورد علاقه اتــ بری توقیافه؟(مثلا اخبار بخوای یکی دیگه سریال بخواد) ? 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ نه زیاد..شاید چون خیلی ساله تلویزیون نمی بینم تا حالا پرخوری عصبی داشتی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ نه عصبی شدنم معمولا با لجبازی و دهنی که کلا باز نمیشه همراهه ? شــده بزنی تو گوش کســی و دست خودت درد بگیره؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ کلا اهل زد و خورد نبودم ولی یبار ی سیلی به یکی تو دوران راهنمایی زدم خودم ناراحتش شدم طفلی دستم درد نگرفت ولی آب دهنش ریخت بیرون از شدت سیلی! ? تا حالا سیب زمینی خام خوردی؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۸ بابا فیلم بازی کرده کسی با سیلی نمرده تا حالا ? نخوردم تا حالا شــده تلفنی ی حرفی رو بزنی به یکی بعد قطع کنی و یادت بره چی گفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده