adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۸ یادم نمیاد تا حالا شده کرم میوه رو بخوری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۸ بعید نیست تاحالا گنجشک خوردی ؟ :||||| لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ رفتـــم شــده تو دریا شنا کنی و یکی از اون جونِورای تو آبــ نیشتـــ بزنه؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ در 23 ساعت قبل، BISEl گفته است : شـــده به کـــسی فکر کنم و یهو زنگ بزنه یا اس ام اس بده اما نشده ببینمش تو ی مکان مشخص (مگه اینکه فیلم باشه) ? اونی که برا شما فیلمِ برا ما خاطره س! ? روزگار جوانی تله پاتی ها داشتیم در 9 ساعت قبل، BISEl گفته است : رفتـــم شــده تو دریا شنا کنی و یکی از اون جونِورای تو آبــ نیشتـــ بزنه؟ تو خود دریا نه ولی به محض بیرون اومدن بسیار بسیار! تا حالا شده از ی نفر تنفر داشته باشی ولی وقتی حرف حساب میزنه قبول کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ وقتی از کسی تنفر دارم اصلا نمیبینمش که بخوام حرف حسابی ازش قبول کنم یا نکنم ? اگرم حرف حسابی زده باریکلا بهش برا خودش خوبه, بد و خوبش برا من سود و ضرری نداره به هر حال اگه متنفرم ازش چون قطعا بی دلیل نبوده اون تنفر پس منفور هست از نظرم همیشه و تا ابد شــده بمیری و برگردی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۸ وقتی از همکارت که هر روز جلو چشمتِ و روابط کاری داری تنفر داشته باشی مجبوری حرفای کاری منطقیشم بشنوی! تو خواب! تا حالا شده تو زمستون ماشینی از کنارت رد بشه و کلی برف و آب و گل نثارت کنه؟! لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۸ در حد زیاد نه نشده تا حالا شده از دیدن اسم یه نفر روی گوشیت ذوق زده بشی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۸ آره تا حالا به میکروب معده مبتلا شدی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۸ نه شــده از شــدتــ شُکــ و تعجبـــ انقد بخنــدی که ... ؟? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۸ جای خالی چیه ؟ :))) نه خنده خل خلی خیلی وقته ندارم . به اون مرحله نمیرسه :دی تاحالا علاقت با اعتقادت در تقابل بوده ؟ کجا و چی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۸ تمام علایقم با اعتقادات در تقابله حتی اعتقاداتمم با اعتقادات عموم در تقابله کلا در تقابل ام شــده از ی ارتفاعی بپری و خارج از انتظارتـــ بلند و طولانی باشه و برای غلط کردمم دیر شــده باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ بلی ! تا حالا شده تاکسی سوار بشی هیچ پولی همراهت نباشه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۸ خدا نکنه -_- نه همیشه قبلش چک میکنم تاحالا شده عضله ت توی خواب بگیره ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ فکر نکنم چیزی یادم نمیاد خوابای من خواب نیست مرگــ عمیق ِ موقتــ ِ ? شـــده بیخیال خفه شــدن بقیه شــی و خودتـــ رو با خوردن سیــر خفه کنــی ؟? لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ پیاز دوست دارم تاحالا شده سوسیس پلو بخوری ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ نه شــده سوسری بالدار بره تو موهاتـــ گیر کنه؟? لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ معمولا موهام کوتاهه ! اما تابستون دو سال پیش وقتی خواب بودم یکیشون از روی صورتم رد شد و سکته ناقصی زدم شده تاحالا شب بری قبرستون ؟? لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ نه تا حالا به این فکر کردی که شاید ما قبلا تو ی دنیای دیگه ای زندگی کردیم و چون آدمهای خوبی نبودیم تو ی دنیای جدید انداختنمون ایران؟! دی لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۸ به این فکر کردم"شــاید زندگی قبلی بوده و مطمئنا من تو زندگی قبلی ی فرد نظامی چیزی بودم و همیشه در جنگــ و این داستانا " چون تو تمام کابوسام وسط جنگم شــده کاخ تصوراتــ فانتزی جذابت به فاصله ی صبح تا شب ویران شــه؟(مثلا صبح هُلو شب لولو)? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده