.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 گاهی خودم ویرانش میکنم چون دیگه جذابیت ندارند! تا حالا شده ی گربه رو با ی گوله برف آبدار چنان بزنی که نیم متر بپره هوا و بعدش دچار عذاب وجدان نشی؟!
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه نشــده اماحشره مشره زیاد خشک کردم, احساس عذاب وجدانم نداشتم متاسفانه شــده یکی از فانتزیای نوجوونیت الان تو این سن برات اتفاق بیفته؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 هوم .. نه کامل! تا حالا شده با یکی حرف بزنی و بدونی که داره بلوف میزنه ولی میزاری کارش رو بکنه؟!
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 زیاد ? شــده ی داستانی راجب خودت برا یکی بگی بعد از ی مدت اون بیاد و تو ی جمعی که هستی داستان تورو از زبون خودش بگه و جای نقش اصلی داستان که تو باشی, خودشُ بذاره؟? 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه ! تا حالا شده دوست داشته باشی حس شیشمت کاش فعال نبود و خیلی چیزهارو حس نمیکردی؟(نمیدونم فعال هست یا نه ولی با توجه به نزدیک بودن به بهمن ماهی ها باید باشه)
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 خیلی ام زیاد فعالِ , اما خوشحالم که دارمش شـده شــدیدا دلتـــ ی چیزی رو بخواد اما تا گرفتیش دیگه نخوایش؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 زیاد! ای انسانِ .. تا حالا شده شیشه ی عرق نعنا رو به جای آب از تو یخچال سر بکشی؟!
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 ی چیز دیگه رو جای آبــ سرکشیدم آره ? شــده ی پیشنـهاد بدی و وسط راه به غلط کردم بیفتی ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 شده ! شده تا حالا چند نفری در مورد ی مسئله یا مشکل تبادل نظر کنید و راه حل رو بدونی ولی بنا بر دلایلی بیان نکنی؟
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه معمولا بیان میکنم هر راهی به ذهنم برسه اگه هم راهی نیاد که سکوتـــ شـــده تو خوابـــ گریه کنی و از شــدتش بیدار شی و ببینی واقعا داری گریه میکنی ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه ، تا حالا ارتباطی میون خواب هات و دنیای واقعی پیدا کردی؟
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 معمولا کابوس میبینم و ارتباطی جز زندگی قبلی نمیشه ازش پیدا کرد چون همش تکراریِ هر از گاهی رویاهای شنگولی ام میبنم که 1 در هزارِ و بازم ارتباطی جز فانتزیای ذهنیم فکر نمیکنم داشته باشه ? شــده احساس کنی هر کاری کردی تا حالا به هیچ و پوچ رفته ؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 بله ، گاهی فکر میکنم که اگه این عقاید یا راهی که دارم میرم روزی که خیلی دیره و کلی از سنم گذشته بفهمم اشتباه یا باطل بوده چه حالی پیدا میکنم! عذابیست برای خودش .. تا حالا شده مجذوب لحن و تن صدای کسی بشی؟ مثل این دوبلور ها
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 من بسیار علاقه مند صدای این دوبلور هام یعنی حاظر بودم نصف داراییم رو بدم صدایی مثل اونها داشتم .. ! تا حالا شده از تا حالا شده خسته بشی؟
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 همین الان ? شــده سر شبکه مورد علاقه اتــ بری توقیافه؟(مثلا اخبار بخوای یکی دیگه سریال بخواد) ? 1
adamak-h 733 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه زیاد..شاید چون خیلی ساله تلویزیون نمی بینم تا حالا پرخوری عصبی داشتی؟
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه عصبی شدنم معمولا با لجبازی و دهنی که کلا باز نمیشه همراهه ? شــده بزنی تو گوش کســی و دست خودت درد بگیره؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 کلا اهل زد و خورد نبودم ولی یبار ی سیلی به یکی تو دوران راهنمایی زدم خودم ناراحتش شدم طفلی دستم درد نگرفت ولی آب دهنش ریخت بیرون از شدت سیلی! ? تا حالا سیب زمینی خام خوردی؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 بابا فیلم بازی کرده کسی با سیلی نمرده تا حالا ? نخوردم تا حالا شــده تلفنی ی حرفی رو بزنی به یکی بعد قطع کنی و یادت بره چی گفتی؟ 1
ارسال های توصیه شده