BISEl 3641 ارسال شده در 2 فروردین، 2020 رفتـــم شــده تو دریا شنا کنی و یکی از اون جونِورای تو آبــ نیشتـــ بزنه؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 3 فروردین، 2020 در 23 ساعت قبل، BISEl گفته است : شـــده به کـــسی فکر کنم و یهو زنگ بزنه یا اس ام اس بده اما نشده ببینمش تو ی مکان مشخص (مگه اینکه فیلم باشه) ? اونی که برا شما فیلمِ برا ما خاطره س! ? روزگار جوانی تله پاتی ها داشتیم در 9 ساعت قبل، BISEl گفته است : رفتـــم شــده تو دریا شنا کنی و یکی از اون جونِورای تو آبــ نیشتـــ بزنه؟ تو خود دریا نه ولی به محض بیرون اومدن بسیار بسیار! تا حالا شده از ی نفر تنفر داشته باشی ولی وقتی حرف حساب میزنه قبول کنی؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 3 فروردین، 2020 وقتی از کسی تنفر دارم اصلا نمیبینمش که بخوام حرف حسابی ازش قبول کنم یا نکنم ? اگرم حرف حسابی زده باریکلا بهش برا خودش خوبه, بد و خوبش برا من سود و ضرری نداره به هر حال اگه متنفرم ازش چون قطعا بی دلیل نبوده اون تنفر پس منفور هست از نظرم همیشه و تا ابد شــده بمیری و برگردی ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 3 فروردین، 2020 وقتی از همکارت که هر روز جلو چشمتِ و روابط کاری داری تنفر داشته باشی مجبوری حرفای کاری منطقیشم بشنوی! تو خواب! تا حالا شده تو زمستون ماشینی از کنارت رد بشه و کلی برف و آب و گل نثارت کنه؟!
adamak-h 733 ارسال شده در 4 فروردین، 2020 در حد زیاد نه نشده تا حالا شده از دیدن اسم یه نفر روی گوشیت ذوق زده بشی؟
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2020 جای خالی چیه ؟ :))) نه خنده خل خلی خیلی وقته ندارم . به اون مرحله نمیرسه :دی تاحالا علاقت با اعتقادت در تقابل بوده ؟ کجا و چی ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 17 فروردین، 2020 تمام علایقم با اعتقادات در تقابله حتی اعتقاداتمم با اعتقادات عموم در تقابله کلا در تقابل ام شــده از ی ارتفاعی بپری و خارج از انتظارتـــ بلند و طولانی باشه و برای غلط کردمم دیر شــده باشه ؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 18 فروردین، 2020 بلی ! تا حالا شده تاکسی سوار بشی هیچ پولی همراهت نباشه؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2020 خدا نکنه -_- نه همیشه قبلش چک میکنم تاحالا شده عضله ت توی خواب بگیره ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 18 فروردین، 2020 فکر نکنم چیزی یادم نمیاد خوابای من خواب نیست مرگــ عمیق ِ موقتــ ِ ? شـــده بیخیال خفه شــدن بقیه شــی و خودتـــ رو با خوردن سیــر خفه کنــی ؟?
leo.unique 432 ارسال شده در 18 فروردین، 2020 معمولا موهام کوتاهه ! اما تابستون دو سال پیش وقتی خواب بودم یکیشون از روی صورتم رد شد و سکته ناقصی زدم شده تاحالا شب بری قبرستون ؟?
.Milaad. 1459 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 نه تا حالا به این فکر کردی که شاید ما قبلا تو ی دنیای دیگه ای زندگی کردیم و چون آدمهای خوبی نبودیم تو ی دنیای جدید انداختنمون ایران؟! دی
BISEl 3641 ارسال شده در 19 فروردین، 2020 به این فکر کردم"شــاید زندگی قبلی بوده و مطمئنا من تو زندگی قبلی ی فرد نظامی چیزی بودم و همیشه در جنگــ و این داستانا " چون تو تمام کابوسام وسط جنگم شــده کاخ تصوراتــ فانتزی جذابت به فاصله ی صبح تا شب ویران شــه؟(مثلا صبح هُلو شب لولو)? 1
ارسال های توصیه شده